orası öyle ben sadece kendi fikrimi söyledim... celallenmiyorum ama kimseyi kınamak veya yargılamak değil niyetim zaten haddim de değil. yapmadığım veya yapmak istemediğim bi durumda kalırsam kendimi savunma ihtiyacı hissediyorum o kadar...
Özloşum
Hoşgeldin duygum.
Seni Allah gönderdi.Canım benim kabızlık sorunum var ve duphalac var evde dr. a2 hafta sonra gidicem şuan duphalacı kulanmak istiyorum ama nasıl hergünmü ? günde nekadar içicem?
hevin enes ismi benim erkek isimlerinden favorimdir ya cok guzel bencee
Rabbim bir avazda kurtarsin cnm insallah evet kaan ismi guzel.
Kizlar dogumda esim vardi yanimda benim sadece herseyi gordu yasadi benimle hatta ben bakma diyorum kendi yine de bakti:) elini bir SIkmisim ikinirken sende o kadar guc var miydi ya diyor banasancilar gecince basliyorduk ebe doktor kocam gulmeye.cok guzeldi ya 
cnm ben duphalacı sadece ihtyaç duydgmda kullanıorm bana genelde hemen etki edıo sık içmıorm ben yani ama içeblrsn demşti drum her gun kullan bi sakncası yok demşti her gun birer ölçek içeblrsn normalde ...
Dr banada geçen gün mantar için bir fitil vermişti tek gecelik aynen onunda içinde parmak vardı aynı fitil sanırım bende çok yanma yaptı kullandığıma pişman olur gibi oldum ama sonra yanma geçince bütün şikayetlerim son buldu güzel bir ilaçmış.
Hilalcim hosgeldin canim
hilalcimm kuzummmnapıyon beya
megan var ya artık sözsüz iletşm kurablıorz var mı boyle şeyygeçmişi okdm ve sorunu gordm dedm kızlardan pek duphalacı blen yok cvpladm hemen
kalpler karşı ya daha ne diyimmm
azramm ozledm senii rumeysan şekern fındgn nasllllAslm hosgeldin duygumm
dimi yaaa bnm de corba yapmam lazm ama daha zamanm var sanrsamselaaammm
he ya sorma herkesler burda kalkip evi toplamam lazim ama hazir butun millet burdayken oturuom bendeee
megimmmmm megommmm muckssssmiyaba duygummm
kızlar lüppen vede piliis uzamasın konu nolur
Telepati kuruyoruzCanım duygummmmm bulantıların nasıl gidiyor benim geçti gibi birşey iştahım açılmadı henüz ama bulantılar çok ş ükür azaldı bayağı artık geçeceğine inanıyorum.
benimde favorimde almanlar telafuzda zorlanıyor canım ya, oğlum her zaman isminin nasıl doğru telaffuz edilceğinide söylemesini istemiyorum,
ah ne bilim yaa çok zor gerçekten
Amiin tüm bekleyenleri inşallah
benim eşimde başından beri giricem diye tutturdu halada kararlı, bende istiyorum açıkcası girmesini, başkasının yanında kendimi rahat hissedemem diye düşünüyorum,
Allah ondan razı olsun hep derim, son zamanlarda ayakkabımın iplerini bile bağlıyor eğilemiyorum diye, utanıyorum ama sağolsun kendiliğinden yapıyor. :26:
Saolsun cnm benim esimde coraplarimi falan giydirdi dikislerden egilemiyordum allah razi olsun.aynen esimle cok rahat ettim cnm.karsida durmadi esim hep yanimdaydi ama en son bebegin esi cikarken gordu tiksinmedi allahtan.onun icin de guzel bir ani oldu kordonunu o kesti kizimizino yuzden belki annem burda olsa da ben yine de esimi isterdim yanim da bir an yanimdan ayrilmasini istemedim dogum esnasinda insan bayagi hassas oluyor.
şahsi fikrim de doğumda olmalarından yana eşlerin..
işlem olan bölgeye bakmamaları koşuluyla tabii..
allah göstermesin de boşanma söz konusu olduğunda adamlar nasıl da 'alırım çocuğumu' senden diyebiliyorlar.. sıkıyosa al,vicdanın varsa al be adam..
Aynen cnm bende hep diyordun sakin karsiya gecme diye doguma aldilar bizi sanci arasinda halen tembih ediyorum benama yasamalari daha iyi bencede nasil aci cektigini neler yasadigini gormesi iyi oluyor.simdi her lafinda kizim annene cok cektirdin sen oluyor eger gormeseydi nerden bileblirdi ne cektigimi
cnm aynı şey jeralde doktor ilk anda yanma yapabilir normal demişti ama o kadar içeri nasıl itcem orası meçhul,bide kabızlığa kuru ve tazze incirde iyi gelir sabhaları aç karnına ılık su iç bide
selammm azraaa
iyiyim sen napıyonenerji patlaması yaşıyorum bu günlerde fıldır fıldır dolanıyorum napiyim
selam duygusende hoşgeldin bende
Kizlar ben cikiyorum misafirlerim heran gelebilir pat diye cikmak hosuma gitmiyor hepinizi opuyorum.
bulantı cımartesi oldu ama yazmştm dengem bozlmştu cuma gecesi ondan galba
bu ara ii yne
iştahm açldı datlu yiesm var
teneffüslerde durmuo bogazmm
hep çikolata puding bşey yedm bugun valla
ama hep boyle yapmam pek ii olmucak
yanmda goturcem bundan sonra meyve falan ...
Kızlar ben şimdilik çıkıyorum canım çorba istedide onu yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?