Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Hoşgeldin duygum.

Seni Allah gönderdi.Canım benim kabızlık sorunum var ve duphalac var evde dr. a2 hafta sonra gidicem şuan duphalacı kulanmak istiyorum ama nasıl hergünmü ? günde nekadar içicem?

megan var ya artık sözsüz iletşm kurablıorz var mı boyle şeyy geçmişi okdm ve sorunu gordm dedm kızlardan pek duphalacı blen yok cvpladm hemen
kalpler karşı ya daha ne diyimmm

hevin enes ismi benim erkek isimlerinden favorimdir ya cok guzel bencee

benimde favorimde almanlar telafuzda zorlanıyor canım ya, oğlum her zaman isminin nasıl doğru telaffuz edilceğinide söylemesini istemiyorum,
ah ne bilim yaa çok zor gerçekten

Amiin tüm bekleyenleri inşallah

benim eşimde başından beri giricem diye tutturdu halada kararlı, bende istiyorum açıkcası girmesini, başkasının yanında kendimi rahat hissedemem diye düşünüyorum,
Allah ondan razı olsun hep derim, son zamanlarda ayakkabımın iplerini bile bağlıyor eğilemiyorum diye, utanıyorum ama sağolsun kendiliğinden yapıyor. :26:

cnm ben duphalacı sadece ihtyaç duydgmda kullanıorm bana genelde hemen etki edıo sık içmıorm ben yani ama içeblrsn demşti drum her gun kullan bi sakncası yok demşti her gun birer ölçek içeblrsn normalde ...

Duygum bende ihtiyaç duyduğumda içerim diye almıştım.
Çok kötü değildim ihtiyaç duyduğumda kulanıyordum.
Ama baktım tadı çok kötü bırakmıştım.
Şimdi progestan ve folic asid bende kabızlık yaptı
afedersin 4-5 gün tuvalete çıkamayınca bugün çok zorlandım ve korktum birşey olacak bebişime diye o yüzden artık düzenli içme kararı aldım.

cnm aynı şey jeralde doktor ilk anda yanma yapabilir normal demişti ama o kadar içeri nasıl itcem orası meçhul,bide kabızlığa kuru ve tazze incirde iyi gelir sabhaları aç karnına ılık su iç bide

Hilalcim hosgeldin canim

selammm azraaa

hilalcimm kuzummm napıyon beya

iyiyim sen napıyonenerji patlaması yaşıyorum bu günlerde fıldır fıldır dolanıyorum napiyim

selam duygusende hoşgeldin bende

megan var ya artık sözsüz iletşm kurablıorz var mı boyle şeyy geçmişi okdm ve sorunu gordm dedm kızlardan pek duphalacı blen yok cvpladm hemen
kalpler karşı ya daha ne diyimmm

Telepati kuruyoruzCanım duygummmmm bulantıların nasıl gidiyor benim geçti gibi birşey iştahım açılmadı henüz ama bulantılar çok ş ükür azaldı bayağı artık geçeceğine inanıyorum.

Son düzenleme:
Telepati kuruyoruzCanım duygummmmm bulantıların nasıl gidiyor benim geçti gibi birşey iştahım açılmadı henüz ama bulantılar çok ş ükür azaldı bayağı artık geçeceğine inanıyorum.

bulantı cımartesi oldu ama yazmştm dengem bozlmştu cuma gecesi ondan galba
bu ara ii yne
iştahm açldı datlu yiesm var
teneffüslerde durmuo bogazmm
hep çikolata puding bşey yedm bugun valla
ama hep boyle yapmam pek ii olmucak
yanmda goturcem bundan sonra meyve falan ...

Saolsun cnm benim esimde coraplarimi falan giydirdi dikislerden egilemiyordum allah razi olsun.aynen esimle cok rahat ettim cnm.karsida durmadi esim hep yanimdaydi ama en son bebegin esi cikarken gordu tiksinmedi allahtan.onun icin de guzel bir ani oldu kordonunu o kesti kizimizino yuzden belki annem burda olsa da ben yine de esimi isterdim yanim da bir an yanimdan ayrilmasini istemedim dogum esnasinda insan bayagi hassas oluyor.

şahsi fikrim de doğumda olmalarından yana eşlerin..
işlem olan bölgeye bakmamaları koşuluyla tabii..
allah göstermesin de boşanma söz konusu olduğunda adamlar nasıl da 'alırım çocuğumu' senden diyebiliyorlar.. sıkıyosa al,vicdanın varsa al be adam..

Duygum rümeysamiz iyi cnm gece uykulari da bir duzene girerse tadindan yenmiycek hehe.bir kac sayfa oncesi resmini koymustum bugun cektim daha gormediysen bakabilirsin cadiya bende ozluyorum ama cok firsatim olmuyor gelen gidenden.

Aynen cnm bende hep diyordun sakin karsiya gecme diye doguma aldilar bizi sanci arasinda halen tembih ediyorum ben ama yasamalari daha iyi bencede nasil aci cektigini neler yasadigini gormesi iyi oluyor.simdi her lafinda kizim annene cok cektirdin sen oluyor eger gormeseydi nerden bileblirdi ne cektigimi

işte bu

Evet ileri itmek biraz zor oluyor ama ben bir süre progetanı fitil şeklinde kullanmıştım o zamandan alışkın olduğum için itebildim ileriye fitilde kocaman birşey uzanarak kullanılması gerektiği yazıyor ama o şekilde ileri itmek zor oluyor yere çömelik şekilde daha rahat itiliyor içeriye sonrasınddaa gezinmeden hemen uzan sabaha kadar ilaç eriyip etkisini gösteriyor sabah yanma ile uyanabilirsin ve gün içindede fitilden kalan akıntılar oluyor ertesi güne ben çok iyiydim akıntı yanma herşey geçmişti.

Canım şekerli tatlı puding tarzı şeyler gebelik şekeri çıkarmasın çok fazla tüketmemeye çalış bence meyve daha iyi ben şeker ihtiyacımı meyveden karışılıyorum çok canın çekerse dieğr tatlı çeşitlerini küçük bir mikatar ye istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…