Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

o bişey mi benim teyzem gece altına işemiş kalkmış üstünü değiştirmiş kocasını çişli tarafa itmiş adam bi kalkmış her taraf çiş...

yıllardır dalga geçiyo garibanla

canim teyzen cok sogukkanliymis

ben oyle durumlarda kal gelir bana.. ben bi gordumki batirmisim ortaligi hemen esimi uyandirdim ben altima yaptim dedim.. o da dedi tamam sen git ben kaldiririm burayi falan..

eee dedik sabah ne dicez temizlikci kadina.. bende dedimki cocuk gece altina yapmis diyelim dedim

onu da esim dedi kadina ben gorunmedim ortalarda

efet kaynanacım haklısınnn hıhhh onlara

katılıyorum kocadan kocaya da değişir
benimki de hayatta yapmaz gibi geliyor, yaptırmayı denemedim ama
hem benim kocam kıldır biraz
öyle bişey olsa hoşuna gitmezdi sanırsam

aynen geçenlerde anlatmıştım heralde...
uzanıyodum televizyon seyrediyodum kocam başladı cins cins söylenmeye
anlamadım ne olduğunu önce....
ben kıllı kadın sevmiyorum kalk hallet şunları falan diyo manyak meğer bacaklarım çıkmış biraz... en tahammül edemediği şey yani gıcık oluyo adam...
sakın doğumdan sora dikişlerini gösterme bana diyo yarayada bakamaz... altına işese girmez benim yanımda tuvalete belki baştan kocamızın huyunu biliyoruz diye bize garip geliyo:44:

geliyo bekleeeeee

cıkk yolmucamm kıyamammm
ozamn görrr :16

soldaki benim meleğiiimmmmmmmmmmmmmmm

hay masallah barekallah ne tatli bi kiz ya

hazir dogurulmus, buyutulmus bu yasa getirilmis eminem masallah sanada.. Allah hayirli yazilar yazsin yavrulara yaa

Kızlar ben duphalacı sormuştum bir kaç kez nasıl kullanılıyor diye ama hep kaynadı
Hergünmü kullnılıyor birde ölçek olarak nedakadr kulnılıyor bilen varmı?
iki hafta sonra gidicem dr. a şuan kendim bişiler yapmalıyım.

kocam kıla tüye falan pek karışmaz da
doğumda mesela ben girmem dedi yanına
niye dedim gel işte dedim
gelemem yaa duramam ben orda karı koca ilişkilerimiz zedelenir falan dedi
zaten biliyordum huyunu da pek dile getirmemişti
bizimkiler de böyle napalım

bedduaya bak

dedim ya adamdan adama değişir ben öyle dalsam kocam hemen çıkar bide azarlar üstüne

Bende eşimin doğuma girmesini istemezdim hani girse bile baş ucumda dursa neyse ama alt tarafı o halde görsün istemem

biz doğum belgeseli izlemiştik ben daha hamile değildim böyle sular fışkırıyo kadından kocam dediki ıy ne kadar iğrenç görünüyo hiç bi kadın estediği yok şu anda o kadın sadece ana benim gözümde....

e ben aldım alacağımı daha doğuma sokar mıyım

Bende eşimin doğuma girmesini istemezdim hani girse bile baş ucumda dursa neyse ama alt tarafı o halde görsün istemem

onu da geçtim benim doktorum erkek... tiksinmese bile normal doğumda bacaklarımın arasında doktor bile olsa bi erkeği görmeye tahammül edemez heralde

sorma sorma ozlem bende hamileligimde cok tembel oldum.. normalde azicik bile uzasa temizlerim bu kil tuy isini.. ama simdi cooookkk useniom..

gecen iste arabada gidioz etegin altindan esim bacaklarimi gordu.. o ne ya dedi halbuki oyle cok killi degilimdir yani onunkinin yaninda esmer de degilim zaten o kadar da degil yani ama adam hep temiz gormeye alistigi icin sasirdi tabi.l.

sonra cesaretimi topladim tam epilasyon yapiom evde bu geldi.. normalde hic sevmem esimin bu tarz seylere tanik olmasini.. ama geldi bende ancak usengecligimi yenmisken birakmadim.. o zaman da acidi bana ya yazik kocama.. ben oyle dedim diye mi aliosun dedi..

bende dedim yok zaten almam lazimdi

ayyy evlilikte haller hic belli olmuo iste,., elin adami her biseyine tanik oluo napcan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…