büyüyo teyzesi okula başladı başlayalı dahada büyüdüğünü hissettim sanki onun büyüdüğünü görünce bende çok mutlu loluyorumhay masallah barekallah ne tatli bi kiz ya
hazir dogurulmus, buyutulmus bu yasa getirilmis eminem masallah sanada.. Allah hayirli yazilar yazsin yavrulara yaa
meleğini seveyimmmmmmmmmmaşallahhhhhhhhh
Canım mahşallah kızına bende küçük sandıydım sen büyütmüşsün
biz doğum belgeseli izlemiştik ben daha hamile değildim böyle sular fışkırıyo kadından kocam dediki ıy ne kadar iğrenç görünüyo hiç bi kadın estediği yok şu anda o kadın sadece ana benim gözümde....
e ben aldım alacağımı daha doğuma sokar mıyım
onu da geçtim benim doktorum erkek... tiksinmese bile normal doğumda bacaklarımın arasında doktor bile olsa bi erkeği görmeye tahammül edemez heralde
Bende eşimin doğuma girmesini istemezdim hani girse bile baş ucumda dursa neyse ama alt tarafı o halde görsün istemem
biz doğum belgeseli izlemiştik ben daha hamile değildim böyle sular fışkırıyo kadından kocam dediki ıy ne kadar iğrenç görünüyo hiç bi kadın estediği yok şu anda o kadın sadece ana benim gözümde....
Neyse ben cıkıyorum cıs mevzusu bıtınce gelırım bır ara herhalde
cok orcınall bı kocam var demekkı bnım
sızın kocalar bebelerın altınıda degıstırmez bu kıbarlıkla benden demesı
hadı ben kacar optum herkesı
sorma sorma ozlem bende hamileligimde cok tembel oldum.. normalde azicik bile uzasa temizlerim bu kil tuy isini.. ama simdi cooookkk useniom..
gecen iste arabada gidioz etegin altindan esim bacaklarimi gordu.. o ne ya dedihalbuki oyle cok killi degilimdir yani onunkinin yaninda esmer de degilim zaten o kadar da degil yani ama adam hep temiz gormeye alistigi icin sasirdi tabi.l.
sonra cesaretimi topladim tam epilasyon yapiom evde bu geldi.. normalde hic sevmem esimin bu tarz seylere tanik olmasini.. ama geldi bende ancak usengecligimi yenmisken birakmadim.. o zaman da acidi bana ya yazik kocama.. ben oyle dedim diye mi aliosun dedi..
bende dedim yok zaten almam lazimdi
ayyy evlilikte haller hic belli olmuo iste,., elin adami her biseyine tanik oluo napcan..
Neyse ben cıkıyorum cıs mevzusu bıtınce gelırım bır ara herhalde
ya zaten sezeryana girecekti
yanıbaşımda oturup elimi tutacak
ne varki bunda bence girebilirdi
normal doğumda olması hoş değil ama bence
bence de sen kocanın kıymetni bil ayrıca o dediğin mevzu da geçti aramızda hayatta değiştirmem diyo kız çocuğunun altını baba değiştirirmiymiş hiç diyo bana da saygı duymak kalıyoNeyse ben cıkıyorum cıs mevzusu bıtınce gelırım bır ara herhalde
yani bende doktorda olsa bi kadının kocamın orasını burasını kurcaladığını görmeye dayanamam heraldeBu konuda seninle aynı fikirdeyim eşimin aklında o şekilde yer etmek istemem.Birde diğer ayrıntıyı hiç düşünmemişitim doğru benim dr. umda erkek ve eşim delirir sanırım herşey ortada dr da olsa bir erkek düşücesi ayrı ama görmek o an o ortamda bulunmak sanırım eşler açısından kötü olurdu
sezeryan epidural yada spinal olursa yani sen yanında olduğunu anlayabilirsen hiç bi sorun olmaz tabi:44:ya zaten sezeryana girecekti
yanıbaşımda oturup elimi tutacak
ne varki bunda bence girebilirdi
normal doğumda olması hoş değil ama bence
hayatım kimse kimsenin yaşadığını bilemez. benim bi arkadaşımın suyu gelmiş gece anası yok yanında arkadaşı yok ne yapsın kocasına yaptırmış kendi de yapamıyo yani öyle dışardan görüldüğü gibi değil hiç bişey. ben birazda kardeşime anneme güveniyorum. aynı sitedeyiz tek telefonumla 10 saniyede kapıdalar. yani öyle hazırlıksız yakalansam kardeşimi tercih ederim sonuçta benden tiksinsede çok da fifi koynuna girmeyeceğime göre
Kizlar acil cikmak zorunda kaldim kizim altina yapmis altini falan aldim.birazdan da ogretmen arkadaslarim gelcekmis onlar aradi.hevincim saol cnmm.benim calistigim anaokulunda eneskaan vardi cnm birlesik koymuslar ismi kulaga hos geliyor ve kolayda soyluyor almanlar.tek basina dersen ben kaan diyorumbu arada sen dogum ettin mi?
Kaan olcak galiba canım :26:
yok balım 43 gün var daha ama 1 ay falan kaldı diye düşünüyorum ben ara ara yokluyor çünki,
bu yüzden şekerleri yaptırmamız lazım acelemiz bu yüzden, yoksa son güne kadar koyamıcaktık herhalde ismi
Rabbim bir avazda kurtarsin cnm insallah evet kaan ismi guzel.Kaan olcak galiba canım :26:
yok balım 43 gün var daha ama 1 ay falan kaldı diye düşünüyorum ben ara ara yokluyor çünki,
bu yüzden şekerleri yaptırmamız lazım acelemiz bu yüzden, yoksa son güne kadar koyamıcaktık herhalde ismi
tabi canim insanlik hali hic belli mi olur.. bak simdi burda bir suru arkadas var.. daha gecen biri dogum yapti hic kimse gelemedi turkiyeden.. kim var kocasi... e kiz napsin.. dusunsene oyle bir anki bu.. yaninda birinin olmasi ne kadar buyuk birsey.. aslinda bir yandan gormesi iyi bana gore cunku kadinin kiymetini yukseltecegini dusunuyorum ama uzmanlarin da dedigi birsey.. normal doguma esler girince cinsel manada sogukluk girebiliyormus araya..
sezeryanda zaten istese de bakamaz.. o direk ameliyat yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?