Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hay masallah barekallah ne tatli bi kiz ya

hazir dogurulmus, buyutulmus bu yasa getirilmis eminem masallah sanada.. Allah hayirli yazilar yazsin yavrulara yaa
büyüyo teyzesi okula başladı başlayalı dahada büyüdüğünü hissettim sanki onun büyüdüğünü görünce bende çok mutlu loluyorum
meleğini seveyimmmmmmmmmmaşallahhhhhhhhh
rabbim sanada tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsinnn megimmmmm
Canım mahşallah kızına bende küçük sandıydım sen büyütmüşsün

bu geçen seneki fotosu

Neyse ben cıkıyorum cıs mevzusu bıtınce gelırım bır ara herhalde
cok orcınall bı kocam var demekkı bnım
sızın kocalar bebelerın altınıda degıstırmez bu kıbarlıkla benden demesı
hadı ben kacar optum herkesı

onu da geçtim benim doktorum erkek... tiksinmese bile normal doğumda bacaklarımın arasında doktor bile olsa bi erkeği görmeye tahammül edemez heralde

Bu konuda seninle aynı fikirdeyim eşimin aklında o şekilde yer etmek istemem.Birde diğer ayrıntıyı hiç düşünmemişitim doğru benim dr. umda erkek ve eşim delirir sanırım herşey ortada dr da olsa bir erkek düşücesi ayrı ama görmek o an o ortamda bulunmak sanırım eşler açısından kötü olurdu

Bende eşimin doğuma girmesini istemezdim hani girse bile baş ucumda dursa neyse ama alt tarafı o halde görsün istemem

ya zaten sezeryana girecekti
yanıbaşımda oturup elimi tutacak
ne varki bunda bence girebilirdi
normal doğumda olması hoş değil ama bence

o kadin sadece ana benim gozumde

gamze gamzeeeeeeeeee

hayatım kimse kimsenin yaşadığını bilemez. benim bi arkadaşımın suyu gelmiş gece anası yok yanında arkadaşı yok ne yapsın kocasına yaptırmış kendi de yapamıyo yani öyle dışardan görüldüğü gibi değil hiç bişey. ben birazda kardeşime anneme güveniyorum. aynı sitedeyiz tek telefonumla 10 saniyede kapıdalar. yani öyle hazırlıksız yakalansam kardeşimi tercih ederim sonuçta benden tiksinsede çok da fifi koynuna girmeyeceğime göre

Canım neereye gidiyorsun gitmeÇiş mevzusu bitti bak doğum mevzusuna geçtik

Kizlar acil cikmak zorunda kaldim kizim altina yapmis altini falan aldim.birazdan da ogretmen arkadaslarim gelcekmis onlar aradi.hevincim saol cnmm.benim calistigim anaokulunda eneskaan vardi cnm birlesik koymuslar ismi kulaga hos geliyor ve kolayda soyluyor almanlar.tek basina dersen ben kaan diyorum bu arada sen dogum ettin mi?

bence de sen kocanın kıymetni bil ayrıca o dediğin mevzu da geçti aramızda hayatta değiştirmem diyo kız çocuğunun altını baba değiştirirmiymiş hiç diyo bana da saygı duymak kalıyo
yani bende doktorda olsa bi kadının kocamın orasını burasını kurcaladığını görmeye dayanamam heralde
ya zaten sezeryana girecekti
yanıbaşımda oturup elimi tutacak
ne varki bunda bence girebilirdi
normal doğumda olması hoş değil ama bence
sezeryan epidural yada spinal olursa yani sen yanında olduğunu anlayabilirsen hiç bi sorun olmaz tabi:44:

tabi canim insanlik hali hic belli mi olur.. bak simdi burda bir suru arkadas var.. daha gecen biri dogum yapti hic kimse gelemedi turkiyeden.. kim var kocasi... e kiz napsin.. dusunsene oyle bir anki bu.. yaninda birinin olmasi ne kadar buyuk birsey.. aslinda bir yandan gormesi iyi bana gore cunku kadinin kiymetini yukseltecegini dusunuyorum ama uzmanlarin da dedigi birsey.. normal doguma esler girince cinsel manada sogukluk girebiliyormus araya..

sezeryanda zaten istese de bakamaz.. o direk ameliyat yani..

Ben doğum videosu izlemeyi çok seviyorum ve yüzlerce kez izlediğim için artık doğum olayı iğrenç gelmiyor.Ama tabi normal doğumdan korkuyorum.

Kaan olcak galiba canım :26:
yok balım 43 gün var daha ama 1 ay falan kaldı diye düşünüyorum ben ara ara yokluyor çünki,
bu yüzden şekerleri yaptırmamız lazım acelemiz bu yüzden, yoksa son güne kadar koyamıcaktık herhalde ismi

hevin enes ismi benim erkek isimlerinden favorimdir ya cok guzel bencee

Gamzem darıldımı aklım onda kaldı.Gamzem seni kırıcak birşey olduysa ben kendi adıma özür dilerim tatlışım kimsenin amacı seni kırmak incitmek değil biliyorsun

Rabbim bir avazda kurtarsin cnm insallah evet kaan ismi guzel.
Kizlar dogumda esim vardi yanimda benim sadece herseyi gordu yasadi benimle hatta ben bakma diyorum kendi yine de bakti:) elini bir SIkmisim ikinirken sende o kadar guc var miydi ya diyor bana sancilar gecince basliyorduk ebe doktor kocam gulmeye.cok guzeldi ya 😉

valla kusura bakmayın kızıyosunuz belki bana ama zorunda olmak başka bişey keyfi yaptırmak başka...
zorunda olursam tabiki kocamdan başka kime güvenebilirim...
ama kardeşim arkadaşım vs... birilerinden yardım alabiliyosam hiç kusura bakmayın kocamıda cinsel anlamda kendimdem soğutamam... soğumıycağı varsa da riske atmam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…