hosgeldın emosum demekkı emzırme donemındekı asermede bıze kg olarak donuyo bu cıkıyo dıdıgınden
ben oyle yaptırdım canım rotarıx adı 142 tl aldım gıttım ebesı yaptı gectı bızımkıde ıstahla yedı damlayı ılk gun s.cmadı ama 2. Gun offffff aman sabahlar olmasınnn
bat bırdaha kı adet tarıhın demek eskıden tablomuz vardı ama tablodakılerın cogu ya hamıle yada dogurdu kalanlarda tablo ıstemedıler o yuzden artık tablomuz yok
Kızlarrr
doga taburcu olmus ılda hepınıze slm soyledı pazar gunune kadar yogunlarmıs gelen gıden cokmus
Kızlarrr
doga taburcu olmus ılda hepınıze slm soyledı pazar gunune kadar yogunlarmıs gelen gıden cokmus
slm kızlar ildayla kızına kocaman bir maşallah
bende ev işleriryle ugraşıyorum güya dün ütüleri bitirmiştim yenileri çıktı bile bide herkes benim gibi çamaşır sepetini az da olsa dolu olmasına gıcık oluyormu?ben biriktiremiyorum orda çamaşır varken içim rahat etmiyo makinada da kısa program var sürekli yıkıyorum ama kendime gıcıkta oluyorum bazı insanlar sadece haftada 1 gün çamaşır yıkıyorlar ben 2 günde bir
oda bısıy mı sekerım gunde 2 kere yıkıyorum bennn
sorma başlayınca bende fazla yıkıyorum görümcem sadece çarşamba günleri yıkıyor nasıl oluyor anlamıyorum bide izmir çok sıcak 1 giydiğin bi daha giyilmiyor eşimde işten getiriyorbitmiyor yani böyle ...
Selam kizlar!
Ildaya cok sevindim kizina kavusmus allahim bir daha yasatmasin ins.
Kizlar pastalardan falan konusulmus benimde canim hep tatli seyler cekiyor ya
Emzirdigimiz icin boyle oluyor galiba.dikkat etmessem sisecem
59dum dogumdan sonra simdi bir haftanin icinde 61 oldum.
Hilalcim benimde camasir takintim var sepet bombos olacak ama esim saolsun antremana gidiyor maclari oluyor haftada 3 kez
Toz toprak getiriyor camasiri eve.
Kizlar kizimin ne zaman altini acsam genlesiyor geriniyor basliyor isemeye
Gecenlerdede kakasini yapiyor bitti diye altini bagliyorum hoppa tekrar kaka yapiyor gül gül öldüm resmen.
merhaba bebeğin hayırlı uğurlu olsun
ben bir kerede geceleyin 3 sefer altını değiştirmiştim
kakasını yapmıştı üçündede:)
ne kadarlık oldu bebeişin
Cok tesekkurler hejarcim.birde bir rahatliyorki surat ifadesi olduruyor beni
2 hafta 2 gunluk daha
Seninki ne kadarlik oldu?
Hehe yok bizim kiz arsiz anasina hic cekmemisbizimki yaptığı zaman dudaklarını büzüyor hemen anlıyorum
maşallah Allah bağışlasın benim sıpa 4,5 aylık oldıu
Hehe yok bizim kiz arsiz anasina hic cekmemis
Masalah cnm kocaman olmus senin sipa.zaman cabuk geciyor bu zamanlari gecmeden opup kokluyorum doya doya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?