Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

evet canım maşallah hep böyle gider inşallah 6 aya kadar
doktor sadece bezle tartıyo
sağlık ocağı üstünde ne varsa aynen öyle

kizlae ben catlak icin yag falan bise vardir diye GNC ye gittim bana adam vitamin e yagsi onerdi.. cok yogun bir yag.. bunu duyan var mi hic yag .. aslinda bende lierac kullansam keske var burda da..

bir de cansu dere hakikaten bu kadar mi bir insan guzel olmaz ya.. acik yesin de yuzu gozu kendine gelsin.. kupkuru bir insan ve hicbir cazibesi yok

canım dermoeczanem de mustelanın bi seti var bi göz atsana ferda ben onu almayı düşünüyorum ama
setin içinde neler var
şampuan pişik kremi yağ ve losynmu
bana sorarsan hem losyon hem yağ gereksiz
ikisinden birini al derim
hatta bence losyonu boşver yağ al
boyun altına falan sürüyorum pişik olmasın diye
losyonun pişikten koruma etkisi yok
losyonu genelde ciltsel kuruluk sıkıntısı olan bebekler kullanıyor (bi hastalık ama adını unuttum)
ayrıca o seti eczanemizde sitesinden ayrı ayrı bile alsan daha ucuza geliyor
istersen eczanemizde sitesinden al sen

ben de çatlak kremi lierac kullandım
hiç çatlağım yok
internetten uygun fiyata bulabilirsiniz biraz araştırın
sürdüğün gibi emiliyor çok memnundum ben

Kızlar ben kgya hıc takılmıyorum zaten alacagını aldı benım oglan
ferda ben evelı gun 1 corba kasıgı tarhana yedırdım ruzgara zaten anladıgım tarhananın ıcındekılere alerjısı yok ama yumurtadan suphelenıyorumm

ya da dermomarket sitesinden al ketenhelva
senin baktığın site eczanemizde ve dermomarketten daha pahalı haberin olsun

Canım lierac krem 100 ml lik satılıyor sanırım sendeki 100 lükmü ve ne kadar süre gidiyor hergün kullansan
ben sadece göbeğime sürüyordum
1 aydan fazla gidiyordu

tarhanayı denediysen sorun yok o zaman
inşallah alerjileri olmaz
çoook zor çünkü

bende aldım canım 4 lü setse aynısıdır
çanta hediyesi vardı bi de pratik alt açma örtüsü çıktı içinden
bende çok memnunum musteladan

ewet canım o setten bahsediyorum..
Canım lierac krem 100 ml lik satılıyor sanırım sendeki 100 lükmü ve ne kadar süre gidiyor hergün kullansan
ewet tatlım onu aldı ben yaklaşık bi ay gidiyor ama ben hergün sürüyorum ve sadece karnıma değil kalçama ve göğüs uçlarımada sürüyorum

tamam canım bi bakayım oraya kaynanamda tutturmuş sebamed alalım diye ayy niyeyse bana hiç medikal gelmiyor sebamed sonuçta marketlerde bile var mustela pahalı ama çok güzel bence
eczanerde varmı canım bu krem
ben netten aldım eczanelerde vardır kesin ama daha fiyatlı diyor herkes

mustela iyidir canım sebamedden daha iyi
bir de o kadar uzun gidiyorki
biz hergün yıkadık nerdeyse
4 aylık olacak
hala yarısı duruyor nerdeyse
boşversene yaa onlardan değerli mi

ben liecrac kullanıyorum canım çokta memnunum hemen emiliyor zaten ...ayrıca bu topikte bi çok kişi kullandı ve memnun kaldı

baktım şimdi canım üç tanesi 130 tl diyo
eczaneyede bi sorayım bakalım :26:

Kızlarr ben vaselinenin kremini kullanıyorum yeşil hiç yağ bırakmıyor istedğin kadar sür hiç ıslaklık olmuyor kokusuda hoş zaten genetik diyolar ama insan yinede sürmeden duramıyo bazen çok geriliyor karnım içerden mi dışardan mı anlamıyorum hemenn krem sürüyorumm bacaklarımda daha doğrusu basen taraflarında az biraz var benim 3-5 çizgi ergenlikten yani çatlamaya müsait demek olur bu

ben sadece göbeğime sürüyordum
1 aydan fazla gidiyordu

tarhanayı denediysen sorun yok o zaman
inşallah alerjileri olmaz
çoook zor çünkü

yumurta ekledıgım bı corbayıda denıycem eger ondada bı tepkıme vermezse anlıycam kı tuzot yada knorr vb hazır bulyon tarzı baharatlara alerjısı var olabılırde bende yıyemem bulyonlu bısıy hemen kusarım mesela yogurt fılan sadece danonede kusmadım baska marka yıyemem bıraz uyuzum bende bana cektıyse ısımız var

valla ergenlikte bende de vardı çatlak
ama hamilelikte olmadı
demekki önlenebilir bişeymiş diyorum
lierac iyi geldi bana herkese yarar mı bilmem de

Liarac krem iyimiş gerçekten ama fiyat olarak bana beni biraz zorlar her ay bir tane alsam

canım ben de baştan yağ vazelin falan kullandım
ilk zamanlar pek olmuyor zaten çatlak
25ten falan sonra başladım lieraca
2 tüp kullandım herlade bir tüp de yarım kalmıştı, bir tüp de açılmamış vardı
açılmamış ve yarım kalanı pufidiğe göndermiştim
siteleri dolaşın bazen baya düşüyor fiyatları

mustela iyidir canım sebamedden daha iyi
bir de o kadar uzun gidiyorki
biz hergün yıkadık nerdeyse
4 aylık olacak
hala yarısı duruyor nerdeyse
boşversene yaa onlardan değerli mi

bencede o almazsa ben alırım zaten bu arada eczanemizdede bulamadım ben mustelayı..umut egecim kremin tek başına fiyatı 38 tl idi ama eminim eczanelerde daha pahalıdır yinede sen bilirsin iyi araştır derim benlovelycim göbeğin çıkınca başlarsın sende o zamana kadar yağ kullan şahsen ben 7.ayımda başladım gerçi benimki geç oldu ama sen 5 .ayda başla işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…