evet canım maşallah hep böyle gider inşallah 6 aya kadarmaşallah canım seninki de ayda 1 kilo civarı alıyor o zaman
ya tartarken nasıl tartıyolar sizinkileri, herker farklı tartıyor, benim doktorun biri bezine kadar çıkartıyor kışın napacaksak göt bacak ortada hasta olacak çocuk
diğer doktor sağlık ocağı falan da zıbın bez tartıyor
ben liecrac kullanıyorum canım çokta memnunum hemen emiliyor zaten ...ayrıca bu topikte bi çok kişi kullandı ve memnun kaldı
canım dermoeczanem de mustelanın bi seti var bi göz atsana ferda ben onu almayı düşünüyorum ama
ben liecrac kullanıyorum canım çokta memnunum hemen emiliyor zaten ...ayrıca bu topikte bi çok kişi kullandı ve memnun kaldı
setin içinde neler varcanım dermoeczanem de mustelanın bi seti var bi göz atsana ferda ben onu almayı düşünüyorum ama
ben sadece göbeğime sürüyordumCanım lierac krem 100 ml lik satılıyor sanırım sendeki 100 lükmü ve ne kadar süre gidiyor hergün kullansan
Kızlar ben kgya hıc takılmıyorum zaten alacagını aldı benım oglan
ferda ben evelı gun 1 corba kasıgı tarhana yedırdım ruzgara zaten anladıgım tarhananın ıcındekılere alerjısı yok ama yumurtadan suphelenıyorumm
bende aldım canım 4 lü setse aynısıdır
çanta hediyesi vardı bi de pratik alt açma örtüsü çıktı içinden
bende çok memnunum musteladan
ewet tatlım onu aldı ben yaklaşık bi ay gidiyor ama ben hergün sürüyorum ve sadece karnıma değil kalçama ve göğüs uçlarımada sürüyorumCanım lierac krem 100 ml lik satılıyor sanırım sendeki 100 lükmü ve ne kadar süre gidiyor hergün kullansan
setin içinde neler var
şampuan pişik kremi yağ ve losynmu
bana sorarsan hem losyon hem yağ gereksiz
ikisinden birini al derim
hatta bence losyonu boşver yağ al
boyun altına falan sürüyorum pişik olmasın diye
losyonun pişikten koruma etkisi yok
losyonu genelde ciltsel kuruluk sıkıntısı olan bebekler kullanıyor (bi hastalık ama adını unuttum)
ayrıca o seti eczanemizde sitesinden ayrı ayrı bile alsan daha ucuza geliyor
istersen eczanemizde sitesinden al sen
ben netten aldım eczanelerde vardır kesin ama daha fiyatlı diyor herkeseczanerde varmı canım bu krem
ewet canım o setten bahsediyorum..
ewet tatlım onu aldı ben yaklaşık bi ay gidiyor ama ben hergün sürüyorum ve sadece karnıma değil kalçama ve göğüs uçlarımada sürüyorum
tamam canım bi bakayım oraya kaynanamda tutturmuş sebamed alalım diye ayy niyeyse bana hiç medikal gelmiyor sebamed sonuçta marketlerde bile var mustela pahalı ama çok güzel bence
ben netten aldım eczanelerde vardır kesin ama daha fiyatlı diyor herkes
ewet canım o setten bahsediyorum..
ewet tatlım onu aldı ben yaklaşık bi ay gidiyor ama ben hergün sürüyorum ve sadece karnıma değil kalçama ve göğüs uçlarımada sürüyorum
tamam canım bi bakayım oraya kaynanamda tutturmuş sebamed alalım diye ayy niyeyse bana hiç medikal gelmiyor sebamed sonuçta marketlerde bile var mustela pahalı ama çok güzel bence
ben netten aldım eczanelerde vardır kesin ama daha fiyatlı diyor herkes
ben sadece göbeğime sürüyordum
1 aydan fazla gidiyordu
tarhanayı denediysen sorun yok o zaman
inşallah alerjileri olmaz
çoook zor çünkü
valla ergenlikte bende de vardı çatlakKızlarr ben vaselinenin kremini kullanıyorum yeşil hiç yağ bırakmıyor istedğin kadar sür hiç ıslaklık olmuyor kokusuda hoş zaten genetik diyolar ama insan yinede sürmeden duramıyo bazen çok geriliyor karnım içerden mi dışardan mı anlamıyorum hemenn krem sürüyorumm bacaklarımda daha doğrusu basen taraflarında az biraz var benim 3-5 çizgi ergenlikten yani çatlamaya müsait demek olur bu
Liarac krem iyimiş gerçekten ama fiyat olarak bana beni biraz zorlar her ay bir tane alsam
baktım şimdi canım üç tanesi 130 tl diyo
eczaneyede bi sorayım bakalım :26:
mustela iyidir canım sebamedden daha iyi
bir de o kadar uzun gidiyorki
biz hergün yıkadık nerdeyse
4 aylık olacak
hala yarısı duruyor nerdeyse
boşversene yaa onlardan değerli mi
mustela iyidir canım sebamedden daha iyi
bir de o kadar uzun gidiyorki
biz hergün yıkadık nerdeyse
4 aylık olacak
hala yarısı duruyor nerdeyse
boşversene yaa onlardan değerli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?