Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

anam kimse olmazdi bu saatleerde burda simdi topikim durumuna bak

puffy merak etmio olurmuyuz ama bebesini kucagina alan ister istemez eskisi kadar aktif olamio bacim onan durumunu tahmin edebiliom yani

oyle cnm gerçekten farklı egtmleri ozellkle inglzce ogretmeni olarak inglzce egtmni çok çok begenıorm ben mesela tedin
istemek başarmanın yarısıdır gamzem

Len ozlem garusuuuuu nere kayboldun sen oda gellmeden pırtlattı bu kesın dıye dusunmustum bende

anam kimse olmazdi bu saatleerde burda simdi topikim durumuna bak

puffy merak etmio olurmuyuz ama bebesini kucagina alan ister istemez eskisi kadar aktif olamio bacim onan durumunu tahmin edebiliom yani

evet evet aktıf olamıyo mısal ben

ozel okulda poara karsiligi not alinio olur mu hic .. egitim merkezinin yaninda birde ticaRETHANE ozelligi tasidigi icin ozel okullar basarisizliga tahammul olmuyor.. daha beter anasini aglatiolar ogrencilerin

Kızlar öptüm hepinizi

Megim keşkem sende geleydin bugün kalabalıktık ne güzel kapanışa gelirsen seni öpüyorum çok çok datlu cadım benimmmmm

ozel okulda poara karsiligi not alinio olur mu hic .. egitim merkezinin yaninda birde ticaRETHANE ozelligi tasidigi icin ozel okullar basarisizliga tahammul olmuyor.. daha beter anasini aglatiolar ogrencilerin

yok canım bazı okullar yalnızca tıcarethane egıtım kısmı cıdden yok

ağzından yel alsın...
allahım şu evin işi bitmeden doğmasın yaa...
tam zamanıydı salak kardeşim de belini sakatladı evim iğrenç durumda
o zaman bı kadın bulucan care yok gecmıs olsun hem kardesıne hem sana

kadının yapıcağı işi ben şeyimin ucuyla yaparımda

mesele o değil canım halılar yıkamaya gidicek oda gelicek avize alınıcak sepet beşik gelicek perde gelicek bi ben sıkıntı yapıyorum maşallah benim kocam pek rahat kıçını kaldırmasın... sanki doktor 12 gün dedi diye onu beklicek diye bi kaide var

Hepınızı sevıyorum ıyı geceler hayırlı bır sabaha uyanalım ısallah hepımız

yazik ya biliomusun cok uzuluyorum ben.. zaten egitim sistemi oyle bir hal aldiki saka gibi yani..

cocuklar yaris ati ve artik sadece oss derdi de yok.. her sene performanslari tavan yapmak zorunda.. cok iyi egitim almalari gerek.. Rabbim ailelerin de cocuklarin da yardimcisi olsun

ii gecelerr canlarmmm optmmm süperdi sohbet çok şey ogrendm saolunnn
datlu ruyalarrrrrr hepmz için dua edicem bol bol yatarken allah hepmzn gonlune gore versn
inşşşşşşşşşş optmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlar ben de yatıyorum boğazım ena sızlıyo şifayı iyi kaptım galiba yarına pert olurum... öptüm hepinizi

iyi geceler o zaman hepinize,dadlu rüyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…