Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ne kusuru canım hepimizde olabiliyor böyle sorunlar birbirimize sorup öğreniyoruz burda işte.Druna anlat bi dakine gittiğinizde çekinmezsen eğer o seni belki rahatlatır uzun süre ilşiki olmayınca bende de hep korku oluyo kasılma oluyo sık sık mı yapsakk neee tövbeee benim ilk aylarda düşük tehlikem vardı dr yasak koydu 2 ay falan yapmadık sonra yasak kalktı ama çok zor oldu işte sonra işte bende istememeye başladım ama baktımm eşim üzülüyoo bende istiyo gibi davranıyorum yoksa allah biliyo ya hiç olmazsa aramıcam.Sizde en azından beraber uyuyabilseniz iyi olurmuş

Meganım cnm bende eşimle coook uzun bi ilişkisiz dönem yasadım aralıkta gebe kaldım dr 3ay yasak dedi sonra düşük ten sonra gene yasak dedi 2 kere oldu gene gebe kaldım gene yasak gene kürtaj ve yasak,yani böyle temmuza kadar geldik bende eşime dedim bu yazı iyi degerlendir,sonrası belli degil
bence eşinle sarılıp yatın,arada rahimde kramp gibi kasılmalar oluyor sen bu duruma kendini alıştır yoksa daha da zorlaşır,hem başka mutluluk şeyleride var nasıl anlatsam bilemedimki

Bende eşimde bebeişimizi düşünüyoruz o yüzden dr. yasağı kaldırsada sanırım ilişki olmaz ama beraber uyumayı sarılmayı istiyor insan ihtiyacın oluyor eşinin şefkatine ilgisine ama bir evin içinde iki yabancı gibi ayrı koltuklarda oturup akşamda herkes kendi yatağına girip uyuyor buda eşimi üzüyor aslında benide üzmüyor değil ama ben bebeişimle uyuyorum içimde o var eşim kendini yanlız hissediyor sanırım.

Canım Allah bir daha aynı kötü günleri yaşatmasın bundan sonra güzel şeyler nasip etsin rabbim inşallah.

İlişki olmasa da ben orgazm olunca kanama oluyor yinede yani o yüzden bahsettiğin o diğer şeylerdende korkuyorum kanama olacak yine diye en azından bebeişim 5-6 aylık olsun diyorum.

Meganımmmm canım o kasılmalardan bısıy olmaz tamam tam ılıskı olmasın ama sarılın koklasın anam daha nası anlatalım tatmın ıllakı oyle olmaz kı korkma sen hıc

İnşallah yanlış anlaşılmamışımdır kızlar tek istediğim eşimin kendini yanlız hissetmemesi ve sarılıp uyuyabilmek

Son düzenleme:

canım bize ilişki yasak değil ama bizde bebeğe birşey olacak diye birlikte olmuyoruz
ama birlikte uyuyoruz tabiyki koltuğa beraber uzanıp tv izliyoruz
yatarken de aramıza yastık giriyor sadece ben yastığa sarılarak uyuyorum
eskidende öyleydim zaten hamile kalınca daha çok ihityaç duyuyor insan yastığa
bence kendini zorla bu akşam ve eşinle uyumaya çalış yada birlikte aynı koltuğa uzanın sonuçta ona zarar verecek birşey değil ki bunlar

Meganımmmm canım o kasılmalardan bısıy olmaz tamam tam ılıskı olmasın ama sarılın koklasın anam daha nası anlatalım tatmın ıllakı oyle olmaz kı korkma sen hıc

Çok korkuyorum ama o kasılmaları önlemenin bir yolu olsa keşke
Gamzem demek istediğini anlıyorum ama sorunda oradaya öpüşüp koklaşınca orgazm olursa kanama oluyor bende

Son düzenleme:
Lovely canım bak benımde kanama kasılma cok oluyodu ama 6. Ayda ben dogum tehtıdı yasayana dek seeettmedık sonra hamılelıgın son haftası yıne basladık ama o zaman dogurım dıyeydı doguramadımda neyse benım ıcerde kanama yoktu rahım agzında odem var ondan oluyo demıstı dr hem sen 14. Haftaya geldın rısklı donemı atlattım saglam ıcerdekı kuzu merak etme

Bende eskidende şimdide yastıklı uyuyanlardanımYastıksız asla uyuyamam.

meganm o kadar kaslmadan bşey olmaz ya ayırmayın yatakları bize dr serbest dedi ilişki ama korkuorz biz de sanrm dokuz ay kardes kardes yatıcaz boyle biz de

Son düzenleme:

Aslında dr. dan onay alsam içim rahat edecek ama bu konuyu dr. aaçarsam dr. garipser diye korkuyorum sence dr. asöylemelimiyim gittiğimde bu şikayetlerimi?

Aaaaa oylamaya sunacam sımdı ha
lovely kocasına sarılıp uyusun mu uyumasın mı
kuzum rahımdekı kasılmalar sadece son zamanda dogumu baslatabılır drun ılıskı yasak demedıgı surece esınle bırlıkte olmanda sakınca yok korkma cok rısklı bır hamıleydım ama yaptık yanı tam olmadıgındada bulduk bı yolunu anla ıste sorun olmazzzzz

Ayy bu konuyu burada paylaştımya stresten başıma ağrılar girdi
Ama biz bu bebişleri göbüşe kondurana kadar neleri paylaşmadıkıki ona güvenerekten paylaştım ama şimdi içim biraz olsun rahatladı.

Aslında dr. dan onay alsam içim rahat edecek ama bu konuyu dr. aaçarsam dr. garipser diye korkuyorum sence dr. asöylemelimiyim gittiğimde bu şikayetlerimi?

nıye garıpsıycek tatlım bızler o ısı yapmasak o drlar nerden ıs bulacaklar

bende sormustum kanama olunca devam edebılırsın kanama olunca en az 1 hafta ara verın ama demıstı

Tamam kızma kızzzz

Neyse kızlar hadi benim kızıma isim önerilerinde bulunun

]

bi anda gözme canlanıverdi anket gamzem
biz tanımayan uyeler de deli mi bu karular der heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…