ildammmmkızlar
şuan ayağımda sallıyorum dünden beri uyumuyo pek
yani uzun uyumuyo
annem bugün gitti
aama 10 gün sonra gelecek inşallah
bugün sağlık ocağına gittik bebeğimle
tartıldık ,topuk kanı verdik
ama ben kapının önüne çıktım başka hemşire tuttu bebeğimi
çok ağladım çünkü
ne zormuş anne olmak yaaaa
resim yüklüyorum
eklenti yapmazsa teyzeleri silicez çünkü
yavv aklım hep burada
nasıl yanıom ama bi gör meganm neyse şimdi haffledi biraz
evt yaa bi kaç gunde bşey olmaz alaym randevumu bari şimdiden bnm dr hemen doluo
evt yaaa sadece çok illa normal die tutturmamak lazm o zaman stres oluosn cunku ben hamilelik yogasna başladm dun oyle ii geldi ki sırt agrım falan azaldı bi gunde bi de nasıl rahatladysam yaparken uyuyaklmşm sonra bi anda bi uyandm ki yerdeym
haklsn elisim yaa gidp gelip içıorm valla
Bende normal doğumun uzun süre hastanede kalınıp sancı çekilecek olmasından korkuyorum hemencik doğursak keşke.Ayyy bende sezeryandan korkuyorum kesmeli dikmeli ama normal doğumda kolay değill allahh hayırlısını versin kimi saatlerce kimi de bi saat içinde doğuruyor işte bünye meselesi galiba.Mesela ben bi ufak grip bile olsam yatardım işten izin alırdım çıtkırıldım bi halim vardı çok şükür bi hamile kaldım maşallahh kendimeehiç öle ayy söle ayy böle demeedim gıkımm çıkmadı herkes benim için diyodu kii ayy ilknurr sen hamile kalınca seni düşünemiyoz ne mızmız olursun diyolardı öle olmadıı doğumda işte herkesta farklıı bakalımm nasıll olacakk :18:
kızlar normal dogumda açlma için bi çicek varmş duydunz mu hiç ...
Fatma anamızın elı o cıcegın adı ama arabıstanda var hacca yada umreye gıden varsa ıste
Kızlar ben bebişimin ismini şimdiden belirlemek adına alışmak istiyorum
Aslında önümde çok uzun zaman var ama olsun
kafamda bir kaç isim belirirse aralarından seçemem kolay olur
bana isim konusunda yardımcı olursanız sevinirim
anlamı güzel bir kız bebeiş ismine ihtiyacımız var.
Popüler bir isim olmasından ziyade anlamı güzel bir isim olsun istiyorum.
Aklınıza gelirse arada duyarsanız değişik güzel anlamlı isimler yazarsınız dimi
fatma anamızın eli canım okızlar normal dogumda açlma için bi çicek varmş duydunz mu hiç ...
yaa anlamadım canım hepsine fazla diyo yüklemiyoİldamm göremicezmi biz şimdi bebişi
Duygu bende duydum o çicegi ama sadece hac.tan geliyormuş bi duasıda varmış dogum başladıgında suya atıyormuşsun duasını okuyorsun çicekle birlikte rahimde acılıyormuş ve dogum rahat olurmuş,deneyenler de hep memnun ben böyle duydum
Ayyy sormaa ben evlenmeden öncesinden başlayarak hep kızım olucak diye düşündüğüm için dr bana erkek dediği anda dumur oldumalışamadım hiç erkeğe nedense hiç erkek de olabilir bi gün bebeğim diye hiççç düşünmemişimm 2-3 aydır erkek bebeğim olacak fikrine alışmaya çalışıyorum yine de her gittiğimde dra iyice bakın kız olmasın diyorumm adam mesleği bırakacak benim yüzümden.O yüzden biz isim bulamıyoruz hala ben hiçbirini beğenmiyorumm ne yapıcaz bilmiyorummm
Benim eşimde kendini erkeğe hazırlamış olmalı ben kızımız olacak duydunmu diyorum belli olmaz kesin değil falan deyip canımı sıkıyor kesin oda dr. a gidince soracak kesnmi diye
Bende tam tersine eşimi sinir ediyorum artı drudr ultrason resmine pipi diyee yazıyo artık her seferinde ben eve gelince eşime diyorum ki ne belli dr lar yanılmıyo mu pipiyi nerden bilsin dr diyorum pipi değildir o diyorum sen çıkınca görcenn pipiyi diyorrr
Kızlar benim aslında benim değil eşimin bir sorunu var
Buradan anlatılacak birşey değil ama başkada fikir alabileceğim kimse yok dr. ada sormaya çekiniyorum.
Bizim gebelik süresince iki kez hafif kanama olduğu için ilşik yasak
Bunda bir sorun yok zaten
Ama biz eşimle yanyanada uyuyamıyoruz.
Eşim bana sarılıp uyumak istiyor ama benim rahimide kasılma oluyor
şuan ayrı ayrı yataklarda uyuyoruz eşimde çok üzüldüğünü söylüyor
6 ay dahamı böyle senden ayrı olucam diyor
İlişkinin yasak olması durumunda sıkıntı yok ona alıştık ama sarılması yada öpmesi bile mümkün değil oda buna üzlüyor.
Bende herşey bebeişmiiz için sabret diyorum
Ama bende korkuyorum bu kasılmalar hep devam edermi???
sarıldığında neden oluyor ki kasılma psikolojik olmasın benimde ilişki sırasında ilk gibi oluyor hep eşim kendini kasıyosun diyor bende korkuyorum bebeğe bişey olacak diye dr a gittiğimde soracağım hatta yani bi sorun mu var yoksa ben mi kasıyorum kendimi diye.Belki sende korkuyla o anda kasılma oluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?