Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ildammmm
cnmm yaaa kıyamam ben sizeeee
evt koy bebişn fotoyu heyecanla beklıormmm

Git git insan bebeişi görünce güzel şeyler duyunca rahatlıyor.

Bende normal doğumun uzun süre hastanede kalınıp sancı çekilecek olmasından korkuyorum hemencik doğursak keşke.
Ama sezeryanında narkozundan çığlık kıyamet ağrılarla uyanmaktan korkuyorum.
kızlar normal dogumda açlma için bi çicek varmş duydunz mu hiç ...

Ben hiç duymadım nasıl birşeymişki?

Fatma anamızın elı o cıcegın adı ama arabıstanda var hacca yada umreye gıden varsa ıste

Kızlar ben bebişimin ismini şimdiden belirlemek adına alışmak istiyorum
Aslında önümde çok uzun zaman var ama olsun
kafamda bir kaç isim belirirse aralarından seçemem kolay olur
bana isim konusunda yardımcı olursanız sevinirim
anlamı güzel bir kız bebeiş ismine ihtiyacımız var.
Popüler bir isim olmasından ziyade anlamı güzel bir isim olsun istiyorum.
Aklınıza gelirse arada duyarsanız değişik güzel anlamlı isimler yazarsınız dimi

Duygu bende duydum o çicegi ama sadece hac.tan geliyormuş bi duasıda varmış dogum başladıgında suya atıyormuşsun duasını okuyorsun çicekle birlikte rahimde acılıyormuş ve dogum rahat olurmuş,deneyenler de hep memnun ben böyle duydum

Ayyy sormaa ben evlenmeden öncesinden başlayarak hep kızım olucak diye düşündüğüm için dr bana erkek dediği anda dumur oldum alışamadım hiç erkeğe nedense hiç erkek de olabilir bi gün bebeğim diye hiççç düşünmemişimm 2-3 aydır erkek bebeğim olacak fikrine alışmaya çalışıyorum yine de her gittiğimde dra iyice bakın kız olmasın diyorumm adam mesleği bırakacak benim yüzümden.O yüzden biz isim bulamıyoruz hala ben hiçbirini beğenmiyorumm ne yapıcaz bilmiyorummm

Allahımmm ne mucizevi bi olayy ilk defa duydumm giden olursa etrafımızdan istemek lazım

Benim eşimde kendini erkeğe hazırlamış olmalı ben kızımız olacak duydunmu diyorum belli olmaz kesin değil falan deyip canımı sıkıyor kesin oda dr. a gidince soracak kesnmi diye

şu bebeklerimizin gazı olmasa valla bişicikleri yok bu meleklerin

ama ben bu kızın ağzını burnunu yemek istiyorum

Benim eşimde kendini erkeğe hazırlamış olmalı ben kızımız olacak duydunmu diyorum belli olmaz kesin değil falan deyip canımı sıkıyor kesin oda dr. a gidince soracak kesnmi diye

Bende tam tersine eşimi sinir ediyorum artı dru dr ultrason resmine pipi diyee yazıyo artık her seferinde ben eve gelince eşime diyorum ki ne belli dr lar yanılmıyo mu pipiyi nerden bilsin dr diyorum pipi değildir o diyorum sen çıkınca görcenn pipiyi diyorrr

Kızlar benim aslında benim değil eşimin bir sorunu var
Buradan anlatılacak birşey değil ama başkada fikir alabileceğim kimse yok dr. ada sormaya çekiniyorum.

Bizim gebelik süresince iki kez hafif kanama olduğu için ilşik yasak

Bunda bir sorun yok zaten
Ama biz eşimle yanyanada uyuyamıyoruz.
Eşim bana sarılıp uyumak istiyor ama benim rahimide kasılma oluyor
şuan ayrı ayrı yataklarda uyuyoruz eşimde çok üzüldüğünü söylüyor
6 ay dahamı böyle senden ayrı olucam diyor
İlişkinin yasak olması durumunda sıkıntı yok ona alıştık ama sarılması yada öpmesi bile mümkün değil oda buna üzlüyor.
Bende herşey bebeişmiiz için sabret diyorum

Ama bende korkuyorum bu kasılmalar hep devam edermi???

Alemsin kızz güldürdün beni dr. unda benimki gibi şakacı bir dr
Evet bencede kendini alıştırsan iyi olur görcen pipiyi

sarıldığında neden oluyor ki kasılma psikolojik olmasın benimde ilişki sırasında ilk gibi oluyor hep eşim kendini kasıyosun diyor bende korkuyorum bebeğe bişey olacak diye dr a gittiğimde soracağım hatta yani bi sorun mu var yoksa ben mi kasıyorum kendimi diye.Belki sende korkuyla o anda kasılma oluyordur

İlişkidede aynı kasılma oluyordu kendimi kasmıyorum ama uzun süre ilişki olmadığından sanırım sarılsa yada dokunsa bile hemen ilişkiye girmiş gibi olan kasılma oluyor rahimimde yani onu istediğim için oluyor sanırım.
bende korktuğum için ayrı yatıyoruz.
Ama bu zamana dek hiç ayrı uyumamıştık ayalrdır ayrı uyuyoruz eşimde çok üzülüyor.
Kızlar kusura bakmayın biraz açık yazdım sanırım ama bu bizim için şuan bir sorun teşkil ediyor ve anlatabilecek kimsemde yok.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…