Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Meganım şimdi eşininde seninde böyle hissetmen normal ,ama simdi yataklar ayrı gebelik daha 6ay devam etcek,sonrasında da sen sürekli gece kalkıcaksın belki böyle devam eder yani hep bebegine odaklancaksın dogal olarak ama erkekler cocuk gibi ya kıskancak seni,sen bebeginle zaten doguştan özel bi bag kurucaksın eşinde kendini dışlanmış hissetmesin,benim demem o ki eşini al yanına bak durumuna göre bi şikayetin yoksa devam edin koyun koyuna

Hahahah sız gobustekı bebısten cekınıyonuz ben sıze bısıy dıyımmı ben ruzgarı baska odaya yatırımta halvett edıyorum ya kesınlıkle yapamıyorum utanıyorum oglumdan

Haklısın hilalim çok sağolun kızlar yardımcı olduğunuz için

Hahahah sız gobustekı bebısten cekınıyonuz ben sıze bısıy dıyımmı ben ruzgarı baska odaya yatırımta halvett edıyorum ya kesınlıkle yapamıyorum utanıyorum oglumdan

tvde bi prof da aynen senn dedgni demşti gamzem
ben de senn gibi yaparm heralde
zaten odası olcak
bnm yanma küçük bi beşk alcam zaten ben ...

Sanırım bende öyle yaparım normaldir diye düşünüyorum

tvde bi prof da aynen senn dedgni demşti gamzem
ben de senn gibi yaparm heralde
zaten odası olcak
bnm yanma küçük bi beşk alcam zaten ben ...

he dogrusu bumuymus ıcım rahatladı valla telsızı koyuyom yanına valla zor ıs bırı karı ıster bırı ana ıster

he dogrusu bumuymus ıcım rahatladı valla telsızı koyuyom yanına valla zor ıs bırı karı ıster bırı ana ıster

offff çok zordu o günle çokkkkkk
çocukla ilgilenirsin eşin benimle ilgilenmiyosun diye küser çocuk ağlar seni sitresler basar
amanın hatırlatmayın o günleri bana benimki geçmişte kaldı ALLAH sizlere kolaylk versinn
haa ben gidiyodum değilmiii

sen demıstın zaten haklıymısın bebemmmm

Niye geldin gidiyorsun kalsana

işten çıkma saatim geldi bebekim yaa yarın devam edriz inşallah
ha bu arada kocanı senden mahrum bırakma yawrımm bizde doğuma kadar bişiy yapmadık ama birbirimize sarılarak yattık
son aylar hariç eşim çok tedirgin oluyodu karnım büyüdükten sonra yatakta kımıldamaya korkuyodu karnıma değerim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…