Kızlar ben geldimm çok özledim sizi günlerim çok yoğun geçiyor iyide oluyor dün gece rüyamda bebek gördüm benimdi minnacıktı dr.u oturtma kucağında tut diyordu bian oturtmuşum hemen aklıma geliyor düzeltiyorum valla kokusunu içime çekiyordum annelik ne güzel bişeydi rüyada bile
inşallah herkes iyidir yeni bebişler taze anneler
Prensesim hoşgeldin nerdesin be güzelim bıraktın beni yalnız bu cadılar bütün gün yok mama yok emzik anlamadıgım şeylerden bahsediyorlar,her taraf gebe veya taze anne kaynıyo sap gibi kaldım valla
Prensesim hoşgeldin nerdesin be güzelim bıraktın beni yalnız bu cadılar bütün gün yok mama yok emzik anlamadıgım şeylerden bahsediyorlar,her taraf gebe veya taze anne kaynıyo sap gibi kaldım valla
çok çok üzüldümDünyanın en tatlı insanlarından olan canım arkadaşım şifaa,babasını kaybetmiş arkadaşlarım..
Dua edelim.. Zor günler geçiriyor çok..Üstelik hamile..
hoşgeldin canımKızlar ben geldimm çok özledim sizi günlerim çok yoğun geçiyor iyide oluyor dün gece rüyamda bebek gördüm benimdi minnacıktı dr.u oturtma kucağında tut diyordu bian oturtmuşum hemen aklıma geliyor düzeltiyorum valla kokusunu içime çekiyordum annelik ne güzel bişeydi rüyada bile
inşallah herkes iyidir yeni bebişler taze anneler
bitanem bilirsin hani umudun vardır ama sadece vardır o durumdayım bigün olucaktırda neyse yoruldum valla artık sen bebikinden haber ver napıyorrrr minnakkhoşş geldinn perimmm rüyaların tezz tezz zamanda gerçek olsun hayırlısyla inşşş ki oyle de olcak inanıorm cnmmm
Hilalim sen bi korunmayı bıraksana artık hemen olucak görürsün sen bile inanamıcanPrensesim hoşgeldin nerdesin be güzelim bıraktın beni yalnız bu cadılar bütün gün yok mama yok emzik anlamadıgım şeylerden bahsediyorlar,her taraf gebe veya taze anne kaynıyo sap gibi kaldım valla
sen papatyasın bee ne sapıbende varım be sap :2:
hoşbulduk Ferdacım Kuzey napıyor özledim foto göremiyorum ne zamandırçok çok üzüldüm
rabbim dayanma gücü versin inşallah
hoşgeldin canım
rüyan hayırlara çıksın inşallah
Dünyanın en tatlı insanlarından olan canım arkadaşım şifaa,babasını kaybetmiş arkadaşlarım..
Dua edelim.. Zor günler geçiriyor çok..Üstelik hamile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?