Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşş geldinn perimmm rüyaların tezz tezz zamanda gerçek olsun hayırlısyla inşşş ki oyle de olcak inanıorm cnmmm

Bu arada neler konuşulmuş bakiim burda
bu tip konuşmalar gece 12'den sonra oluyor bi kere

Prensesim hoşgeldin nerdesin be güzelim bıraktın beni yalnız bu cadılar bütün gün yok mama yok emzik anlamadıgım şeylerden bahsediyorlar,her taraf gebe veya taze anne kaynıyo sap gibi kaldım valla

Bu konuda en çok özlemin bir dediğine gülmüştüm,
topiğe yenice geldiği zamanlardı,sordu bana 'bu yumurtlama akıntısı nasıl bişey' diye,
bende işte çiğ yumurta akı gibi olan akıntı demiştim..
o da,'yahu ben daha 2 aylık evliyim,ben de her zaman oluyo o akıntıdan,nasıl ayırt edicem pööff' demiştitabii daha doğal ve sansürsüz yazmıştı

Prensesim hoşgeldin nerdesin be güzelim bıraktın beni yalnız bu cadılar bütün gün yok mama yok emzik anlamadıgım şeylerden bahsediyorlar,her taraf gebe veya taze anne kaynıyo sap gibi kaldım valla

yakında biz kartlaşmış anne olcaz
siz taze anneler olcaksınız

bende varım be sap :2:

Dünyanın en tatlı insanlarından olan canım arkadaşım şifaa,babasını kaybetmiş arkadaşlarım..
Dua edelim.. Zor günler geçiriyor çok.. Üstelik hamile..
çok çok üzüldüm
rabbim dayanma gücü versin inşallah
hoşgeldin canım
rüyan hayırlara çıksın inşallah

hoşş geldinn perimmm rüyaların tezz tezz zamanda gerçek olsun hayırlısyla inşşş ki oyle de olcak inanıorm cnmmm
bitanem bilirsin hani umudun vardır ama sadece vardır o durumdayım bigün olucaktırda neyse yoruldum valla artık sen bebikinden haber ver napıyorrrr minnakk

Hilalim sen bi korunmayı bıraksana artık hemen olucak görürsün sen bile inanamıcan öyle güzel sabrettin ki sonunda mükafatını alıcan ve artık problemi bildiğin için çözebilicen

Hehe evt huzurum ben hepinize milyar tane soru sorcam cvp vercek biton tecrübeli anne olcak

pardon meg haklısınbu arada geçmişe yazdım ama belki denk gelmemissindir 4 ekimde migrosta evcil hayvan ürünlerinde yüzde 50 olcakmış

bende varım be sap :2:
sen papatyasın bee ne sapı
çok çok üzüldüm
rabbim dayanma gücü versin inşallah

hoşgeldin canım
rüyan hayırlara çıksın inşallah
hoşbulduk Ferdacım Kuzey napıyor özledim foto göremiyorum ne zamandır
canım benim prolaktin 60larda çıktı yine dostinex ve o kadar çok sıkılıyorum artık hep aynı şeyler hep aynı son burayada fazla gelemiyorum gerçekten en zor dönemim galiba bakalım bundan sonra neler bekliyor beni

Şifa Allah sabır versin inşallah

perim,
sen de papatyasın,gülsün,lalesin

Ben kaçta göz aradı giyindim markete geldim alışveris yaptım abur cubur seyler cekti cnm bu ara bi adet agrısı geldiki sormayın

Arkadaslar dün gece rahatsizlandim Dr geldim. Melek kızımın kalp atışı yokdu acil sezeryana aldı Dr çok fenayim eşimde yolda biradan gelicek çok uzgunum cok

Tanger ne diycegimi bilemiyorum allahım sana sabır versin çok üzgünüm hepimiz acını paylaşıyoruz yapabilcegimiz bişey varsa lütfen söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…