Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ferdam ya ordamsn
bu bebek bezlerinden kaç tane olması lazm arkdas bebş beklıo da o sordu şimdi faceten ben de size soraym dedm

canım bence ilk başta 1 numaradan 2 tane
2 numaradan 2 tane
tabi ki bunlar yetmicek ama bebeğin kilo durumuna göre almaya devam edebilir
ben 1den 2 paket kullandım
2 numaradan çok kullandım mesela

buarada herkese iyi geceler ne kaynatıyonuz bakalım siz burda cık cıkc cıkk

lovely canım aldıklarını gördüm çok güzel güle güle giysin meleğinn

ama ferdanın paylaştıklarına içim gitti resmen bende hayır yok anladım bunları kendi bebeğim olmadığı için alamam çevremde bebekte yok
en iyisi kızımın büyük bir bebeği var ona alıyım ona giydiriyimde içimde kalmasınn:89:

Kızlar ben nedense gece bir ssatten fazla oturunca karnım midem birbirine giriyor uzanma isteği duyuyorum yoksa birazdan bayılıcam öptüm hepinizi

meganmmmm hepsi çokkk ciciiiiiiii
arkdşla konşuorz da dalmşm k bakma
hepsne bayldmmm gule gule giysinnnnnn hayırlısylaa inşşşşşşşşşşşşş

len çatlakk yeni gördüm mesajı
korkutmasana kızım yeni gelen hatunları alıştıra alıştıra söylesydin bari korkup kaçar yoksaaa
birde beni koğuş ağası yapmışsın ya yarıldım gülmektenn dellüüü

Aaaaa ben de alem de, benim pisiye giydirem bari

ben cok fena bısıy oldum cıktım beee

gamze,
senin gofret nasıl? evde dimi?

[video=youtube;cPq4N1BWBfQ]http://www.youtube.com/watch?v=cPq4N1BWBfQ[/video]

Hayırlısı olsun duygum belirsizlik can sıkıyor dimi banada dr. kız dedi ama kız bebeklerde yanılma oluyor 9 unda kesinleştirelim dedi.Bende sinir oldum dr. u takmıyorum ben kesin gözüyle bakıyorum.

oooo sue ve lovely cinsiyetler belli oldu mu, tebrik ederim simdiden gozunuz aydin.
ben de sabirsizlikla bekliyorum ama burda 17. haftadan once soylemiyorlarmis nedense benim coook beklemem lazim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…