- 29 Mart 2012
- 507
- 3
- 318
Gunaydınnnnn mıllet uykusuz anneyım benoglan yatakta kıpr kıpr allam ya gozumu kırpmadım butun gece
günaydın herkese
oğlum ve ben yağmurlu bir ankara havasına uyandık
hava güzel olsaydı eğer ankaradaki haziran anneleri buluşacaktık, yaklaşık 7 kişi, 7 bebek, çok hoş bir manzara olacaktı, e bir o kadar da komik tabi
yarın sünnetimiz olduğundan hava bozuk geldi, gitmedim hasta ederim diye korktum
eyvah sünnet :18:
yav bu demir damlası felaket yaa
kabusum olacak az kaldı
damlayı içirmek dert değil hadi içiriyorum, ağzından çıkarsa bile yakalıyorum da
ağzının içi kıpkırmızı oluyor
ve bizimki elini yediğinden sonra elini oraya buraya heryere sürtüyor
heryer demir damlası lekesi oluyor çok fena
2-3 kıyafet hallettik, babasının tişörtünü halletti, koltuklarımı da batıracak diye tırsıyorum
lekesi de geçmiyo nasıl bir meretse
Napıyo ayak güselirüsgar
O parmaklar, adet olarak fazla gelmiş o ayağa gamze
o ayak guzelı mahvettı butun gece benı ıhhhh mıhhh ay yangın varrrrr yanı
canım gofretı sormussun ben gofretı sahıplendırdım cunku bakamadım ruzgar gaz sancısından aglarken o aclıktan aglar duruma geldı aama cok ıyı bır aılesı var kocaman bır bahcesı cokta akıllı oldugunu soylemısler ev sahıbımın arkadası verdıgım aıle hayret edıyolarmıs nasıl bu kadar akıllı olabılır dıye ama henuz gıdıp gormeye cesaret edemedım
deli seniFerda yarın sünnet var he
Allah yardımcınız olsun canım..
Fazla dokundurtmayın.. Az dokundurtun.. Gerçi farketmez zaten fazlası var epeymaşallahhhhhhhhhhhhhhh
bayagıdır ugramadım bende hazıran annelerıne ıyı dedın bı bakım
yaa gel sen benı dınle al organık pekmez ac karnına 1 cay kasıgı ver ugrasma demır damlasıyla lekelerede arıel professıonal dene bakalım bı nasıl etkı edıcek suan bende tırstım
deli seni
tırsıyorum valla
Megom ısallah
ferda davranıssan yetersızlık eee bendede demır anemısı var yanı bu durumda
merhaba arkadaşlar bende kist ameliyatı oldum ve kistım tekrarladıgı için aşılama falan yapılmadan direk tüp bebek yapılıcak bu sekılde olan varsa, yada tüp bebek konusunda bılgısı tecrübesi olanlarla konusmak istıyorum. hem cok istıyorum hem istemiyorum cok korkularım var. doktor istersen asılama falan asama asama gıdelım dedı ama kıst buyurse bu arada yıne ameliyat gerekebilirmiş. lütfen cevap yazın konumla ilgili nerede yazacagımıda bilemedım acıkçası...:18:
çatlak seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?