Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydınnnn kızlarrr cimcimebebe den bende aldım onlardan çok şekerr ayrıca kargo 60 tlyi geçerse ücretsiz ve kapıda nakit ödeme seçeneğide var kaliteli penyeleride ben baştan tereddüt etmiştim ama 2 sefer alışveriş yaptım ordan.

Gamzeeeeeee o rüzgarrrrr ayağınıııı yirimmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
G ü n a y d ı n

Bu pisi evcil hayvanlar-ücretsiz hayvan sahiplendirme bölümünde ilanı olan bi pisi..
45 günlük ve erkek..
Düşünen olursa şayet, kışı sokaklarda sefil bi şekilde geçirmemiş olacak..
Var mı sıcak yuvasını ona açacak olan

günaydın herkese
oğlum ve ben yağmurlu bir ankara havasına uyandık
hava güzel olsaydı eğer ankaradaki haziran anneleri buluşacaktık, yaklaşık 7 kişi, 7 bebek, çok hoş bir manzara olacaktı, e bir o kadar da komik tabi
yarın sünnetimiz olduğundan hava bozuk geldi, gitmedim hasta ederim diye korktum
eyvah sünnet :18:

yav bu demir damlası felaket yaa
kabusum olacak az kaldı
damlayı içirmek dert değil hadi içiriyorum, ağzından çıkarsa bile yakalıyorum da
ağzının içi kıpkırmızı oluyor
ve bizimki elini yediğinden sonra elini oraya buraya heryere sürtüyor
heryer demir damlası lekesi oluyor çok fena
2-3 kıyafet hallettik, babasının tişörtünü halletti, koltuklarımı da batıracak diye tırsıyorum
lekesi de geçmiyo nasıl bir meretse

Gunaydınnnnn mıllet uykusuz anneyım ben oglan yatakta kıpr kıpr allam ya gozumu kırpmadım butun gece

Ferda yarın sünnet var he
Allah yardımcınız olsun canım..
Fazla dokundurtmayın.. Az dokundurtun.. Gerçi farketmez zaten fazlası var epey maşallahhhhhhhhhhhhhhh

Gunaydınnnnn mıllet uykusuz anneyım ben oglan yatakta kıpr kıpr allam ya gozumu kırpmadım butun gece

Napıyo ayak güselirüsgar
O parmaklar, adet olarak fazla gelmiş o ayağa gamze

bayagıdır ugramadım bende hazıran annelerıne ıyı dedın bı bakım
yaa gel sen benı dınle al organık pekmez ac karnına 1 cay kasıgı ver ugrasma demır damlasıyla lekelerede arıel professıonal dene bakalım bı nasıl etkı edıcek suan bende tırstım

Napıyo ayak güselirüsgar
O parmaklar, adet olarak fazla gelmiş o ayağa gamze

o ayak guzelı mahvettı butun gece benı ıhhhh mıhhh ay yangın varrrrr yanı
canım gofretı sormussun ben gofretı sahıplendırdım cunku bakamadım ruzgar gaz sancısından aglarken o aclıktan aglar duruma geldı aama cok ıyı bır aılesı var kocaman bır bahcesı cokta akıllı oldugunu soylemısler ev sahıbımın arkadası verdıgım aıle hayret edıyolarmıs nasıl bu kadar akıllı olabılır dıye ama henuz gıdıp gormeye cesaret edemedım

inşallah musmutlu bir gofrettir orda da gamzecim..
alıştığı yeri ve sahibini arar aslında ama demek gofret alıştı yeni evine....

Ferda yarın sünnet var he
Allah yardımcınız olsun canım..
Fazla dokundurtmayın.. Az dokundurtun.. Gerçi farketmez zaten fazlası var epey maşallahhhhhhhhhhhhhhh
deli seni
tırsıyorum valla

kuzum hani yazı eklemiştim ya orda yazıyodu pekmezin kan yapıcı etkisi yoktur diye
ki olsa bile 1 çay kaşığı pekmez hiçbişeye yetmez
demir 1 yaşına kadar özellikle bebeklerde çok çok önemli
zeka gelişimini bile etkiliyor
o yüzden damlaya devam
netten bak istersen demirin önemine

Demir eksikliği anemisi enfeksiyon hastalıklarına yatkınlık oluşturması; mental, motor ve davranışsal yetersizliklere neden olması; fiziksel büyüme geriliğine yol açması nedeniyle önemlidir. Bu olumsuz etkiler yalnız demir eksikliği durumunda değil, orta ve ağır düzeyde süreğen aneminin varlığında da ortaya çıkmaktadır ve geri dönüşsüzdür

Megom ısallah

ferda davranıssan yetersızlık eee bendede demır anemısı var yanı bu durumda

merhaba arkadaşlar bende kist ameliyatı oldum ve kistım tekrarladıgı için aşılama falan yapılmadan direk tüp bebek yapılıcak bu sekılde olan varsa, yada tüp bebek konusunda bılgısı tecrübesi olanlarla konusmak istıyorum. hem cok istıyorum hem istemiyorum cok korkularım var. doktor istersen asılama falan asama asama gıdelım dedı ama kıst buyurse bu arada yıne ameliyat gerekebilirmiş. lütfen cevap yazın konumla ilgili nerede yazacagımıda bilemedım acıkçası...:18:

hosgeldın gecmıs olsun tup bebek yaptıran arkadaslarımız hatta yakında dogacak tup ıkızlerımızde var ama sımdı burda degıl arkadas tup bebek topıklerı var ama konu sahıbı burda yonlendırır senı hakkında hayırlısı olsun ısallah

Ruzgarın dotunu ısırıp aglata aglata uyandırmak ıstıyorum butun gece uyutmadı sabahta 5 posta emdı uykumu kacırdı sımdı kendılerı derın uykuda ustelık ust katta tadılat var sanırsam

he bu arada bişey duydum kabızlığa iyi geliyormuş..
belki ztarım ve pisimin işine yarar bu bilgi..
''gün kurusu' diye bişey var.. bildiğimiz kayısı ama _direkt güneşte kurutulmuş hali_..kuru kayısı değil..
çok iyi geliyomuş kabızlığa..

zaten şeftali,elma,muz sıkar
kayısı,armut,incir yumuşatır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…