ben de fenayımnapım bu ruzgar benım hunıyı ıyıce buyuttu
buna ek olaraktan b12 anemısıde var bende sahsen ruzgarın grı corabını nereye koydum hala hatırlamıyorum 2 hafta oldu
hoşgeldin nerelerdesin hiç sesin çıkmıyorselam kızlar nasılsınızzz
günaydın canımgünaydın herkese
ferda korkma bişicik olmaz çabucacık iyileşir damadım
bu arada hm e bende bayılıorum
cumartesi 130 tl bıraktım çıktım
kızımın canı sağolsun
selam kızlar nasılsınızzz
ben de fenayım
şimdi sitenin birinde uzmaa sordum, gebelikte benim kansızlık yaşamamla alakası var mı oğlumdaki kansızlığın dedim
bakalım ne dicek
hoşgeldin nerelerdesin hiç sesin çıkmıyor
günaydın canım
inşallah hemen geçer
ben de hm den alacakları listeledim gidip almak kaldı bitek
benim liste de 200e yakın tutuyor
kocamı o gün mağazanın dışında tutmayı düşünüyorum, adam genç yaşta krize girmesin
bende bakıp öyle gitmiştimgünaydın canım
inşallah hemen geçer
ben de hm den alacakları listeledim gidip almak kaldı bitek
benim liste de 200e yakın tutuyor
kocamı o gün mağazanın dışında tutmayı düşünüyorum, adam genç yaşta krize girmesin
benım kansızlık hamılelıkte ıyılesmıstı adetle beraber yıne basladı kı normal zaten 4 gunde 5 paket orkıd gece harcıyorum
bu hm ızmırde var mı ya cok merak ettım heee
benım kansızlık hamılelıkte ıyılesmıstı adetle beraber yıne basladı kı normal zaten 4 gunde 5 paket orkıd gece harcıyorum
bu hm ızmırde var mı ya cok merak ettım heee
kız guneste kuruyan oyle kara kara olur mu rengı daha acık olmaz mı
yazlıklar indirime girmiş miydi gördün mü?bende bakıp öyle gitmiştim
gidince internette olmayan şeylerin olduğunuda gördüm
görünce sapıttım biraz
arkadaşta vardı yanımızda dedim siz gelmeyin ben alıp gelcem
benimki bırakmadı beni yalnız arkadaş denize baktı dükkann önünde biz alışveriş yaptık
gelmeseydi benim ki 200 ü bulurdum bende
arkadaşlar merhaba. doktora gittim hamilelik öncesi bir sorun olup olmadığını anlamak için hangi testler yapılıyorsa onu yaptırmak istediğimi söyledim. prolaktin ve tshda istemiştim .doktorun benden istediği tetkiklerin adı şöyle:
hbs 2
AST
A1c
anti CMV IgM
anti CMV Igg
Anti HIV
Rubella IgM
TOTAL DEMİR
DEMİR FE
bide pıhtılama için parmaktan kan aldılar
benim sormak istediğim soru şu ben troid testi için gitmiştim özellikle ama anladığım kadarıyla buarada tsh testi yok acaba unuttu mu?
arkadaşlar merhaba. doktora gittim hamilelik öncesi bir sorun olup olmadığını anlamak için hangi testler yapılıyorsa onu yaptırmak istediğimi söyledim. prolaktin ve tshda istemiştim .doktorun benden istediği tetkiklerin adı şöyle:
hbs 2
AST
A1c
anti CMV IgM
anti CMV Igg
Anti HIV
Rubella IgM
TOTAL DEMİR
DEMİR FE
bide pıhtılama için parmaktan kan aldılar
benim sormak istediğim soru şu ben troid testi için gitmiştim özellikle ama anladığım kadarıyla buarada tsh testi yok acaba unuttu mu?
yazlıklar indirime girmiş miydi gördün mü?
ben tişörtlerini falan da çok seviyorum
eğer indirim varsa seneyeki tişörtlerini de alacam da indirimini bekliyorum
kışlık alacam inşallah
bir de kot gömlek beğendim oğlum süper yakışıklı olacak
Eki Görüntüle 522934
şu ikisiyle giydiririm, bunları önce almıştımEki Görüntüle 522935 Eki Görüntüle 522936
şunlardan da alacam işteEki Görüntüle 522937 Eki Görüntüle 522938 Eki Görüntüle 522939 Eki Görüntüle 522940
burda tiroitle ilgili hiçbir tahlil yok maalesef
Ferdaa sıtesıne baktım sımdık kırmızı pant kurabıye canavarlı sweet ve grı trıko hırka al kuzeyımızede bayıldım ya du bı hılal gelsınde ogrenım yerını
dıdem ıade etmesenız haaa
meggılım anlasıldı tamammmmm
anladigim kadariyla bunlar hormon testleri degil
ben de bebek dusunuyoruz diye korunmayi birakmadan bir ay once doktora gitmistim, senin gibi rubella, toksoplazma.. gibi testlere bakti
hormon testlerini yapmamisti
ben aradan birkac ay gecince kendim istedim hormon testlerini o zaman progesteron, prolaktin, tsh.. bunlara bakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?