tşk ederim yanıt için.. asıl merak ettiğim prolaktin ve tsh dı ama onları söylememe rağmen istememiş..neyse sağlık olsun bir daha kan veririz artık..
prolaktine istedigin zaman baktirabilirsin
ama digerleri icin adetin 3. gunu
ve progesteron icin adetin 21. gunu gimen gerekiyor (ymurtlamadan sonraki 7. gun)
ya çok tatlı uyuyor maşallahbenim için öp kızını olur mu canım çekti
Çalışan izin kullanan annelerr size bi sorum var.Diyelim doğum iznine çıkınca maaş alamıyorsun değil mi diyelim ki 2 ay izinlisin raporlusun yani maaş alamıyorsun sonra sigorta sana 2 aylık maaşını toptan veriyor böyle mi tam anlayamadım çünkü.Bi de biz ev kredisi ödüyoruz benim çalışmaya hemen başlamam lazım maaş alamadığım ay yandığımız aylarr olacak çünkü
Çalışan izin kullanan annelerr size bi sorum var.Diyelim doğum iznine çıkınca maaş alamıyorsun değil mi diyelim ki 2 ay izinlisin raporlusun yani maaş alamıyorsun sonra sigorta sana 2 aylık maaşını toptan veriyor böyle mi tam anlayamadım çünkü.Bi de biz ev kredisi ödüyoruz benim çalışmaya hemen başlamam lazım maaş alamadığım ay yandığımız aylarr olacak çünkü
aslında evet dediğn gibi toptan alıyosun izin sonu paranı
ama benim çalıştığım yer aylık yatırıyo maaşımı
ben aldığım toplu parayı onlara vericem
konuşup anlaşabilirsiniz sizde belki
emekli sandığı farklı
bizde yine aylık yatıyor maaş
oyy maşallaahh allah nazarlardan korusun kokoş kızını
saol bitanem sabahtan beri yüklemeye çalışıyorum sonunda başardım
seninkide ccoook şeker olmuşş maşallhh kuzuma
ağlayan oğlum pepe yi açınca sustu
off bu yeni nesil bebeler de amma düşkün tv ye
kaç kilo oldu canım? sütünün durumu nasıl? inşallah artmıştır canım
''Kayısı ağaçtan toplandıktan sonra 3 şekilde değerlendirilir.
Yaş kayısı Kayısının hiç bir işlem görmemiş yani dalından koparılmış hali.
İslimlenmiş olan kayısı yani kurutmak için kükürtlenmiş olan kayısı. Fiyatı normalden daha ucuzdur. Bu kayısı rengini korur ve pasta, hoşaf yapımında kullanılır.
Gün Kurusu Gün kurusu Kayısının en faydalı ve en güzel saklanma şeklidir. İslimlenmiş kaysının aksine gün kurusu dalından koparıldıktan sonra direk güneşte kurultulmaya bırakılır. Böylece Hiçbir şekilde kimyasal maddeye maruz kalmamaz ve doğal aroma ve tadını korur. Kayısı çeştleri arasında an pahalaısı ve en faydalısıdır.''
alıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?