Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

tşk ederim yanıt için.. asıl merak ettiğim prolaktin ve tsh dı ama onları söylememe rağmen istememiş..neyse sağlık olsun bir daha kan veririz artık..

prolaktine istedigin zaman baktirabilirsin
ama digerleri icin adetin 3. gunu
ve progesteron icin adetin 21. gunu gimen gerekiyor (ymurtlamadan sonraki 7. gun)

Çalışan izin kullanan annelerr size bi sorum var.Diyelim doğum iznine çıkınca maaş alamıyorsun değil mi diyelim ki 2 ay izinlisin raporlusun yani maaş alamıyorsun sonra sigorta sana 2 aylık maaşını toptan veriyor böyle mi tam anlayamadım çünkü.Bi de biz ev kredisi ödüyoruz benim çalışmaya hemen başlamam lazım maaş alamadığım ay yandığımız aylarr olacak çünkü

didoş kuzey diyo ki
söyle o denize poposunu göstermesin öyle heryerde diyor
toparlansın azcık o nasıl yatış diyor

poposunu ısırırım ben maşallahhh denize

aslında evet dediğn gibi toptan alıyosun izin sonu paranı
ama benim çalıştığım yer aylık yatırıyo maaşımı
ben aldığım toplu parayı onlara vericem
konuşup anlaşabilirsiniz sizde belki

emekli sandığı farklı
bizde yine aylık yatıyor maaş

aslında evet dediğn gibi toptan alıyosun izin sonu paranı
ama benim çalıştığım yer aylık yatırıyo maaşımı
ben aldığım toplu parayı onlara vericem
konuşup anlaşabilirsiniz sizde belki

Henüz iş yeriyle konuşmadım böyle bi ayrıcalık yaparlar mı bilmem ama iyi bişey yapsalar ne kadar iyi olur.Yi o zaman rapor kullanıyorsun ama değil mi iş yeri seni çalışıyo gösteriyo sadce maaşını alabilmen için

emekli sandığı farklı
bizde yine aylık yatıyor maaş

Konuşayımda belki didemin dediği gibi anlaşabiliriz.Kredi ödedidiğimiz biliyolar çünkü belki bi kolaylık sağlarlar.

kaç kilo oldu canım? sütünün durumu nasıl? inşallah artmıştır canım

5 kilo anca olduk 3 ayda doktor ii diyo dogum kilosunun 2 katı olması gerekmiş bizimkide öle sayılır
sütüm aynı canım solu artık kendi emiyo ama sagda yok malesef
zaten 1 ay snr ek gıdalara gecicez daha ii olucak benim icin

evet meg benım koca Malatyalı
sarısını asla aldırmaz yedirtmez
aslında sarısının tadına alışmışız güze geliyor
ama günkurusu yararlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…