Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım 3 ayda 2 katı olması gerekmiyor ki, o nerden çıkmış acaba
maşallah canım
emmesine sevindim
ek gıdaya az kaldı dediğin gibi

Kabaca 5. ayda çocuk doğum ağırlığının iki katı, 12. ayda üç katı, 24. ayda dört katı olur.

Kızlar selam
Ferda senin oğlun nasıl büyümüş öyle yaa maşallah
Didem o ne demek öyle yatış yerim yaaa ne tatlı maşallah
Balelam maşallah senin bebeğinede tam bir biblo
ayy canım çekti üçü bi arada ne iyi gelirdi bizim evde sessiz sessiz iğrenç ve sıkıcı

canım kıyafetleri komple h&m de ondan öyle yazdım

merhaba kızlar
ya bu bebeler gittikçe daha da güzelleşiyorlar
bir sonu yok mu bunun:44:
maaşallah

selam kızlar baleleam maşallah tam prenses gibi giydirmişsin ,çok tatlı gözüküyorsunuz

bu arada ben geldim,farkındamısınız 3 ay oldu yeni gebe çıkmayalı bu duruma bir durrr diyelim artık yeni gebe isterizzzz

bilmemki öle dedi 3.ayda doğum kilosunun 2 katı olması gerek dedi
bizimki niye öle dedi acaba

hoşgeldin özlem yalnız dikkat ediyorum böyle grip olan doğurup geliyo,burda kızlardan bazıları öyle oldu benden söylemesi herşey hazır dimi?

öksürmekten ciğerleri sallanan gebe geldiiii
hoşgeldin şekerim hala düzelmedimi yaa bi dr.la görüş derim

çok isteriz hemde mesela ben o kişi olmayı çok isterim ama ancak isterim hadi senden umutluyuz ama inşallah

peri üçünü birden istediğine emin misin
kuzey büyüyor canım evet
isterimm 2 çiçek 1 böcek :118:

Dido kızım minicik bir kuş o ne yaramazlığı olurkine :103:

teşekkür ederim canımm tam istediğim gibi bi gelinlik buldum kızıma kuyruklu yükliyebilirsem tam görüntüsünü görürsünz

hoşgeldin özlem yalnız dikkat ediyorum böyle grip olan doğurup geliyo,burda kızlardan bazıları öyle oldu benden söylemesi herşey hazır dimi?

hazır canım bi tek ütülenicek işte...
bide ev silinip süpürlenicek... halıları yıkamaya yolladım cuma gelcek ama kasmıyorum artık ben hastanede olsam bile biri el atar süpürür siler heralde

yarın zaten çatı muayenem var canım... tekmeleyip doktoru bayıltmazsam bi hal çaresine bakar heralde

teşekkür ederiz canımm

deniz dövüyo valla ona sor kızıyo bi de söyleniyo kuşa

oooo perim benden önce sen varsın,esra,ozim,psk85,melissa,roses,emine,......... ve adını unuttuklarım var
bu ay artık gelsin yeni gebe ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…