Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Slm kızlar nasılsınız bişey soracam devlet hastanesinde yumurtlama takibi yapılıyormu bilginiz varmı

selam zeynep nasılsın?benim bi fikrim yok malesef

10 gün daha sabredin hatunlar çocuğu çıkartırken hepinize dua edicem

ooo dur daha unuttuklarım var panik oldum o zaman ,sen komple bütün isteyenler dersin

selam zeynep nasılsın?benim bi fikrim yok malesef

ooo dur daha unuttuklarım var panik oldum o zaman ,sen komple bütün isteyenler dersin

ben zaten her akşam bütün isteyenler için bi ayetel kürsi okuyorum da doğum anında kimin adı aklıma gelirse tek tek söylemeye çalışıcam tabi başta canım elticim var

İyiyim cnm sen nasılsın

iyiyim cnm bende adetliyim bitince rahim filmi çektircem bende başka action yok

ben zaten her akşam bütün isteyenler için bi ayetel kürsi okuyorum da doğum anında kimin adı aklıma gelirse tek tek söylemeye çalışıcam tabi başta canım elticim var

allah razı olsun cnm o zaman biizim isimleride aklına gelirse sayarsın ben seni taciz edip sürekli ismimi hatırlatayım
hilal hilal ......

deniz dövüyo valla ona sor kızıyo bi de söyleniyo kuşa
Deniz zillisi off çok tatlı yaa şimdi o kuşu dövüp terledikçe mis kokuyordur :76:

oooo perim benden önce sen varsın,esra,ozim,psk85,melissa,roses,emine,......... ve adını unuttuklarım var
bu ay artık gelsin yeni gebe ama
poff kendi adıma yorumsuzum ben sıramı veriyim boşuna tıkanmasın

10 gün daha sabredin hatunlar çocuğu çıkartırken hepinize dua edicem
gelin ayakkabısının altına adımızı yazar gibi avucunun içine yaz unutma annem terden kiminki silinirse ilk o gebe

Allah kabul etsin cnm inş.Rabbim yardımcın olsun sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

Allah kabul etsin cnm inş.Rabbim yardımcın olsun sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

allah razı olsun cnm o zaman biizim isimleride aklına gelirse sayarsın ben seni taciz edip sürekli ismimi hatırlatayım
hilal hilal ......

başıma ne geleceğinden haberim yok

çıldırasıya bağırmıyosam senin adını kesinlikle unutmam merak etme

ay canım Allah razı olsun kabul etsin inşallah dualarını tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün
sabah haberlerde üvey anne 18 yaşında bu arada 3 yaşındaki kızını altını ıslattığı için döverek öldürmüş çokcuklara nasıl kıyıyorlar bilmem daha yatak keyfiyapıyorduk tvde haber izliyorduk kocamla haberi görnce ağladım benim bebeğim olsa pamuklara sararım dedim üvey anneye mi kızdım bırakıp giden diğer anneyeme bilmeme ama bu sınavı bu kadar ağlayarak güçsüz geçirdiğim için kendime çooook kzdım

hilal hilal ......

Bende adetliyim inş. filmin temiz çıkar nerde çektirecen ben 2 kere çektirdim birinde sağ tüpüm kapalıydı ikincisini geçen yıl çektirdim ikiside açık çıktı

dudağımın kenarında hafif gebelik lekesi oldu kaynanam doğumda terli saçlarınla sil geçer dedi...
allahını seversen anne yani kıçımın derdine düşücem o mu aklıma gelcek dedim bende

Bende adetliyim inş. filmin temiz çıkar nerde çektirecen ben 2 kere çektirdim birinde sağ tüpüm kapalıydı ikincisini geçen yıl çektirdim ikiside açık çıktı

canım ben ilk defa çektircem izmirdeyim ben çınarlı dogum hastanesi diye bi yerde çekilcem,anestezisiz çektirdin dimi çok acıdımı?

canım ben ilk defa çektircem izmirdeyim ben çınarlı dogum hastanesi diye bi yerde çekilcem,anestezisiz çektirdin dimi çok acıdımı?

Ben ist.çektirdim anestezisiz inan hiç ağrım olmadı hiç bişey farketmeden bitti ama kadrosu çok deneyimli ve ilgililerdi inş.sende acı hissetmeden çektirirsin ve güzel sonuç alırsın

kizlarrrrr
ben bebisimi gordummmm
elleri ayaklari belirgin artik
kalbi de cok hizli atiyor gorduk
ikili testim 13 ekim ya da 15 ekim gun alicaz
cok heyecanliyim ayrintili ultrason olacak
bu hcg degerine bakilcak ya kanda
ne kadar olursa kiz ne olursa erkek diyordunuz siz sanirim oyle bir konusma vardi burda unuttum
tuttu mu sizde

dudağımın kenarında hafif gebelik lekesi oldu kaynanam doğumda terli saçlarınla sil geçer dedi...
allahını seversen anne yani kıçımın derdine düşücem o mu aklıma gelcek dedim bende
senin aklına gelmezse bende bişey bilmiyorum süslü seni gör bak aklına gelicek ve yapıcan
Özlem kuzun geliyor ya ne heycanlı

Hilalcim ben çektirdim relax ol anestezisiz ağrı kesicisiz çektirdim oldu bitti ama eve geldim bilaç saat sonra gaz sancısı gibi sancı oldu ağrı kesici içtim oda geçti hiç kokulucak bişey değil bebek için gerekirse 100 kere daha çektiririm hiç korkmam

50 nin altında olursa erkek diyolar ama bende tutmadı canım 21 çıkmıştı kızım olucak ben de çin takvimi tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…