Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya canım sıkıldı yine eşim 2 gündür sağ kolunda güçsüzlük olduğunu söylüyo

bugünde kan değerleri yine normalin altına düşmüş

dün MR çektirdi sonucu pazartesi alıcak inşallah damarlarda açolma vardır

canım inan şu an tek hissettiğim şey korku:18:

canım gözlerine dikkat edin her hangi bir görme bozukluğunda acil doktora götür... babamda olmuştu ondan biliyorum... rabbim şifasını versin

inşallah sonuç güzel çıkar canım

canım inan şu an tek hissettiğim şey korku:18:
haklısın ama bence oldu bittiye gelicek hatırladığın tek şey onun kokusu olucak

Aaaaa ben de alem de, benim pisiye giydirem bari

Megimm bende bir tane yeni doğan çıtçıtlı atlet var önceden almıştım.Mavili çizgili çizgili benim kedide sarı ya onu giydirmiştim bir kere çok şeker olmuştu ama rahatsız oldu tabi evin içinde bir o yana bir bu yana koşturmasını hala unutamıyorum.

oooo sue ve lovely cinsiyetler belli oldu mu, tebrik ederim simdiden gozunuz aydin.
ben de sabirsizlikla bekliyorum ama burda 17. haftadan once soylemiyorlarmis nedense benim coook beklemem lazim:))

Evet canım benim belli oldu kızım olacak inşlalah.
Duygumunda dr. kız dedi tahmini olarak 2 li taramaya göre erkek çıkıyor bir sonraki kontrolünde netleşecek.
Aslında buradada erken söylüyorlar ama tahminin ikilemde kalıyorsun kesin 16. haftada netleşiyor deniyor.
İnşallah Allah gönlüne göre versin önemli olan sağlıklı olmaları ama insan yinede merak ediyor cinsiyetini.Karnındakine kızım yada oğlum ne diye seveceğini bilmek güzel.

Sağol megim bende bundan aldım her sabah 4-5 tane yiyip üzerine bol su içiyorum.Progetan hapına devam ettiği için tam anlamıyla benim kabızlığıma çözüm olmadı ama eskiye göre çok çok iyiyim inşallah iki hafta sonra progestanı bırakınca daha çok faydasını göreceğimi düşünüyorum.
hosgeldınnn

kız guneste kuruyan oyle kara kara olur mu rengı daha acık olmaz mı
Yok gamzem bende araştırmıştım doğalı ve yararlısı bu kara olan.
Megimm çok güzel açıklamışsınEvet diğeri çok ucuz gün kurusunu ben bir yerde 18 e bir yerde 16 ya buldum kg. ı Ama diğer kayısıya göre arada çok fark varmış.Diğeri şeker tadıyor sarı olan bu kara olanın tadı çok farklı yedikçe yiyesin geliyor haff ekşi gibi bir tadı var.

Ferdam bunların hepsi süper kuzeyede eminim çok yakışacaklar.
Güle güle giysin.

Ayy ben buna bayıldımmm çok cici birşey.Aldıklarını güle güle giysin prenses.
Allahım şunun uyuyuşuna bak tam cimcime totosunu ısırmalık mahşallah subhanallah.
Ferdam aldıklarının hepsi çok güzel kuzay onlardanda güzel sen bizi kuzeyden niye mahrum bırakıyorsun özeletmek için dimi çok tatlı aşık oldum bu pozlara mahşlalah subhanallah.
Ayy süper bir gün oldu bissürü beiş fotosu mahşllah süphanalah bütün bebişlerimiz çok tatlııııııııııı.Tam prenses elbiseside çok yakışmış...
dudağımın kenarında hafif gebelik lekesi oldu kaynanam doğumda terli saçlarınla sil geçer dedi...
allahını seversen anne yani kıçımın derdine düşücem o mu aklıma gelcek dedim bende

Özlemmmmm gerçekten kayanana çok güldüm aynen o an nereden aklına gelecekse
Ama bence doğumdan sonra o leke silikleşerek kaybolur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

haklısın ama bence oldu bittiye gelicek hatırladığın tek şey onun kokusu olucak

çok salağım yaa hem normal doğum olsun onu yaşamak istiyorum diyorum... içerden bi ses de doktor ay çatın çok darmış sezeryan olman lazım desin istiyorum garip bi duygu

hem sezeryan olursa ne güzel fönümü falan çektirip giderim dimi

Özlemmmmm gerçekten kayanana çok güldüm aynen o an nereden aklına gelecekse
Ama bence doğumdan sonra o leke silikleşerek kaybolur diye düşünüyorum.

o bişey değil eşimin bi akrabasıda doğuma giderken bi çeşmenin üstünden atla kızın su gibi güzel olur dedi

ay nası tepem attı var ya.. dedim gelmezde hadi aklıma geldi nerden bulcam ben üstünden atlıcak çeşmeyi evde çeşme mi var lavabonun üstünden mi atlıcam töbe yarabbim

aaa tutmayabiliyor yani
tamam canim saol
bende cin ve rus takvimi kiz diyor
bakalim hcg sonucu nasil

Benimde çin ve rus takvimine göre kız çıkmıştı ve kızım olacak.Bu ara bebişlerin çoğu kız dikkatimi çektide diğer topikleride karıştırıyorum arada kız bebeişler çoğunlukta

canım gözlerine dikkat edin her hangi bir görme bozukluğunda acil doktora götür... babamda olmuştu ondan biliyorum... rabbim şifasını versin
özlemim canım o göz problemlerini bizde yaşadık kafa içi basıncından dolayı gözleri kaydı hastanede yatarken ama şimdi normale döndü eşime belli etmesemde sürekli kontrol ediyorum inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamayız rabbim yardımcımız olsun
eminem geçmiş olsun ama iyi olumlu düşün inş.hiç bişe çıkmıycak
inşallah hilalimm inşallah çok sağol

aminnn diyorum rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın çok zor hazirandan beri ne yaşadığımızı bir bEn bir ALLAH BİLİR

Ayy gerçekten alemmiş yaniiDüşünemiyorum sancın tutmuş canınla cebelleşirken koca göbüşünle çeşmenin üstünden atlamaya çalışırken seni hayal ettimde

Kızlar herkese merhaba herzamanki gibi geçmişi okuyarak geld,ğim için patadanak bir giriş yaptım.

Merhaba cnm nasıl gidiyo hamilelik

ya bnede yeni birşey öğrendim gebeliğin boyunca günde 1 tane maden suyu içersen(soda) bebeğin gazı olmazmış :26:
kayınvalidemin komşusu yeni doğum yaptı bebeğin maşallah hiç gazı yokmuş uslu uslu yatıyomuşgebeliği boyunca içmiş maden suyunu:26:

Merhaba cnm nasıl gidiyo hamilelik
Sağol canım iyyi çok şükür şimdilik herşey yolunda.Sen nasılsın
benim kocam düşüp bayılacağı için kesin arabayı ben kullanıcam zaten

Çok söleme gerçek olacak koca bayılacak sen sancılı artık taksiyle gidersiniz.Şaka bir yana gerçekten taksi ile gitmek daha iyi olur eşin heyecandan zorlanır kullanmakta.

Allah kısmet ederde o günlere gelirsem hayırlısıyla benim doğuracağım hastanee eve yürüyerek 10 dk arabayla bir dk mesafede

Bende iyiyim inş hep böle gider kızın olacakmış hayırlı sağlıklı evlat olur inş.

Aaa inşallah doğrudur ben hemen hemen hergün içiyorum böyle birşey olduğunu bilmiyordum ama bulantım olunca mecbur kalıyorum soda rahatlatıyor.Ama dr. yüksek tansiyonu olan gebelere zararlı dedi bana aklınızda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…