senin aklına gelmezse bende bişey bilmiyorum süslü seni gör bak aklına gelicek ve yapıcan
Özlem kuzun geliyor ya ne heycanlı
Hilalcim ben çektirdim relax ol anestezisiz ağrı kesicisiz çektirdim oldu bitti ama eve geldim bilaç saat sonra gaz sancısı gibi sancı oldu ağrı kesici içtim oda geçti hiç kokulucak bişey değil bebek için gerekirse 100 kere daha çektiririm hiç korkmam
ya canım sıkıldı yine eşim 2 gündür sağ kolunda güçsüzlük olduğunu söylüyo
bugünde kan değerleri yine normalin altına düşmüş
dün MR çektirdi sonucu pazartesi alıcak inşallah damarlarda açolma vardır
inşallah sonuç güzel çıkar canımya canım sıkıldı yine eşim 2 gündür sağ kolunda güçsüzlük olduğunu söylüyo
bugünde kan değerleri yine normalin altına düşmüş
dün MR çektirdi sonucu pazartesi alıcak inşallah damarlarda açolma vardır
haklısın ama bence oldu bittiye gelicek hatırladığın tek şey onun kokusu olucakcanım inan şu an tek hissettiğim şey korku:18:
Aaaaa ben de alem de, benim pisiye giydirem bari
oooo sue ve lovely cinsiyetler belli oldu mu, tebrik ederim simdiden gozunuz aydin.
ben de sabirsizlikla bekliyorum ama burda 17. haftadan once soylemiyorlarmis nedense benim coook beklemem lazim:))
Sağol megim bende bundan aldım her sabah 4-5 tane yiyip üzerine bol su içiyorum.Progetan hapına devam ettiği için tam anlamıyla benim kabızlığıma çözüm olmadı ama eskiye göre çok çok iyiyim inşallah iki hafta sonra progestanı bırakınca daha çok faydasını göreceğimi düşünüyorum.
Yok gamzem bende araştırmıştım doğalı ve yararlısı bu kara olan.hosgeldınnn
kız guneste kuruyan oyle kara kara olur mu rengı daha acık olmaz mı
Megimm çok güzel açıklamışsın''Kayısı ağaçtan toplandıktan sonra 3 şekilde değerlendirilir.
Yaş kayısı Kayısının hiç bir işlem görmemiş yani dalından koparılmış hali.
İslimlenmiş olan kayısı yani kurutmak için kükürtlenmiş olan kayısı. Fiyatı normalden daha ucuzdur. Bu kayısı rengini korur ve pasta, hoşaf yapımında kullanılır.
Gün Kurusu Gün kurusu Kayısının en faydalı ve en güzel saklanma şeklidir. İslimlenmiş kaysının aksine gün kurusu dalından koparıldıktan sonra direk güneşte kurultulmaya bırakılır. Böylece Hiçbir şekilde kimyasal maddeye maruz kalmamaz ve doğal aroma ve tadını korur. Kayısı çeştleri arasında an pahalaısı ve en faydalısıdır.''
alıntı
yazlıklar indirime girmiş miydi gördün mü?
ben tişörtlerini falan da çok seviyorum
eğer indirim varsa seneyeki tişörtlerini de alacam da indirimini bekliyorum
kışlık alacam inşallah
bir de kot gömlek beğendim oğlum süper yakışıklı olacak
Eki Görüntüle 522934
şu ikisiyle giydiririm, bunları önce almıştımEki Görüntüle 522935 Eki Görüntüle 522936
şunlardan da alacam işteEki Görüntüle 522937 Eki Görüntüle 522938 Eki Görüntüle 522939 Eki Görüntüle 522940
Ayy ben buna bayıldımmm çok cici birşey.Aldıklarını güle güle giysin prenses.benimkinin şerrinden bakamadım ki tişörtlere filan
bende 2 li taytlı takım
2 tane alt
kışlık sapka eldiven
2li badi
3lü çorap aldım
he bide yeni doğum yapan bi akrabamız var onun kızınada şunu aldım
Eki Görüntüle 522945
Allahım şunun uyuyuşuna bak tam cimcime totosunu ısırmalık mahşallah subhanallah.
Ferdam aldıklarının hepsi çok güzel kuzay onlardanda güzel sen bizi kuzeyden niye mahrum bırakıyorsun özeletmek için dimi çok tatlı aşık oldum bu pozlara mahşlalah subhanallah.bakın oğlumun kışlık beresine
Eki Görüntüle 522966 Eki Görüntüle 522967 Eki Görüntüle 522972
berenin botu da var şöyle
çok cici
Eki Görüntüle 522978
Ayy süper bir gün oldu bissürü beiş fotosu mahşllah süphanalah bütün bebişlerimiz çok tatlııııııııııı.Tam prenses elbiseside çok yakışmış...
dudağımın kenarında hafif gebelik lekesi oldu kaynanam doğumda terli saçlarınla sil geçer dedi...
allahını seversen anne yani kıçımın derdine düşücem o mu aklıma gelcek dedim bende
inşallah sonuç güzel çıkar canım
haklısın ama bence oldu bittiye gelicek hatırladığın tek şey onun kokusu olucak
Özlemmmmm gerçekten kayanana çok güldüm aynen o an nereden aklına gelecekse
Ama bence doğumdan sonra o leke silikleşerek kaybolur diye düşünüyorum.
aaa tutmayabiliyor yani
tamam canim saol
bende cin ve rus takvimi kiz diyor
bakalim hcg sonucu nasil
özlemim canım o göz problemlerini bizde yaşadık kafa içi basıncından dolayı gözleri kaydı hastanede yatarken ama şimdi normale döndü eşime belli etmesemde sürekli kontrol ediyorum inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamayız rabbim yardımcımız olsuncanım gözlerine dikkat edin her hangi bir görme bozukluğunda acil doktora götür... babamda olmuştu ondan biliyorum... rabbim şifasını versin
inşallah hilalimm inşallah çok sağoleminem geçmiş olsun ama iyi olumlu düşün inş.hiç bişe çıkmıycak
inşallah sonuç güzel çıkar canım
o bişey değil eşimin bi akrabasıda doğuma giderken bi çeşmenin üstünden atla kızın su gibi güzel olur dedi
ay nası tepem attı var ya.. dedim gelmezde hadi aklıma geldi nerden bulcam ben üstünden atlıcak çeşmeyi evde çeşme mi var lavabonun üstünden mi atlıcam töbe yarabbim
Ayy gerçekten alemmiş yaniiDüşünemiyorum sancın tutmuş canınla cebelleşirken koca göbüşünle çeşmenin üstünden atlamaya çalışırken seni hayal ettimde
Kızlar herkese merhaba herzamanki gibi geçmişi okuyarak geld,ğim için patadanak bir giriş yaptım.
Özlemmm birde doğuma giderken çeşme arayacam diye arabada doğururmuşsunnn.
Sağol canım iyyi çok şükür şimdilik herşey yolunda.Sen nasılsınMerhaba cnm nasıl gidiyo hamilelik
benim kocam düşüp bayılacağı için kesin arabayı ben kullanıcam zaten
Sağol canım iyyi çok şükür şimdilik herşey yolunda.Sen nasılsın
Çok söleme gerçek olacak koca bayılacak sen sancılı artık taksiyle gidersiniz.Şaka bir yana gerçekten taksi ile gitmek daha iyi olur eşin heyecandan zorlanır kullanmakta.
ya bnede yeni birşey öğrendim gebeliğin boyunca günde 1 tane maden suyu içersen(soda) bebeğin gazı olmazmış :26:
kayınvalidemin komşusu yeni doğum yaptı bebeğin maşallah hiç gazı yokmuş uslu uslu yatıyomuşgebeliği boyunca içmiş maden suyunu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?