Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

yoo gerçekten olucak bu dediklerim konusu geçince bile kalbi sıkışıyo
babamda oldu dedinya nasıl şimdi baban atlata bildimi:26:

canım ben 4 yıl önce kaybettim

ama bizimkisi senin eşin gibi değildi... bacaklarından ameliyat oldu odasına getirdiler.. sonra ben gözlerinin görmediğini ve elini kullanamadığını farkettim acil tomografiye aldılar beynine pıhtı atmış ameliyatta... yoğun bakıma aldılar sora 38 gün yoğun bakımın kapısında bekledik... sonra melek oldu

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun.

Ben geldım teyzeler babam geldı 2 market 1 saglık ocagı gezdık markette kocaman kızlar var aldıgımız esyaları ellerıne alıyolar bıp bıp otuyolar sonra posete koyuyolar babamda bısıy verıyo onlara ne verıyosa artık arada oynayınca benım cebımede koyuyo sonra arabada annemle tartıstılar annem babaannemlere bezımı yollamakla tehtıt ettı babamı babamda sustu komık kadın su annem ya bende o kızlara salya akıttım guldum uuuuuu dedım benı sevdıler aynı anneme benzıyomusum oyle dedıler babam delırdı

Kızlar benim hamile kaldığımdan beri gece uyurken sol elimin iki parmağı uyuyşuyor sabah kalktığımda farkediyorum bu defa dr. agittiğimde sölicem ama herkes üstüne yatıyorsundur dedi diye önemsemedim hamieleikle birlikte başlaması ilginç değilmiki:44:

hazırlıksız yakalanmak en kötü yanı şu doğumun yaa ama sezeryana çektir fönü sür ojeyi ohh mis yinede hayırlısı biz her acıya razıyız sağlıkla gelsinler zaten onu görnce acı ağrı unutulucak korkma biz sana dualar edicez

zor canım çok zor Allah yardımcın olsun o zor günler bitsin gitsin inşllah artık

Didem çok içtim demişti gebeliğinde Denizinde gaz sorunu yok doğru olablir yanılmıyorsam

Hoşgeldin canımmm.Bugün senin bebişten mahrum kaldık taze rüzgar fotosu istiyoruzzz
Dünkü ayak fotosu hala gözümün önünde dolma ayaklım benimmmmm

kusura bakma özlemim ya
başın sağolsun çok zor rabim sabır versin

üstüne falan yatmıyosun magnezyum eksikliğinden o bebeğin alıyo çünkü senden

doktoruna söyle ilaç versin ben kullanıyorum bi şikayetim kalmadı

kusura bakma özlemim ya
başın sağolsun çok zor rabim sabır versin

veriyo...

yakınlarından biri öldüğünde insanın ciğerinde 41 tane mum yanarmış.. 40 gün her gün biri sönermiş. geriye kalan bir tanesi ömür boyu yanarmış.. o mum hiç sönmicek ama şu anda onlar için yaşamam gereken bi annem bi kardeşim bi kocam bide doğmamış sıpam var.... allah herşeyin sabrını veriyo canım...

rabbim eşini sana ve kızınıza bağışlasın merak etme herşey düzelecek

üstüne falan yatmıyosun magnezyum eksikliğinden o bebeğin alıyo çünkü senden

doktoruna söyle ilaç versin ben kullanıyorum bi şikayetim kalmadı

Aaa cidden ondanmı bende sol kol kalbe yakın diye korkmaya başlamıştım sölicem mutlaka o zaman versin magnezyum hem kabızlığada iyi geliyormuş o ilaç

Gamze Rzgarın ağzından yazıp durma yerim onun o ağzını yaaa
dr. ne dedi çabuk yazz duşa girmem lazım

Hoşgeldin cnm oğluşun çok tatlı maaşallah

Kızlarr öyleee sinirliyim kii eşimeeee doğuma kalmış 3 ay annem olmasa çocuk çarşaflara dolanıp yatacak ya annem kaç parça şey aldı beşiğini aldı bide şifonyer alacak kayınvalide takımından ses seda yok söyleyincede beyimizz kızıyorrr burda bi yerde indirim varmış şifonyerlede dedimki gidip bakalım müsait zamanda gideriz diyorrr allahımm yaaa banane dedim o zaman ya bi ben mi düşünüp cebelleşcem yerde yatsın eşyalrıda sağda solda dursun dedimmmm sinirrr ediyorrrr beniiii komşum bile yün ceket örmüş millet daha çok heves ediyor benim öküz adammmın umrunda değil

Özlemimm birde benim bazen dudaklarımın etrafında sanki acı biber sürülmüş gibi bir yanma oluyor bununda nedenini bilen varmııı:44:

merhabalar ben yeni üye oldum buraya.
merak ettiğim,adetime 10 gün varve ben bu ay klomen kullandım.2 tane yumurtam oluşmuş.2 side çatladı.hamilelik testi yaptırsam çıkar mı acaba

aramıza hoşgeldinnnn... ulen benim doğumuma en fazla 10 gün var kaynana bi kere arayıp geberdin mi demedi bee.. sana gecelik alıcam burda bedenini bulamadım dedi... yaşadığı şehirde herkes 34 beden çünkü
Özlemimm birde benim bazen dudaklarımın etrafında sanki acı biber sürülmüş gibi bir yanma oluyor bununda nedenini bilen varmııı:44:

benimde oluyo çok fazla... hamilelik ciltte kuruluk yapıyo zaten merak edilicek bişey yok korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…