Bende iyiyim inş hep böle gider kızın olacakmış hayırlı sağlıklı evlat olur inş.
yoo gerçekten olucak bu dediklerim konusu geçince bile kalbi sıkışıyoSağol canım iyyi çok şükür şimdilik herşey yolunda.Sen nasılsın
Çok söleme gerçek olacak koca bayılacak sen sancılı artık taksiyle gidersiniz.Şaka bir yana gerçekten taksi ile gitmek daha iyi olur eşin heyecandan zorlanır kullanmakta.
babamda oldu dedinya nasıl şimdi baban atlata bildimi:26:
yoo gerçekten olucak bu dediklerim konusu geçince bile kalbi sıkışıyo
canım ben 4 yıl önce kaybettim
ama bizimkisi senin eşin gibi değildi... bacaklarından ameliyat oldu odasına getirdiler.. sonra ben gözlerinin görmediğini ve elini kullanamadığını farkettim acil tomografiye aldılar beynine pıhtı atmış ameliyatta... yoğun bakıma aldılar sora 38 gün yoğun bakımın kapısında bekledik... sonra melek oldu
hazırlıksız yakalanmak en kötü yanı şu doğumun yaa ama sezeryana çektir fönü sür ojeyi ohh mis yinede hayırlısı biz her acıya razıyız sağlıkla gelsinler zaten onu görnce acı ağrı unutulucak korkma biz sana dualar edicezçok salağım yaa hem normal doğum olsun onu yaşamak istiyorum diyorum... içerden bi ses de doktor ay çatın çok darmış sezeryan olman lazım desin istiyorum garip bi duygu
hem sezeryan olursa ne güzel fönümü falan çektirip giderim dimi
zor canım çok zor Allah yardımcın olsun o zor günler bitsin gitsin inşllah artıközlemim canım o göz problemlerini bizde yaşadık kafa içi basıncından dolayı gözleri kaydı hastanede yatarken ama şimdi normale döndü eşime belli etmesemde sürekli kontrol ediyorum inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamayız rabbim yardımcımız olsun
inşallah hilalimm inşallah çok sağol
aminnn diyorum rabbim kimseyi sevdikleriyle sınamasın çok zor hazirandan beri ne yaşadığımızı bir bEn bir ALLAH BİLİR
Didem çok içtim demişti gebeliğinde Denizinde gaz sorunu yok doğru olablir yanılmıyorsamya bnede yeni birşey öğrendim gebeliğin boyunca günde 1 tane maden suyu içersen(soda) bebeğin gazı olmazmış :26:
kayınvalidemin komşusu yeni doğum yaptı bebeğin maşallah hiç gazı yokmuş uslu uslu yatıyomuşgebeliği boyunca içmiş maden suyunu:26:
Ben geldım teyzeler babam geldı 2 market 1 saglık ocagı gezdık markette kocaman kızlar var aldıgımız esyaları ellerıne alıyolar bıp bıp otuyolar sonra posete koyuyolar babamda bısıy verıyo onlara ne verıyosa artık arada oynayınca benım cebımede koyuyo sonra arabada annemle tartıstılar annem babaannemlere bezımı yollamakla tehtıt ettı babamı babamda sustu komık kadın su annem ya bende o kızlara salya akıttım guldum uuuuuu dedım benı sevdıler aynı anneme benzıyomusum oyle dedıler babam delırdı
yoo gerçekten olucak bu dediklerim konusu geçince bile kalbi sıkışıyo
canım ben 4 yıl önce kaybettim
ama bizimkisi senin eşin gibi değildi... bacaklarından ameliyat oldu odasına getirdiler.. sonra ben gözlerinin görmediğini ve elini kullanamadığını farkettim acil tomografiye aldılar beynine pıhtı atmış ameliyatta... yoğun bakıma aldılar sora 38 gün yoğun bakımın kapısında bekledik... sonra melek oldu
Kızlar benim hamile kaldığımdan beri gece uyurken sol elimin iki parmağı uyuyşuyor sabah kalktığımda farkediyorum bu defa dr. agittiğimde sölicem ama herkes üstüne yatıyorsundur dedi diye önemsemedim hamieleikle birlikte başlaması ilginç değilmiki:44:
kusura bakma özlemim ya
başın sağolsun çok zor rabim sabır versin
üstüne falan yatmıyosun magnezyum eksikliğinden o bebeğin alıyo çünkü senden
doktoruna söyle ilaç versin ben kullanıyorum bi şikayetim kalmadı
Aaa cidden ondanmı bende sol kol kalbe yakın diye korkmaya başlamıştım sölicem mutlaka o zaman versin magnezyum hem kabızlığada iyi geliyormuş o ilaç
Ben geldım teyzeler babam geldı 2 market 1 saglık ocagı gezdık markette kocaman kızlar var aldıgımız esyaları ellerıne alıyolar bıp bıp otuyolar sonra posete koyuyolar babamda bısıy verıyo onlara ne verıyosa artık arada oynayınca benım cebımede koyuyo sonra arabada annemle tartıstılar annem babaannemlere bezımı yollamakla tehtıt ettı babamı babamda sustu komık kadın su annem ya bende o kızlara salya akıttım guldum uuuuuu dedım benı sevdıler aynı anneme benzıyomusum oyle dedıler babam delırdı
Kızlarr öyleee sinirliyim kii eşimeeee doğuma kalmış 3 ay annem olmasa çocuk çarşaflara dolanıp yatacak ya annem kaç parça şey aldı beşiğini aldı bide şifonyer alacak kayınvalide takımından ses seda yok söyleyincede beyimizz kızıyorrr burda bi yerde indirim varmış şifonyerlede dedimki gidip bakalım müsait zamanda gideriz diyorrr allahımm yaaa banane dedim o zaman ya bi ben mi düşünüp cebelleşcem yerde yatsın eşyalrıda sağda solda dursun dedimmmm sinirrr ediyorrrr beniiii komşum bile yün ceket örmüş millet daha çok heves ediyor benim öküz adammmın umrunda değil
Özlemimm birde benim bazen dudaklarımın etrafında sanki acı biber sürülmüş gibi bir yanma oluyor bununda nedenini bilen varmııı:44:
fazlasıyla iyi geliyo hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?