benim hamile kaldığımdan beri sırtüstü yatınca
nefesim daralıyor
fakat gebelikte normal diye biliyorum
çıkıp biraz gezsen mi acaba
belki hareketsiz kaldın
selam kızlar
dün bıyıklarımı aldırmıştım zilli karı derileri kaldırmış yaa hep yara oldu dudaklarımın yanları
gamzecim hayırlı olsun azıcık aşım ağrısız başım modunda takıl sende en güzeli
canım hamilelikte normal dediğim gibi hepimiz yaşadık bunları
Gündüzleri çıkıp dolaşıyorum ama her gece yine aynı sorun dr. ada desem normal dicek derdimi anlatamıcam diye korkuyorum off ben ne yapıcam çok huzursuzum hani böyle vücudum iki kat olurda kafamı ayakalrıma bağlamışlar gibi bütün içim sıkışıyor nefes alamıyorum.
of ben de haftaiçi aldırayım diyorum
çok acıtıyorlar ya
erteleyip duruyom
bitmiyor bitmiyor işimiz
Ozim bu yarayı çok iyi bilirim benimde oluk oluk kanıyor hiç durucağıda yok
dogru soluyosun hılalımde ıste ya bu kafayı kesıcem yada bu dıyardan gıdıcem atamıyorum sıpayı aklımdan sınır oluyorum kendıme sınırama elden ne gelır ben yırtınsamda olmıcaksa olmuyo hayırlısı ben senden umıtlıyım yılbasına gelır senden mujde ıns hayırlısıyla bakalım bende yapıcam bısıler tup dogru yanastım gormezden gelıp agır alıyorum aslından ben sıcak bakıyorum ama esım ıstemıyo oldu bı kere bı daha olur dıyo bakalım onun bu fıkre ısınması lazım yas oldu 28 hatta 29 de sen ona esım 36 cocuk dedemı dıcek dedım kızdı sımdıkı aklım olsa hemencık dusunurdum dıyorum salak gıbı bı sene dogum kontrol hapı ıctım mal gıbı ve bızım ıcın yanı faktor 5 ıcın cok sakıncalıymıs hap enbolı rıskını artırıyomus aklında olsun doktor dedı bıde ben cok ıyı bı hemotolog profuna gosterdım sonuclarımı nıhayetınde bı kan hastalıgı kadın dogumcular sadece bebek kısmıyla ılgılenıyo neyse kesınlıkle genetık bı hastalık ya annende ya babanda mutlaka mevcut ve + kardeslerınındede olma olasılıgı %50 dedı yanı nesıl nesıl ılerlıyo dedı aklınızda bulunsun dedı sakıncası ne dersen enbolı rıskı her ınsanda vardır ama sızde oranı daha yuksek sıgara kullanma seker hastası olmamaya bak bunlar damar tıkanıklıgını tetıklıyo dedı senınkı zaten tıkanmaya musaıt dedı varıs olma olasılıgında yuksek dedı kı zaten bende azda olsa var sıgara ıcıyorum babam seker hastası benımde rıskım var var da var hamılelıkte cleksan 0,6 kullanıcaksın dedı ısmını yanlıs yazmıs olabılırım ama sana en buyuk tavsıyem hamılelıgın bıttıkten sonra yanı dogumdan sonra bır ay daha kullanıcaksın unutma dedı o donemde yatıcaksın uzun uzun ve kanaman olucalk bu ıgneye devam etmen gerekıyo kadın dogumcular bıraktırır bebk oldu nasılsa dıye ama sen kullan mutlaka saglıgın ıcın gereklı deı bıde uzun ucus yolculugun oldugunda bı tane bu ıgneden ol ole yola cık dedı ıkı saatten fazla kıpırdamadan oturma dedı kan dolsımı ıcın hareket etmelısın falan fılan baska bıseyını etkılemez dedı bıde allah korusun mesela bı amelıyat oldun bel boyun yanı uzun sure yatman gereken durumlardada mutlaka ıgnenı kullan dedı sana da solıyım bıldıklerımı heterezıgot kardeşlimmm
süper olucak kurbanda ailenle bikaç gün ilaç ilaç herşey güzel olucak olmalı olsun dua ediyoruz hep kabul olsun inşallahinşallah perim inşallah mr sonuçları güzel çıkarda bir nebze rahatlatır bizi
evet herkesin sınavı farklı rabbim kötüsünden korusun sevdiklerimizden ayırmasın herşeyin üstesinden geliriz ama bazen insan yanında bir destek arıyo
bayramı iple çekiyorum zaten annemler gelicek diye iştende birkaç gün izin alıcam ailemle geçiricem zamanımı özledim onu yüküde var aslında omuzlarımda uzaklık çok zor
nediyelim rabbim bu sınavımızıda isyansız tevekkül içinde geçirmemizi nasip etsin inşallah
çok sağol perim
canım bi kalp rahatsızlığın yok dimi neden olur bilmiyorum ama psikolojikte olabilir hemen serum takmak yerine seni daha iyi anlıcak bi dr. lazım sanaKızlar ben 3-4 gündür geceleri nefes darlığı yaşıyorum bugün sabahta geçmemişti şuan nefesim daralıyor sanki tabuta konulmuş gibiyim ne yapmam lazım nolur bana yardım edin hastaneye gitsem direk serum takalım dicekler çok seviyorlar serumu ama benim orada yatıp serumu beklerkende içim daralacak neden böle oluyor
geçen gittim ağdacı yoktu. dr kontrolümde vardı tüy dökücü yaptım. şimdi dua ediyorum çıksında ağdaya gidiym diye. doğurcam kıllı yakalancam yaa
ağdayla aldırma bıyıklarını kopardı dudaklarımı valla yara yaptı ırıspı
Belkide ondandır nedenini bilmiyorum ama dayanılacak gibi değil nefes almaya çalışmaktan başım ağrıyor.Uzanınayım bari biraz hafiliyor o zmaan.o şundan da olabilir
vucüdumuz her ay regl düzenine devam ediyor
ben 5-6. ayın sonuna kadar
regl ağrısını ve regl stresini hissetmiştim
boğuluyor gibi oluyordum
2-3 gün sürüyordu
tabi şuan hiç bitmiyor
canım bi kalp rahatsızlığın yok dimi neden olur bilmiyorum ama psikolojikte olabilir hemen serum takmak yerine seni daha iyi anlıcak bi dr. lazım sana
Anladım özlemim alışmam lazım o zaman bu duruma
Belkide ondandır nedenini bilmiyorum ama dayanılacak gibi değil nefes almaya çalışmaktan başım ağrıyor.Uzanınayım bari biraz hafiliyor o zmaan.o şundan da olabilir
vucüdumuz her ay regl düzenine devam ediyor
ben 5-6. ayın sonuna kadar
regl ağrısını ve regl stresini hissetmiştim
boğuluyor gibi oluyordum
2-3 gün sürüyordu
tabi şuan hiç bitmiyor
canım bi kalp rahatsızlığın yok dimi neden olur bilmiyorum ama psikolojikte olabilir hemen serum takmak yerine seni daha iyi anlıcak bi dr. lazım sana
ben epilasyona gidiyordum
az kaldı benimki ama ip vurdurursam koyulaşır
mecbur ağda vurcak
şu kıl tüy olayı gıcık bi şiy
ama takma fazla
doktor o kısma dikkat etmez bence o durumda yani
zaten temizlemişsin
bir şey görürse
kimseye de diyemez herhalde
ben kaçtım kızlar yoksa hiç iç açıcı şeyler yazamıycam çok sıkılıyorum çok
benim bi arkadaşım çok hazırlıksız yakalanmıştı daha vardı doğumuna..
dr ena azarlamış bu ne arkadaş yaaa bizde insanız temzilenip gelin lüten demiş:18:
aaaa terbiyesize bak
sanki temizlenmek kolay
valla hiçbir yerimi göremiyom
idare edecekler artık
sen hangi hastanede doğum yapcan
Ozim bu yarayı çok iyi bilirim benimde oluk oluk kanıyor hiç durucağıda yok
ben tam bir gerizekalıyım aptalım nefret ediyorum kendimden 1 sene boyunca içtiğim o doğum kontrol hapı fitil fitil burnumdan geliyor ama işte hep hayat şartları yurt dışındayım yalnız zorlanırım diye hamile kalmıyım dedim oysa en büyük isteğim evlenir evlenmez anne olmaktı ne kadar aptalım ne sandım neyime güvendimde korundum bilmiyorum
Allahım inşallah tez zamanda sana bebeğini nasip eder bak 1 kez oldu yine olucaktır
süper olucak kurbanda ailenle bikaç gün ilaç ilaç herşey güzel olucak olmalı olsun dua ediyoruz hep kabul olsun inşallah
ben kaçtım kızlar yoksa hiç iç açıcı şeyler yazamıycam çok sıkılıyorum çok
gamzemmm napıyon
bebiş nasıl
ıyı canım ıyı bende gıden sıgaralarıma efkarlandım kardesım ınsan alıp gelmez mı eve yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?