Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benim hamile kaldığımdan beri sırtüstü yatınca
nefesim daralıyor
fakat gebelikte normal diye biliyorum
çıkıp biraz gezsen mi acaba
belki hareketsiz kaldın

Gündüzleri çıkıp dolaşıyorum ama her gece yine aynı sorun dr. ada desem normal dicek derdimi anlatamıcam diye korkuyorum off ben ne yapıcam çok huzursuzum hani böyle vücudum iki kat olurda kafamı ayakalrıma bağlamışlar gibi bütün içim sıkışıyor nefes alamıyorum.

of ben de haftaiçi aldırayım diyorum
çok acıtıyorlar ya
erteleyip duruyom
bitmiyor bitmiyor işimiz

o şundan da olabilir
vucüdumuz her ay regl düzenine devam ediyor
ben 5-6. ayın sonuna kadar
regl ağrısını ve regl stresini hissetmiştim
boğuluyor gibi oluyordum
2-3 gün sürüyordu
tabi şuan hiç bitmiyor

of ben de haftaiçi aldırayım diyorum
çok acıtıyorlar ya
erteleyip duruyom
bitmiyor bitmiyor işimiz

geçen gittim ağdacı yoktu. dr kontrolümde vardı tüy dökücü yaptım. şimdi dua ediyorum çıksında ağdaya gidiym diye. doğurcam kıllı yakalancam yaa

ağdayla aldırma bıyıklarını kopardı dudaklarımı valla yara yaptı ırıspı

Ozim bu yarayı çok iyi bilirim benimde oluk oluk kanıyor hiç durucağıda yok
ben tam bir gerizekalıyım aptalım nefret ediyorum kendimden 1 sene boyunca içtiğim o doğum kontrol hapı fitil fitil burnumdan geliyor ama işte hep hayat şartları yurt dışındayım yalnız zorlanırım diye hamile kalmıyım dedim oysa en büyük isteğim evlenir evlenmez anne olmaktı ne kadar aptalım ne sandım neyime güvendimde korundum bilmiyorum
Allahım inşallah tez zamanda sana bebeğini nasip eder bak 1 kez oldu yine olucaktır

süper olucak kurbanda ailenle bikaç gün ilaç ilaç herşey güzel olucak olmalı olsun dua ediyoruz hep kabul olsun inşallah

canım bi kalp rahatsızlığın yok dimi neden olur bilmiyorum ama psikolojikte olabilir hemen serum takmak yerine seni daha iyi anlıcak bi dr. lazım sana

ben epilasyona gidiyordum
az kaldı benimki ama ip vurdurursam koyulaşır
mecbur ağda vurcak

şu kıl tüy olayı gıcık bi şiy
ama takma fazla
doktor o kısma dikkat etmez bence o durumda yani
zaten temizlemişsin
bir şey görürse
kimseye de diyemez herhalde

Belkide ondandır nedenini bilmiyorum ama dayanılacak gibi değil nefes almaya çalışmaktan başım ağrıyor.Uzanınayım bari biraz hafiliyor o zmaan.
canım bi kalp rahatsızlığın yok dimi neden olur bilmiyorum ama psikolojikte olabilir hemen serum takmak yerine seni daha iyi anlıcak bi dr. lazım sana

Bilmiyorumki hamile kalmadan öncede yaşardım ama sadece ekg çekip gönderdiler hep birşeyin yok dediler.Panik atağım var ama bu onunla lakaalı gibi değil geçmezse bu günü böyle çıkaramıycam olmazsa giderim dr. a

Belkide ondandır nedenini bilmiyorum ama dayanılacak gibi değil nefes almaya çalışmaktan başım ağrıyor.Uzanınayım bari biraz hafiliyor o zmaan.

Bilmiyorumki hamile kalmadan öncede yaşardım ama sadece ekg çekip gönderdiler hep birşeyin yok dediler.Panik atağım var ama bu onunla lakaalı gibi değil geçmezse bu günü böyle çıkaramıycam olmazsa giderim dr. a

benim bi arkadaşım çok hazırlıksız yakalanmıştı daha vardı doğumuna..
dr ena azarlamış bu ne arkadaş yaaa bizde insanız temzilenip gelin lüten demiş:18:

ben kaçtım kızlar yoksa hiç iç açıcı şeyler yazamıycam çok sıkılıyorum çok

benim bi arkadaşım çok hazırlıksız yakalanmıştı daha vardı doğumuna..
dr ena azarlamış bu ne arkadaş yaaa bizde insanız temzilenip gelin lüten demiş:18:

aaaa terbiyesize bak
sanki temizlenmek kolay
valla hiçbir yerimi göremiyom
idare edecekler artık

sen hangi hastanede doğum yapcan

aaaa terbiyesize bak
sanki temizlenmek kolay
valla hiçbir yerimi göremiyom
idare edecekler artık

sen hangi hastanede doğum yapcan

pendik şifada canım...
bende hiç bi yerimi göremiyorum tüy dökücü yaparken bile anam ağladı valla. duşakabine de sığmıyorum artık

ben kaçtım kızlar yoksa hiç iç açıcı şeyler yazamıycam çok sıkılıyorum çok

perim canım napalım rabbım bu ımtıhanı yazmıs kaderımıze ama ıns sonu guzel olur deme ole bende senı ole ıyı anlıyorumkı suan delı gıbı aglıyorum okadar doluyumkı ezan okunuyor suan ve tek duam rabbım kımseyı evlat hasretıyle acısıyla sınamasın amın..bız cok bılıyoruz ha deyınce olucak ya su ıkı sene omrumden omur goturdu resmen saclarım beyazladı huysuz mutsuz bı ınsan oldum kendımı haset bı ınsan gıbı hıssedıyorum sankı hekez arkamdan bıseyler konusuyo bebek haberlerını ya gozume sokuyo yada sessız konusuyo yada ben kafayı yedım ole anlıyorum esımıde uzuyorum ama mutsusuzum rabbım beterınden korusun offf ya bende gıdıyorum dıcek hıc bısey yok sanırım ben gelmemeye devam etsem daha ıyı kendınıze ıyı bakınnn:2::2::2::2:

ıyı canım ıyı bende gıden sıgaralarıma efkarlandım kardesım ınsan alıp gelmez mı eve yaaa

efkalandıysan gel sana bı kahve sıgara ısmarlıyım karsılıklı tuttururuz

hayırlısı olsun gamzem hakkınızda rabbım ruzgarı rıskıyla gonderdı emın ol bı kapı kapanır dıgerı acılır ıns bundan sonra cok huzurlu mutlu olursunuz sıgara köpeğin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…