Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

merhaba bayanlar nasılsınız uzuuun zamandır girmiyordum. bende bebek istiyorum ama hala bekliyorum.hayıt kullandım klomen kulandım ama bi işe yaramadı. arkadaşın tavsiyesi üzerine bu ay forever living ürünlerine basladım. bileniniz vardır belki. bitkisel ürünler.bakalım bu ay ne olacak.....

ya cnm sorma,var tabi başka doktorlarda böyle sürekli doktor değiştirince sil baştan oluyor bide bu ztn görümcemin doktoru
onunda benle aynı zamandaydı ve gebeliği devam ediyor aynı kan pıtılaşma problemi onda da var ondan buna geldik
eşimde sen yapamazsın bu adamla diyor çok suratsız çok ruhsuz ,başka doktorlara kalsa bu tahlillere hsg ye fln hiç gerek yok korunmayada

hilalcim bencede doktor çok önemli ben şimdi yolda görsem boynuna sarılırım o kadar seviyorum kadını
madem gerek yok bu kadar tahlile akışına bırak gitsin bea

canim gec gorumcenin dr u su bu isini ya sen arastir ve bence baska bir dr bul.. ve kendini ona teslim et.. illaki vardir herkes tarafindan sevilen, taninan bir dr bulundugun yerde. varsin sil bastan olsun ne oalcak. butun tahlillerin var elinde zaten.. bir kere sil bastan olur ama daha sonrasinda hamilelik ve dogum uzun bir surec onun icin ihtiyacin olacak yani.. bak sen daha simdiden o dr a sinir oldun.. sen bence hemen baska dr arastir canim benim ya..

slmm canlarrrr kaç gundur gremıorm dogru duzgun
koştrmacadan işleri halletmeye çalşıorz biz de ....
sizde ne var yok
hilalim bi ikimz varız sanrm yne

Selam hanımlar ;

hamile olduğumu 4 gün önce öğrendim.. 5 haftalık gebeyim. Çok şaşkınım plansız oldu herşey umarım bu topicte çok güzel paylaşımlarımız olur..

Ben de doktor araştıracağım daha..

ya kızlar çok sagolun bende derin düşüncelere daldım
hala ne yapıcagıma karar vermedim...bencede vardır her işte bi hayır
işte gittiğim diğer doktorlar bu tahlillere gerek yok dedi bnm kafası kurcalayan o
yani pıhtılaşmayıda öğrenmemiş olabilirdim onlara kalsa,ondan güvenemiyorum

rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin

kızlarrr az once yazmıstım test yaptım negatif cıktı die aradan bi saat falan gecti smdi baktım ikinci çizgide cıkmıs silik acaba hamilemiyim yaaa

çooooooook tebrik ederim allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin aramıza hoşgeldin

fınn adlı arkadışımız sende hoşgeldin

duygum selam okudun mu yazdıklarımı bir önceki sayfada

kızlarrr az once yazmıstım test yaptım negatif cıktı die aradan bi saat falan gecti smdi baktım ikinci çizgide cıkmıs silik acaba hamilemiyim yaaa

aslinda ilk 20 dkdan sonra bakmamak lazim cunku yaniltici olabilir
bazen hani buharlasma cizgisi gibi bir cizgi belirebiliyor aradan 1 saat 2 saat gectiginde
ozellikle laboquick marka test ise yaniltabiliyor
beni daha once yaniltmisti
ama bazen de testi cope attigini sonra gidip baktiginda silik cizgi gorup hamile oldugunu ogrenenler de var
en guzeli sabah ilk idrarda yeniden test yapman

Saol cnm ya yrn sabah ilk işim saglık ocagına gidip kan testi yaptırmak sonuclar için çok beklemek oluyo mu saglık ocagında

cnm bencede yrn ilk idrarla tekrar güvenilir bi test yap,sağlık ocagında 2 günde çıkıyor sanırsam ama ben cuma yaptırıp pzt almıştım belki hafta sonuna denk geldi diye öyle olmuştur

duygum aldım mesajını
bende yrn mertten randevu almayı düşünüyordum hani bildiğim doktor ya
ama yarın arayıp sorucam çiğdem hanıma sigortamla gelebiliyormuyum
yrn smyrne ve irenbeyide arıycam

duygum aldım mesajını
bende yrn mertten randevu almayı düşünüyordum hani bildiğim doktor ya
ama yarın arayıp sorucam çiğdem hanıma sigortamla gelebiliyormuyum
yrn smyrne ve irenbeyide arıycam

sigortam dedgn ne cnm sgk ile bakıo çiğdem hnm
merte hiç gtme cnm
kötü şansa baglayan bi dra gtmene ble gerek yok bence
smyrnayı histeroskopi için mi arıcan cnm ?
smyrna drek adetın üçncü günü cagrıo oyle
görşmeye falan gdemıosn ama ii ki oraya gtmşm dıorm ben
senn gerek yok cnm ya tüp bebek merkzne falan gt sen bi çiğdeme bakalm ne dicek o da derse çektrrsn histeroskopi...

Kızlar selam geçmişe atlaya zıplaya baktım
Hilal her işte bir hayır vardır diyelim seni kasan dr. o doktorla zor biraz canım bence başka daha iyi dr. bulsan iyi olucak
Eminemm inan çok sevindim
bana gelince yarın Kıbrıs a gidiyoruz eşimle o ses Türkiyeyi izliyorum valiz hazırlamaya çalışıyorum
giremezsem merak etmeyin hepinizi öpüyorumm

evt cnm smyrna ile hsg için görüsecektim,doktor daha önce illa bnm yapmama gerek yok demişti,ama 3.gün geçti coktan ztn hsg adet bitiminde yapılıyor

cnm şöyleki bnm özel sigortam ve çocuk yapcaz diye sınırsız yaptık ve biton para ödüyoruz,yani sgk ya giderim ama düzenli gidip bide ona para vermek mantıksız olcak
bnm kocamın işleri işte bana jest yaptı rahat ediyim diye ama 1,5 yıl olcak gelen yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…