canim her iste bir hayir var bosver.. olmadiysa da bir hayir vardir..
hilalim sadece iki tane mi dr secbiliyorsun baska doktor yokmu ki?
arastir bence illaki vardir..
dr cok onemli bir etkiye sahip bence hamilelikte ya. dr unu sevmen lazim,. sen iki dusukle hamile kalmis olacaksin senin psikolojik acidan da destege ihtiyacin olacak. boyle robot gibi hissisz bir dr la napacaksin bacim.. degistir bence o adami ya ben bile uyuz oldum
hilalcim bencede doktor çok önemli ben şimdi yolda görsem boynuna sarılırım o kadar seviyorum kadınıya cnm sorma,var tabi başka doktorlarda böyle sürekli doktor değiştirince sil baştan oluyor bide bu ztn görümcemin doktoru
onunda benle aynı zamandaydı ve gebeliği devam ediyor aynı kan pıtılaşma problemi onda da var ondan buna geldik
eşimde sen yapamazsın bu adamla diyor çok suratsız çok ruhsuz ,başka doktorlara kalsa bu tahlillere hsg ye fln hiç gerek yok korunmayada
ya cnm sorma,var tabi başka doktorlarda böyle sürekli doktor değiştirince sil baştan oluyor bide bu ztn görümcemin doktoru
onunda benle aynı zamandaydı ve gebeliği devam ediyor aynı kan pıtılaşma problemi onda da var ondan buna geldik
eşimde sen yapamazsın bu adamla diyor çok suratsız çok ruhsuz ,başka doktorlara kalsa bu tahlillere hsg ye fln hiç gerek yok korunmayada
Selam hanımlar ;
hamile olduğumu 4 gün önce öğrendim.. 5 haftalık gebeyim. Çok şaşkınım plansız oldu herşey umarım bu topicte çok güzel paylaşımlarımız olur..
Ben de doktor araştıracağım daha..
kızlarrr az once yazmıstım test yaptım negatif cıktı die aradan bi saat falan gecti smdi baktım ikinci çizgide cıkmıs silik acaba hamilemiyim yaaa
kızlarrr az once yazmıstım test yaptım negatif cıktı die aradan bi saat falan gecti smdi baktım ikinci çizgide cıkmıs silik acaba hamilemiyim yaaa
çooooooook tebrik ederim allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin aramıza hoşgeldin
fınn adlı arkadışımız sende hoşgeldin
duygum selam okudun mu yazdıklarımı bir önceki sayfada
duygum aldım mesajını
bende yrn mertten randevu almayı düşünüyordum hani bildiğim doktor ya
ama yarın arayıp sorucam çiğdem hanıma sigortamla gelebiliyormuyum
yrn smyrne ve irenbeyide arıycam
sigortam dedgn ne cnm sgk ile bakıo çiğdem hnm
merte hiç gtme cnm
kötü şansa baglayan bi dra gtmene ble gerek yok bence
smyrnayı histeroskopi için mi arıcan cnm ?
smyrna drek adetın üçncü günü cagrıo oyle
görşmeye falan gdemıosn ama ii ki oraya gtmşm dıorm ben
senn gerek yok cnm ya tüp bebek merkzne falan gt sen bi çiğdeme bakalm ne dicek o da derse çektrrsn histeroskopi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?