evt cnm smyrna ile hsg için görüsecektim,doktor daha önce illa bnm yapmama gerek yok demişti,ama 3.gün geçti coktan ztn hsg adet bitiminde yapılıyor
cnm şöyleki bnm özel sigortam ve çocuk yapcaz diye sınırsız yaptık ve biton para ödüyoruz,yani sgk ya giderim ama düzenli gidip bide ona para vermek mantıksız olcak
bnm kocamın işleri işte bana jest yaptı rahat ediyim diye ama 1,5 yıl olcak gelen yok
Hulyam emın ol senın beben bızımkılerdende tatlı olacak
emınem su ılac ısını bı dsunsen mı acaba nıye eczanede yok ben pek guvenmıyorum acıkcası o ılaclara :26:
gamzem eczanelerde satılmıyo hani ibrahim saraç oğlununda kendi sitesi var ilaçları sadece ordan temin edilebiliyo buda öyle birşey tvde izliyoruz sürekli mustafa eraslanı hastaları hep memnun bizde sadece bir ön bilgi için aradık pazar günü adres felan aldılar ama gönderin dememiştik kargoya vermişler ama bilemedim şimdi
belki sizde duymuşsunuzdur panax die bir ilaç tabi bunun sahtelerinide çıkarmışlar araştırdığıma göre güvenli olan (kibarlı) adı altında satlanlarmış :26:
babam kullandı 6 ay panax ı eminecim
kalp hastası kendisi
ama kontorle gitmediği için işe yarayıp yaramadığını bilemiyoz
selam cadıııııı kız dur bi ne doğurması ....senin doğurman dimek sıranın bana gelmesi dimek anaaaaaaaam o zaman ben şimdiden 3,5 atmaya başlayayım...........selam kızlarrrrben hala doğurmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?