Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım ben uzun zamandır giremediğim için pek bi bilgim yok ama anladığım kadarıyla eşin rahatsızlanmış...allahım acil şifalar versin canım benim ve şimdiden geçmiş olsun.......

selam kızlar umarım herkes iyidir

yine çok kötü bir gece geçirdim ama bünye uykusuzluğa alıştı sanırım sabah 7de ayaktaydım
2 saat sonra randevumuz var hastanede artık durumumuz netleşicek hala dönmüştür diye ümit ediyorum, değilse de tarih verirler herhalde :26:
eşimde erkenden çıktı hastaneden gece kötüydüm diye çalışamamış, şimdide randevu saatimizi bekliyoruz.
Dualarınızı eksik etmeyin kızlar nolur

benim babcım da gelin arabasına binene kadar tek damla göz yaşını göstermemişti bana ama arabaya binipte giderken başka bi arabanın arkasında hıçkıra hıçkıra ağladığını görmüştüm yanındada eniştem teselli ediyorduayrılık acısı zaten zordu onu öyle görünce daha bi ağır gelmiştirabbim babalarımızın acısını göstermesin amin.

benim babam gelin olduğumu bile görmedi

selam yavrumm sen nerelerdesin

sana ne oluyo be benim 3.5 atmam lazım.. sanki ilk kez doğuruyosun
kızım sen başına geleceklerden habersiz kurbanlıksın bende akibetini bilen kurbanlık ...valla oğlanda suni sancı çekmiştim şimdi aklıma geldikçe içim kıyılmıyo desem yalan olur.....

allahım yar ve yardımcın olsun...

canım ben uzun zamandır giremediğim için pek bi bilgim yok ama anladığım kadarıyla eşin rahatsızlanmış...allahım acil şifalar versin canım benim ve şimdiden geçmiş olsun.......
evet bulemonumm eşim rahatsızlandı eme şimdi durumu daha iyi çok şükür inşallah dahada iyi olucak

ama bunları yazınca benim babamın ağladığı ana geldi aklıma
bugünde rüyamda gördüm babamı hayır olsun inşallah

inşallah kuzucum inşallah
kız hayırdır inşallah işte bugün babaları konuşacakmışız işte o girmiştir rüyana

ben perşembeye kadar doğurmazsam suni sancı verirlese bana:26:

Mavi boncukummm ben isim için azra diyorumBerra isminin anlamı karışık diye duymuştum ama tam bir bilgim yok.
Peygamber efendimizin değiştirdiği isimlerden diye duymuştum.

ben perşembeye kadar doğurmazsam suni sancı verirlese bana:26:
verirlerse versinler nolucak yaw daha iyi işte bi avazda doğurursun hayırlısıyla.
efettt rüyam hayır olsun
sen nasılsın bulemonun takıldı galiba net yaşasınnnnn

hoşgeldin nazlı gibeee
efeeeeeeet şaşaşın dakika başı girip bakınıyorum ama kimsecikler yok topikteben doğurana kadar gelin ya yoksam sahalara temelli veda edicem
bu arada doğum yanaştıkça bayram temizliği heyecanı sardı beni ya temizliğimi yapamadan doğurursam:18:

kızlar ayın 15 ine kadar gün verdi doktor ama benim doguracakmış gibi bi halim yok sabahları biraz sancım oluyo ahanda sancım baslayacak diye heyecan yapıom ama kesiliyo sancı görenler karnın daha asagı inmemiş diyo bebeğin hareketleri yavaşladı onun farkındayım günde 10dan fazla hareket ediyo (yani karnımı sertleştiriyo) suni sancı ile dogum yapmak istemiyorum ayın 15inde 40.haftamda dolmuş oluyo aklım karma karışık =((((((((((

hoş geldin bebekim ama kötü ettiniz gelmekle daha ben ev süpürecin temizlik yapacin bu sohbeti bırakıp nasil gidecin de bi hele:44:
biryere gidemezzsinnn zor zekat yakalamışız seni bırakırmıyızz
yarın yaparsın kızımmm bugün burdasıınn
Amin canım cümlemizin inşallah

Eminecim o nasıl bi yazıdır öyle
benim canım babam gelin olduğumu göremedi bile
Allah ölmüşlerimizin mekanlarını cennet eylesin, rahmet eylesin inşallah
canım ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun bende çok beğendim paylaşayım dedim
bugünde rüyamda babamı görünce iyice duygusala bağladım :26:
Emnmem eşine geçmiş olsun genelde geçmişi okumaya çalışıyorum ama birkaç gündür okuyamadım

canımmm çok sağolll mr sonucu eskiye nazaran daha iyi çımış çok şükürr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…