Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Mavi boncukummm ben isim için azra diyorumBerra isminin anlamı karışık diye duymuştum ama tam bir bilgim yok.
Peygamber efendimizin değiştirdiği isimlerden diye duymuştum.
doğru duymuşsun canım ya aslında bu hafta başına kadar berrada emindik ama nette tamda senin dediğin gibi okuduk..galiba azra olucak gibi

çok tırsıyoruuummmmmmmmmm:18::18::18::18:
bencede azra...

ben perşembeye kadar doğurmazsam suni sancı verirlese bana:26:
özlemim korkma doğurursun bence şimdi bol bol yürüsen ev işi yapsan acaba doğumun başlamasına faydası olurmu ki?
Suni sancıya kalırsa epuduralli normal olursun
hoş geldin bebekim ama kötü ettiniz gelmekle daha ben ev süpürecin temizlik yapacin bu sohbeti bırakıp nasil gidecin de bi hele:44:
Olsun boncukum ben buralardayım ara ara gidip gelirim yine
efettt rüyam hayır olsun
sen nasılsın bulemonun takıldı galiba net yaşasınnnnn

hoşgeldin nazlı gibeee

HoşbuldumAnam nazlı gibeye çıktı adım ne deseniz haklısınız çok şükür bu defa yeni bir sorunum yok

ben perşembeye kadar doğurmazsam suni sancı verirlese bana:26:

korkma belki de kolayca doğum yaparsın suni sancıyla
ama eşine tembihle
fazla uğraşmasınlar illa normal olsun diye
yıpratmasınlar seni
sonra hem normalin acısını hem sezeryanınkini çekiyorsun

haftaya da benim günüm var
çarşamba olacak kısmetse
tabi erken gelmezse
valla ağrım oluyor erken de gelebilir o tarihten

bende de tık yok yaaa

hiç doğurcak gibi değilim... perşembe giderim açılma yoksa sezeryana alın derim üfff

sahalara yeni dönmüşken jübileyi erken yapıcam diyosun yaniii döferim kız sennii biryer gidemzsinn
seni ben doğurtucam burda ebe emineee
tamam canım sosrarım anneme

çok sağol didemimm

suni ile doğum yapmış biri olarak sancı nedir bi haberim ama bence suni daha iyi en azından hastaneye hazırlıklı gidiyorsun evde bekleyipte allah muhafaza tek yakalanma yada vs.vs. gibi dertlerin olmuyor....sen sakın kafana takma mevlam nasıl destur verirse vardır ondada bi hayır...allahım yardımcın olsun bir avazda kurtarsın seni

tabbi canım oldu akşama kadar burdayım kocacım gelincede oğlanı allayıp pullayıp koyarım yemek diye ev işinide bugünkü dekor böyle olsun istedim derim olur biter

sağol canım içime su serptin vallahi hazır bekliyorum saçımı nasıl yapsam bozulmaz diye düşünüyorum dogumu geçtim artık

offffsssssss bende hiçç doguracak gibi değilim her arayan daha dogurmadınmı beceriksiz diyo :) özlem ne olacak halimiz ikidebir takvime bakıyorum

aynen faceden şu anda belki 15 kişi yazdı doüğurmadın mı daha diye kuzenlerim ben doğurana kadar kalpten gidicekler her dakka arıyolar

ama ben domuz gibiyim valla

huzurum hogeldin canımmm
güzel fikir benceeee

Çok şükür sevindim.İnşallah dahada iyi olsun
doğru duymuşsun canım ya aslında bu hafta başına kadar berrada emindik ama nette tamda senin dediğin gibi okuduk..galiba azra olucak gibi

Bende internttee kız ismi araken buldum hatta berra yı bende beğenmiştim ama raştırınca kafam karıştı vazgeçtim.
AZRA da güzel annesiBenim düşündüğüm iismler arasında senin beğendiklerin.

çok tırsıyoruuummmmmmmmmm:18::18::18::18:
bencede azra...
tırsma kız seni ben doğurtacam benide eminem doğurtacakmış nasıl olsa

hadi allah kurtarsın seni inşallah hayırlısıyla normal olur

offffsssssss bende hiçç doguracak gibi değilim her arayan daha dogurmadınmı beceriksiz diyo :) özlem ne olacak halimiz ikidebir takvime bakıyorum
özlem ile sen bana benim 3,5 sene önceki hallerimi hatırlatıyorsunuz ya şaka gibi41+4 günde doğurmayı becerebilmiştim çok şükür inşallah benim gibi olmazsınız

slm kızlar yardım edermisin 3 buçuk bebeğim karnımda öldü kürtaj oldum bugün 1 buçuk ay oldu hala adet olmadım dün çok çok azz bi kahverengi leke oldu korunmadım hamile kalmışmıyımdır yoksa adet olurmuyum 2 yıldır bebeğim olmuyordu çatlatma iğnesiyle hamile kalmıştım

sağolasın canım
benimki kısmetse sezeryan olcak
kendi isteğimle
hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız umarım

heee sen doğurt bacım beni yok anam tık yok dün bebek kendini geriyo nası sevindim kasılmamı var diye yok bişey sinir oldum

sağol canım içime su serptin vallahi hazır bekliyorum saçımı nasıl yapsam bozulmaz diye düşünüyorum dogumu geçtim artık
hay maaşallah ne yorum yaparmışım ben yaaaaaa az önce sancıdan korkuyordun şimdi saçını nasıl yapıcağını düşünüyosun bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…