doğru duymuşsun canım ya aslında bu hafta başına kadar berrada emindik ama nette tamda senin dediğin gibi okuduk..galiba azra olucak gibiMavi boncukummm ben isim için azra diyorumBerra isminin anlamı karışık diye duymuştum ama tam bir bilgim yok.
Peygamber efendimizin değiştirdiği isimlerden diye duymuştum.
verirlerse versinler nolucak yaw daha iyi işte bi avazda doğurursun hayırlısıyla.
efeeeeeeet şaşaşın dakika başı girip bakınıyorum ama kimsecikler yok topikteben doğurana kadar gelin ya yoksam sahalara temelli veda edicem
bu arada doğum yanaştıkça bayram temizliği heyecanı sardı beni ya temizliğimi yapamadan doğurursam:18:
özlemim korkma doğurursun bence şimdi bol bol yürüsen ev işi yapsan acaba doğumun başlamasına faydası olurmu ki?ben perşembeye kadar doğurmazsam suni sancı verirlese bana:26:
Olsun boncukum ben buralardayım ara ara gidip gelirim yinehoş geldin bebekim ama kötü ettiniz gelmekle daha ben ev süpürecin temizlik yapacin bu sohbeti bırakıp nasil gidecin de bi hele:44:
efettt rüyam hayır olsun
sen nasılsın bulemonun takıldı galiba net yaşasınnnnn
hoşgeldin nazlı gibeee
ben perşembeye kadar doğurmazsam suni sancı verirlese bana:26:
özlemim korkma doğurursun bence şimdi bol bol yürüsen ev işi yapsan acaba doğumun başlamasına faydası olurmu ki?
Suni sancıya kalırsa epuduralli normal olursun
Olsun boncukum ben buralardayım ara ara gidip gelirim yine
HoşbuldumAnam nazlı gibeye çıktı adım ne deseniz haklısınız çok şükür bu defa yeni bir sorunum yok
korkma belki de kolayca doğum yaparsın suni sancıyla
ama eşine tembihle
fazla uğraşmasınlar illa normal olsun diye
yıpratmasınlar seni
sonra hem normalin acısını hem sezeryanınkini çekiyorsun
haftaya da benim günüm var
çarşamba olacak kısmetse
tabi erken gelmezse
valla ağrım oluyor erken de gelebilir o tarihten
sahalara yeni dönmüşken jübileyi erken yapıcam diyosun yaniiiverirlerse versinler nolucak yaw daha iyi işte bi avazda doğurursun hayırlısıyla.
efeeeeeeet şaşaşın dakika başı girip bakınıyorum ama kimsecikler yok topikteben doğurana kadar gelin ya yoksam sahalara temelli veda edicem
bu arada doğum yanaştıkça bayram temizliği heyecanı sardı beni ya temizliğimi yapamadan doğurursam:18:
tamam canım sosrarım anneme
suni ile doğum yapmış biri olarak sancı nedir bi haberim ama bence suni daha iyi en azından hastaneye hazırlıklı gidiyorsun evde bekleyipte allah muhafaza tek yakalanma yada vs.vs. gibi dertlerin olmuyor....sen sakın kafana takma mevlam nasıl destur verirse vardır ondada bi hayır...allahım yardımcın olsun bir avazda kurtarsın senikızlar ayın 15 ine kadar gün verdi doktor ama benim doguracakmış gibi bi halim yok sabahları biraz sancım oluyo ahanda sancım baslayacak diye heyecan yapıom ama kesiliyo sancı görenler karnın daha asagı inmemiş diyo bebeğin hareketleri yavaşladı onun farkındayım günde 10dan fazla hareket ediyo (yani karnımı sertleştiriyo) suni sancı ile dogum yapmak istemiyorum ayın 15inde 40.haftamda dolmuş oluyo aklım karma karışık =((((((((((
tabbi canım oldu akşama kadar burdayım kocacım gelincede oğlanı allayıp pullayıp koyarım yemek diye ev işinide bugünkü dekor böyle olsun istedim derim olur biterbiryere gidemezzsinnnzor zekat yakalamışız seni bırakırmıyızz
yarın yaparsın kızımmm bugün burdasıınn
canım ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun bende çok beğendim paylaşayım dedim
bugünde rüyamda babamı görünce iyice duygusala bağladım :26:
canımmm çok sağolll mr sonucu eskiye nazaran daha iyi çımış çok şükürr
bende de tık yok yaaa
hiç doğurcak gibi değilim... perşembe giderim açılma yoksa sezeryana alın derim üfff
suni ile doğum yapmış biri olarak sancı nedir bi haberim ama bence suni daha iyi en azından hastaneye hazırlıklı gidiyorsun evde bekleyipte allah muhafaza tek yakalanma yada vs.vs. gibi dertlerin olmuyor....sen sakın kafana takma mevlam nasıl destur verirse vardır ondada bi hayır...allahım yardımcın olsun bir avazda kurtarsın seni
tabbi canım oldu akşama kadar burdayım kocacım gelincede oğlanı allayıp pullayıp koyarım yemek diye ev işinide bugünkü dekor böyle olsun istedim derim olur biter
offffsssssss bende hiçç doguracak gibi değilim her arayan daha dogurmadınmı beceriksiz diyo :) özlem ne olacak halimiz ikidebir takvime bakıyorum
özlemim korkma doğurursun bence şimdi bol bol yürüsen ev işi yapsan acaba doğumun başlamasına faydası olurmu ki?
Suni sancıya kalırsa epuduralli normal olursun
Olsun boncukum ben buralardayım ara ara gidip gelirim yine
HoşbuldumAnam nazlı gibeye çıktı adım ne deseniz haklısınız çok şükür bu defa yeni bir sorunum yok
huzurum hogeldin canımmmkorkma belki de kolayca doğum yaparsın suni sancıyla
ama eşine tembihle
yıpratmasınlar seni
çarşamba olacak kısmetse
tabi erken gelmezse
güzel fikir benceeeesuni ile doğum yapmış biri olarak sancı nedir bi haberim ama bence suni daha iyi en azından hastaneye hazırlıklı gidiyorsun evde bekleyipte allah muhafaza tek yakalanma yada vs.vs. gibi dertlerin olmuyor....sen sakın kafana takma mevlam nasıl destur verirse vardır ondada bi hayır...allahım yardımcın olsun bir avazda kurtarsın seni
tabbi canım oldu akşama kadar burdayım kocacım gelincede oğlanı allayıp pullayıp koyarım yemek diye ev işinide bugünkü dekor böyle olsun istedim derim olur biter
Çok şükür sevindim.İnşallah dahada iyi olsunbiryere gidemezzsinnnzor zekat yakalamışız seni bırakırmıyızz
yarın yaparsın kızımmm bugün burdasıınn
canım ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun bende çok beğendim paylaşayım dedim
bugünde rüyamda babamı görünce iyice duygusala bağladım :26:
canımmm çok sağolll mr sonucu eskiye nazaran daha iyi çımış çok şükürr
doğru duymuşsun canım ya aslında bu hafta başına kadar berrada emindik ama nette tamda senin dediğin gibi okuduk..galiba azra olucak gibi
huzurum hogeldin canımmm
güzel fikir benceeee
tırsma kız seni ben doğurtacam benide eminem doğurtacakmış nasıl olsaçok tırsıyoruuummmmmmmmmm:18::18::18::18:
bencede azra...
hadi allah kurtarsın seni inşallah hayırlısıyla normal olurkorkma belki de kolayca doğum yaparsın suni sancıyla
ama eşine tembihle
yıpratmasınlar seni
çarşamba olacak kısmetse
tabi erken gelmezse
özlem ile sen bana benim 3,5 sene önceki hallerimi hatırlatıyorsunuz ya şaka gibioffffsssssss bende hiçç doguracak gibi değilim her arayan daha dogurmadınmı beceriksiz diyo :) özlem ne olacak halimiz ikidebir takvime bakıyorum
tırsma kız seni ben doğurtacam benide eminem doğurtacakmış nasıl olsa
hadi allah kurtarsın seni inşallah hayırlısıyla normal olur
özlem ile sen bana benim 3,5 sene önceki hallerimi hatırlatıyorsunuz ya şaka gibi41+4 günde doğurmayı becerebilmiştim çok şükür inşallah benim gibi olmazsınız
hoşbulduk eminem
kızlar topikte olunca ne güzel oluyor ya
çok alışmışız
gamze fıstıkı nerde
aynen faceden şu anda belki 15 kişi yazdı doüğurmadın mı daha diyekuzenlerim ben doğurana kadar kalpten gidicekler her dakka arıyolar
ama ben domuz gibiyim valla
tırsma kız seni ben doğurtacam benide eminem doğurtacakmış nasıl olsa
hadi allah kurtarsın seni inşallah hayırlısıyla normal olur
özlem ile sen bana benim 3,5 sene önceki hallerimi hatırlatıyorsunuz ya şaka gibi41+4 günde doğurmayı becerebilmiştim çok şükür inşallah benim gibi olmazsınız
hay maaşallah ne yorum yaparmışım ben yaaaaaa az önce sancıdan korkuyordun şimdi saçını nasıl yapıcağını düşünüyosun baksağol canım içime su serptin vallahi hazır bekliyorum saçımı nasıl yapsam bozulmaz diye düşünüyorum dogumu geçtim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?