Kızlar bu arada birşey farkettimde hani derlerya ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi
Yalanmış hamile kaldığımdan beri hiç ekşi yemedim tatlılarla aram çok iyi bu aralar
Hoşgeldin canım özlem dün buradaydı henüz doğurmamıştı ama bugün görmedim heran herşey olabilir.Dr un verdiği tarihe göre yarın son günü sanırım.
ferdanın bebeişin bugün sünnet mevlüdü var sanırım dün yazmıştı.Sünnet iyi geçti sağlık açısından bir sorun yok ama kuzey huzursuzlanmış ferdam içinde zor birkaç gündü gerçi kendisi daha iyi anatır ayrıntıları geldiğinde.
aaa senin de mi kedin var
benim annemlerin de var
ben onunla geciricem hamileligimi ilerleyen zamanlarda
inanilmaz guzel birsey
ya sorayim vakti gelmisken toksoplazman pozitif mi?
benim negatif, o yuzdne biraz tereddutum var hamileligimde kedimizle olma konusunda:44:
Kızlar bu arada birşey farkettimde hani derlerya ye tatlıyı çıkar hakkıyı ye ekşiyi çıkar ayşeyi
Yalanmış hamile kaldığımdan beri hiç ekşi yemedim tatlılarla aram çok iyi bu aralar
evet tam aksi oldu benim cevremdeki herkeste
aksine erkek cocugu olan tatlidan igreniyor
benim arkadasimin da kizi oldu, kiz pastasiz gecirmedi hamileligini, ilk gunlerden beri yemek arkasindan surekli tatli aradi
bana sorarsan ben hamile olduugm andan beri asla tatli yiyemiyorum bakalim ne olucak
Evet benimde pisicanım var benim toxoplazma pozitif sanırım yani sorun yok dedi dr pozitif oluncamı sorun yok anlamına geliyor bilmiyorum mama sorun yok dedi dr.
Ben bebekliğimden beri evimizde hep çok sayıda kedimiz vardır hep kedilerle iç içe büyüdüm koynuma alıp uyudum
sagol canım. Çok özledim hepinizi. sanırım oğlum büyüdçe daha fazla zamanım olucak
Ultrason foton varsa eklesene tahmin yapalım genital nub görünüyorsa benim genital nuba göre yapılan tahminler doğru çıktı biz doğru tahmin yapamazsak ORKDM isimli üyenin topiğine eklersen o bildi benim bebeişimin kız olacağını.
Bende pasta tatlı çikolataya dadandım ilk haftalar bulantıdsn sadece meyve yiyordum ama şimdi şekrli şeyler yiyebiliyorum.
ben son sayfayi acamiyorum
neyse sonra okurum
Sevince ellerini yıkarsın çok iç içede girmezsen sorun olmaz.ne guzel canim cok sanslisin
istedigin kadar sevebilirsin korkusuzca
hicbir sey olmaz
benim negatif malesef keske ben de alsaydim bu mikrobu malesef, o yuzden benim icin dikkatli olmak sart
Cumartesi dr. belki ilk tahmini yapar ama yapmazsada eklersin fotosunucumartesi detayli ultrasona gidicem
o zaman hemen paylasirim size fotoyu
cok sevinirim yorumlarsaniz
simdiki resimden anlasilmaz kucuk gorunuyor bebisim
Sevince ellerini yıkarsın çok iç içede girmezsen sorun olmaz.
Cumartesi dr. belki ilk tahmini yapar ama yapmazsada eklersin fotosunu
Bizde sni çok özlüyoruz birde bebeişinle fotonu eklesende gözümüz gönlümüz açılsa
pufimmmmm
özledim ya ben seni
dayanamiyorum ki boynumda yatiyor ben oraya gidince
her gece yanima atliyor
agzimin icine aliyorum nerdeyseama annemin laflarini duydukca araya mesafe koymaya calisirim dedigin gibi surekli yikarim elimi
burda yapmiyrlar canim ya 16. 17. haftadan once soylemiyorlar
sorsam da soylemez garantici millet bunlar
Pufym ikinizinde mahşallahı varBebeişinin ilk fotodaki gülümsemesine bayıldım
Mhaşlalah subhanallah.
Canım ama memedeyken sakın uyuma dikkat et Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?