Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kuzum uyumuyorum aslında o yüzden hep ayakda emziriyorum gece bu fotoda içim geçmiş annemde çekmiş. zaten kafam kaydığı saniye çınara sıkıca sarılıp uyanıyomuşum

Anladım canım ikinci fotodan uyuyosun sandım
ayakta emzirmek çok mantıklı
çünkü anneler ilk dönem alışana kadar çok uykusuz kalacağı için uyuyabilir
bende kendim korkuyorum ilerde o günlerde nasıl uyanık kalıcam diye ama ayakta emzirmek çok mantıklı

ayyy çooook özlemişim seni yawwww ne iyi ettinde geldinnnn

canım benmde sırtımda bi ağrı vardı o yüzden geldim. emik bi pataklasada kendime gelsem diyordum

canım evet ben öyle yapıyorum küçük havlular aldım onu bacaklarına sarıyorum çınarın. ayakda emziriyorum. uyumuyorum o yüzden, he dersenki uykun kaçıyormu hayır ayakda bile uyuyabilcek duruma geliyorsun

puffyy çınar nasıll canıımmm
mevlütler yapılmış kırk çıkarılmış hayırlı uğurlu olsun inşallah
darısı sünnetine:18:

sen ağrın sızın oldukça gel bana ben halledrimmm

Ben hala bebek görünce içimden ağlamak geliyor
Özellikle doğum yapmış birini ziyaret ettiğimde kendimi zor tutuyorum
Sanırım bebeğim doğunca ilk yapacağım şey ona sımsıkı sarılıp ağlamak olucak öyle hasretimki bu duyguya

Tahmin edebiliyorum ilk zamanlar en büyük zorluk uykusuzluk olur sanırım.Yanında biri olması şart ilk ay alışana kadar en azından gündüz kestirirsin.Ama sen mahşallah kırkını çıkarmışsın bundan sonrası giderek alışılır uykusuzluğa

ben de banyoya gireyim
biraz hazırlık yapayım
perşembeden sonra bebişi bekliyor doktorumuz
sezeryan tarihimiz çarşamba ama
ne kadar garip bir bekleyiştir bu
hayatının en önemli olayı
ve nasıl başlayacak ne zaman başlayacak bilmiyorsun
sonrasında neler olacak onu da bilmiyorsun
hepimiz için hayırlısı olsun

özlem de bir girse ii olurdu
ne yaptı acep

yaw benim vın dan dolayı giriyorum çıkıyorum arada ne bu sessizlik kimse yok

pufyim bayıldım fotolarınıza

huzur cnm kolay gelsin evt özlem ne yaptı acaba

Son düzenleme:
ya bide kızlar karınıyarık yaptım akşama ama içim fazla geldi kaldı baya ne yapabilirim sizce
tekliflere açığım

Kızlar sok markette oten plastık oyuncaklar var oyun dosltarı adı 5.95 her pakette 6 tane var 2 paket aldık ruzgara 12 oyuncagı otturup duruyoz

ozlem daha dogurmamıs merak etmeyın

ya bide kızlar karınıyarık yaptım akşama ama içim fazla geldi kaldı baya ne yapabilirim sizce
tekliflere açığım

bence at buzluga posete koy elınde ıyıce duzlestır at karnıyarık yapmasan menemen olarak kullanırsın

sagolun kızlar ,şimdi bu akşam kullamıycağım için buzluğa atmak mantıklı
eğer yufkam olsaydı börek sarcaktım ama yok

neyse ben kaçtım vınnnnnnnnnnnnnnn

Ozlem dogurmamıs aksama mısafırı varmıs gece gelıcekmıs aklınız kalmasın ama ya bunun zıllı mısafırlerı beklıyosa gemek ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…