kuzum uyumuyorum aslında o yüzden hep ayakda emziriyorum gece bu fotoda içim geçmiş annemde çekmiş. zaten kafam kaydığı saniye çınara sıkıca sarılıp uyanıyomuşum
ayyy çooook özlemişim seni yawwww ne iyi ettinde geldinnnn
Anladım canım ikinci fotodan uyuyosun sandım
ayakta emzirmek çok mantıklı
çünkü anneler ilk dönem alışana kadar çok uykusuz kalacağı için uyuyabilir
bende kendim korkuyorum ilerde o günlerde nasıl uyanık kalıcam diye ama ayakta emzirmek çok mantıklı
canım benmde sırtımda bi ağrı vardı o yüzden geldim. emik bi pataklasada kendime gelsem diyordum
canım evet ben öyle yapıyorum küçük havlular aldım onu bacaklarına sarıyorum çınarın. ayakda emziriyorum. uyumuyorum o yüzden, he dersenki uykun kaçıyormu hayır ayakda bile uyuyabilcek duruma geliyorsun
puffyy çınar nasıll canıımmm
mevlütler yapılmış kırk çıkarılmış hayırlı uğurlu olsun inşallah
darısı sünnetine:18:
sen ağrın sızın oldukça gel bana ben halledrimmm
canım benmde sırtımda bi ağrı vardı o yüzden geldim. emik bi pataklasada kendime gelsem diyordum
canım evet ben öyle yapıyorum küçük havlular aldım onu bacaklarına sarıyorum çınarın. ayakda emziriyorum. uyumuyorum o yüzden, he dersenki uykun kaçıyormu hayır ayakda bile uyuyabilcek duruma geliyorsun
Ben burdayım mide bulantılarımıda yanıma aldım takılıyoruz
yalnız değiliz hiç
ağrılar bulantılar
bebişler olsun da çıkartalım acısını
Şimdi biraz geçti ama tamemen geçmiyor arada geliyor yine evet olsun bunada şükür bebeişlerimiz doğunca dediğin gibi acısını çıkarırız
ya bide kızlar karınıyarık yaptım akşama ama içim fazla geldi kaldı baya ne yapabilirim sizce
tekliflere açığım
ya bide kızlar karınıyarık yaptım akşama ama içim fazla geldi kaldı baya ne yapabilirim sizce
tekliflere açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?