- 10 Ekim 2011
- 2.883
- 458
- 163
canım sen kadar ödedin seninde mi Acıbadem sigortacnm valla bizim ödediğimiz parayı hiç söylemeyeyim bizimde 3 yılımız
ilk yıl ben pek kullanmadım ama bu dönem baya kullandım malum kürtajlar doktor doktor gezmeler
bizimde ilk yıl %80 karşılamalıydı sonra %100 yaptırdık çünkü öyle çok karşıyordu ne kadar harcadım fln
senin annelik teminatın ne kadar gebelikte önemli olan o herşey ondan gidiyor?
ben bu sene düşürmek istiyorum çünkü ben ist.teki gittiğim doktora hastaneye göre düşünmüştüm
ama burda daha uygun hastaneler
ama işte bnm başıma ne geliceği belli olmuyorki
bacilar naber
saat 6 ya gelirken bi uyandim 3 saat olacak nerdeyse uyuyamiyorum. karnim da acikti, kalkicam heralde:44:
Kızlaaaarrrr huzurun kızı 3000 gr 50 cm dogmus annesını emmıs huzurun agrısı varmıs dınlenıyomus
evt huzurcuğun gelmiş bebişi maşallah çok bereketli bi topik olduk bebişler geliyor çatır çatır
meganım bende varda hepsi evde ,işte ben dvd yi almayı akıl edip takım taklavatı
almamışımaslında burda yazlıktada oluyordu çünkü kayınvalidemde yapıyor
ama o acaip bi disiplinle yapıyor o yüzden yanında ist.te götürmüştüm
hatta geçen sene ebru şallıda pilates kraliçesi fln seçilmişti hani foto fln
gönderiliyordu ya,ben onun yaptıgı hareketleri yapamıyorum valla
canım sen kadar ödedin seninde mi Acıbadem sigorta
benim annelik teminatım gebeliğim boyunca Acıbadem hastanelerinden birine gittiğim sürece ve doğumuda orda yaptığım sürece %100
biz hep Acıbademe gidiyorum yaa bana kalsa gerek yok her hastenede geçiyor nerdeyse sigorta fazlasınıda cebinden öde ama eşim kabul etmiyor
bende acısını çıkartmayı hedefliyorum inşallah
hoşgeldinnslm kızlaar
ne güzel huzurda doğum yapmış hiç unutmuyorum huzurun hamileyim dediği günü şimdi doğum yaptı maşallah ikisinede
zaman ne çabuk geçiyorr...
cnm ben sana özelden msj atıyorum
rose hoşgeldinnnnn
hoşgeldinn
bizde dünden kalanları yeriz aslında taze pişirmeyi seviyorum ama bu aralar canım hiç istemiyor birtek kocama spoilerkek yaptım çok seviyor çayın yanına akşam Kuzey Güney var yahoşbuldum canım napıyosun burda elektirikler gitti 3 saattir bende bu arada yemeklerimi yaptım
gelmedi mesajcnm ben sana özelden msj atıyorum
rose hoşgeldinnnnn
selammm hadi kalkta bişeyler ye bebiş acıkmıştır
Hoşgeldin ztarım acıktıysan bebişinde acıkmıştır besle onu annesi bende pc başında meyve atıştırıyorum klavye yapış yapış olduAma napim benden kıymetlimi kk dayken daha çok yiyorum farkın avarmıyorum ne kadar yediğimin
bizde dünden kalanları yeriz aslında taze pişirmeyi seviyorum ama bu aralar canım hiç istemiyor birtek kocama spoilerkek yaptım çok seviyor çayın yanına akşam Kuzey Güney var ya
ellerine sağlıkkk
sen dr. a hiç gitmemişmiydim horman filan bakılmadı mı hiç git bikere canım güzelce baktırın
bendede adet olunca Melisanın formülleri denicem :26:
ama haftaya bi prolaktin baktırıp götürmem lazım başkada gitmicem sıkıldım
rose cnm dr çok önemli bak bakalım iyi birini bulursun inş.
bufün melekte melek anlattı 46 yaşındayken çok kanaması olmuş
tam 3 doktora gitmiş çok büyük bi miyom var kesin ameliyat edmişler
hatta ameliyat olmazsan ölebilirsin demiişler,sonra bi arkadaşı bugün canlı yayına çıkan
doktoru tavsiye etmiş sezai bey soyadını hatırlayamadım ,neyse toplu iğne kadar polip
varmış almış onu bitmiş,diğer doktorlar rahim yumurtalık herşeyi alcaz demişler
ne kadar uçurum var yaaa
peri özel mesaj kutun dolu gızzzzzzz
Biri bana dur desinnnnnn :125::125::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?