Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

herkese selammmmm canlarım ben hala hastayım bol bol meyve yiyrum ve ıhlamur içiyorum....bu arada biz dün doğum tarihimizi belirledik kısmetse 29 ekimde geliyor kuzularım

herkese selammmmm canlarım ben hala hastayım bol bol meyve yiyrum ve ıhlamur içiyorum....bu arada biz dün doğum tarihimizi belirledik kısmetse 29 ekimde geliyor kuzularım

geömiş olsun canım dikkat et kendiine doğum zamanı herkeste olyu galiba:44:
29 ekimm cumhuriyett bayramııııı

bende öyle yapıyorum canım benim eşimde pürüz ama dün elimin ayarını bilerek biraz kaçırdım bu aralar hiçhalim yok yataktan bile zor kalkıyorum sabahları

peri hala dolu diyoo ne var bu postanda kızzz

emine durrrrrrrrrrrr
temizledimm

canım ne güzel çifte kavrulmuş mutluluk
sana yardım edebilicek biri var mı ilk zamanlar
sağlıkla kavuşun inşallah

Eminee benimde çok iştahım açık hep abur cubur istiyorum
Ztar ye annem sen meleğine vitamin olsun

3 dilim tereyağlı ekmek 4 tame bisküvi 1 neskafe

canım 1 ylı doldurduysanız rahim filmi isteyebilirler
prolaktinin gayet normal ama tekrar ettirirsin o ani iniş çıkış yapan bi hormon
tiroidinde iyise daha ne olsun bee gelsin artık bebiş

ayyy ne guzellll az kalmis geliyor kuzularinn

biliomusun benimde ikiz kuzenlerim var tek yumurta ikizleri ve onlar da 29 ekim dogumlu..

ve halama dr tek demis kadin dogumda bi bakmis ilkinden sonra ikinci de geliyor

3 dilim tereyağlı ekmek 4 tame bisküvi 1 neskafe

bende tam sorcaktim emine ne yiyon kiz diyee

bu iştahı kesecek birey olmalı ama değilmi bu böyle giderse sonum hayırlı değil
yabide hazımsızlık var şişiyorum kesin 58 59 olmuşumdur ben yaw

ketenhelvam hoşgeldin hayırlı olsun 29 ekim tam bir cumhuriyet çocugu olcak ne güzel
ben sana komik bişey anlatayım benim eşimde tek yumurta ikizi annesinin zamanında yokmuş ultrason
hatta aldırmayı bile düşünmüş çünkü ablası var 1,5 yaş farkla neyse doktor ikna etmiş
doğuma üniversite hastanesine gitmiş ıkınıyo fln dogum başlamış doktorun etrafında asistanlar
öğrenciler fln varmış neyse doğurmuş yok diyo sancılar bitmedi sonra doktor dönmüş öğrencilere demişki;
bakın çocuklar tek yumurta ikizi vakası
orda öğrenmiş elini karnına atmış sağı boş solu şişmiş şok geçirdim diyo
dışarda eşi ve kayınvalidesi bekliyormuş doktor hemen koştura koştura başka hastaya gitmiş,hemşirelerden biri demişki
o sarışın bayanın eşi kim 2 oğlunuz oldu demiş babası kendi annesini kucagına almış çevirmiş heyecandan
tabi uykusuz geceleri sonra anlatırım eşim hep sona kalıyomuş onu babası pışpışlıyomuş kardeşi emerken

canım 1 ylı doldurduysanız rahim filmi isteyebilirler
prolaktinin gayet normal ama tekrar ettirirsin o ani iniş çıkış yapan bi hormon
tiroidinde iyise daha ne olsun bee gelsin artık bebiş

doldu cnm 1 yıl 3 ay oldu ama rahim filmi yaptıırmadım hiç işte doktora en son 5 ay önce gittim sanırım gelsin canım gelsinler artık seninde benimde hilalinde isteyen herkese nasip olsun yaaa

kiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ozledim he

bende çok özledim sizleri, artık şu işler rutinine dönsede gelebilsem diye gün sayıyorum çok az kaldı çok az.

21 haftalık olmuşsun kuşum maşallah, yolu yarılamışsın bile. hadi bakalım son yarıdayız artıkın

bu iştahı kesecek birey olmalı ama değilmi bu böyle giderse sonum hayırlı değil
yabide hazımsızlık var şişiyorum kesin 58 59 olmuşumdur ben yaw
bende durramıyorum ama meyve kemiriyorum allahtan

doldu cnm 1 yıl 3 ay oldu ama rahim filmi yaptıırmadım hiç işte doktora en son 5 ay önce gittim sanırım gelsin canım gelsinler artık seninde benimde hilalinde isteyen herkese nasip olsun yaaa
canım 1 yıl dolmadan yapmıyorlar zaten onu isterse şimdi ister ben çok zırlıyorum diye erken yaptı dr. çok şükür temiz çıktı bi onu kafama takmıyorum zaten gerisini biliyorsun

ayy kayınvalidene özendim benide öyle bi sürprz beklese keşke

Oglum 4. Ay asılarını oldu 2. Vurulunca cok agladı tavuk alerjı yapmıs olabılır dedı bıngıldak ıyıce kuculmus dra sor d vıtamınını verım mı dıye dedı dr ızne cıkmıs 31 ekımde donuyomus randevu aldım ogun hem alerjı hem pıhtılasma hemde kansayımı tahlıllerı yapılcak ateslenmedı ılk asılarda ates olmadıysa bundada olmaz dedı ılkınde olmamıstı

hadi bekliok garii bitsin bu isler de gel sende tekrar aramiza..

elhamdulilliah yariladin Allahin izniyle.. kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz insaallah

geömiş olsun canım dikkat et kendiine doğum zamanı herkeste olyu galiba:44:
29 ekimm cumhuriyett bayramııııı

aynen öyle olucak kuzummm

süpermiş yaaaaaawalla ben uykusuz geceleri hiç düşünmek istemiyorum ya hadi hayırlısı

esracım pericim ztarcım çooook dua edin banaaaaa beni doğum korkusu sardıııı:18:

bizim bıngıldak da iyice küçülmüş kapanmak üzere dedi dr
3 damlayı 2 damlaya düşürdü d vitaminini
demir damlası verdi mi?
geçmiş olsun ayrıca bizim de ateşimiz olmadı şükür
ama ben gelince calpol verdim bikere acısını alsın diye
tahlilleri sen mi yaptırıyosun doktor mu yaptır dedi? zaten kan tahlilinden sonra başlarsın o zaman demire gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…