Biri bana dur desinnnnnn :125::125::125:
herkese selammmmm canlarım ben hala hastayım bol bol meyve yiyrum ve ıhlamur içiyorum....bu arada biz dün doğum tarihimizi belirledik kısmetse 29 ekimde geliyor kuzularım
ben 1 akşamlık yapıyorum canm yemeği benim koca biraz pimpiirik yaa ondan sadece çorbam dünden bizde akşamları çok zararlı ama cips mutlaka olacak tv seyrederken çok seviyoruz
ben doktora gittim hemde 4 ayrı doktora amaa hormon tahlilleri yaptırdım hep birde kamerayla bakıldı sorun çıkmadı nebilim içime sinmedi hiç
şimdi bi doktor buldum gibi netten bakalım özel muayenesi varmış çok iyi diyorlar benim prolaktim 6.9 civarlarında çıkmıştı iyi sanırım doktor bişe demedi çünkü tiroidede bişe çıkmadı
akıntımında olmadığını söylemişti doktor bilmiyorum başka ne olabilir acaba gözden kaçmış bişe varmıdır diye iyi bir baktırmak istiyorum adet olursam :18:
temizledimmperi hala dolu diyoo ne var bu postanda kızzz
emine durrrrrrrrrrrr
canım ne güzel çifte kavrulmuş mutlulukherkese selammmmm canlarım ben hala hastayım bol bol meyve yiyrum ve ıhlamur içiyorum....bu arada biz dün doğum tarihimizi belirledik kısmetse 29 ekimde geliyor kuzularım
3 dilim tereyağlı ekmek 4 tame bisküvi 1 neskafe
iştahımm çookkk açıkk benimm yawww:18::18:durrrr
bu aralar benim de canım deli gibi kuçulata istiyor yaa banada durr deyin
peri hala dolu diyoo ne var bu postanda kızzz
emine durrrrrrrrrrrr
herkese selammmmm canlarım ben hala hastayım bol bol meyve yiyrum ve ıhlamur içiyorum....bu arada biz dün doğum tarihimizi belirledik kısmetse 29 ekimde geliyor kuzularım
3 dilim tereyağlı ekmek 4 tame bisküvi 1 neskafe
bende öyle yapıyorum canım benim eşimde pürüz ama dün elimin ayarını bilerek biraz kaçırdım bu aralar hiçhalim yok yataktan bile zor kalkıyorum sabahları
temizledimm
canım ne güzel çifte kavrulmuş mutluluk
sana yardım edebilicek biri var mı ilk zamanlar
sağlıkla kavuşun inşallah
Eminee benimde çok iştahım açık hep abur cubur istiyorum
Ztar ye annem sen meleğine vitamin olsun
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canım 1 ylı doldurduysanız rahim filmi isteyebilirler
prolaktinin gayet normal ama tekrar ettirirsin o ani iniş çıkış yapan bi hormon
tiroidinde iyise daha ne olsun bee gelsin artık bebiş
kiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ozledim he
bende durramıyorum ama meyve kemiriyorum allahtanbu iştahı kesecek birey olmalı ama değilmi bu böyle giderse sonum hayırlı değil
yabide hazımsızlık var şişiyorum kesin 58 59 olmuşumdur ben yaw
canım 1 yıl dolmadan yapmıyorlar zaten onu isterse şimdi ister ben çok zırlıyorum diye erken yaptı dr. çok şükür temiz çıktı bi onu kafama takmıyorum zaten gerisini biliyorsundoldu cnm 1 yıl 3 ay oldu ama rahim filmi yaptıırmadım hiç işte doktora en son 5 ay önce gittim sanırım gelsin canım gelsinler artık seninde benimde hilalinde isteyen herkese nasip olsun yaaa
ayy kayınvalidene özendim benide öyle bi sürprz beklese keşkeketenhelvam hoşgeldin hayırlı olsun 29 ekim tam bir cumhuriyet çocugu olcak ne güzel
ben sana komik bişey anlatayım benim eşimde tek yumurta ikizi annesinin zamanında yokmuş ultrason
hatta aldırmayı bile düşünmüş çünkü ablası var 1,5 yaş farkla neyse doktor ikna etmiş
doğuma üniversite hastanesine gitmiş ıkınıyo fln dogum başlamış doktorun etrafında asistanlar
öğrenciler fln varmış neyse doğurmuş yok diyo sancılar bitmedi sonra doktor dönmüş öğrencilere demişki;
bakın çocuklar tek yumurta ikizi vakası
orda öğrenmiş elini karnına atmış sağı boş solu şişmiş şok geçirdim diyo
dışarda eşi ve kayınvalidesi bekliyormuş doktor hemen koştura koştura başka hastaya gitmiş,hemşirelerden biri demişki
o sarışın bayanın eşi kim 2 oğlunuz oldu demiş babası kendi annesini kucagına almış çevirmiş heyecandan
tabi uykusuz geceleri sonra anlatırım eşim hep sona kalıyomuş onu babası pışpışlıyomuş kardeşi emerken
bende çok özledim sizleri, artık şu işler rutinine dönsede gelebilsem diye gün sayıyorum çok az kaldı çok az.
21 haftalık olmuşsun kuşum maşallah, yolu yarılamışsın bile. hadi bakalım son yarıdayız artıkın
geömiş olsun canım dikkat et kendiine doğum zamanı herkeste olyu galiba:44:
29 ekimm cumhuriyett bayramııııı
ketenhelvam hoşgeldin hayırlı olsun 29 ekim tam bir cumhuriyet çocugu olcak ne güzel
ben sana komik bişey anlatayım benim eşimde tek yumurta ikizi annesinin zamanında yokmuş ultrason
hatta aldırmayı bile düşünmüş çünkü ablası var 1,5 yaş farkla neyse doktor ikna etmiş
doğuma üniversite hastanesine gitmiş ıkınıyo fln dogum başlamış doktorun etrafında asistanlar
öğrenciler fln varmış neyse doğurmuş yok diyo sancılar bitmedi sonra doktor dönmüş öğrencilere demişki;
bakın çocuklar tek yumurta ikizi vakası
orda öğrenmiş elini karnına atmış sağı boş solu şişmiş şok geçirdim diyo
dışarda eşi ve kayınvalidesi bekliyormuş doktor hemen koştura koştura başka hastaya gitmiş,hemşirelerden biri demişki
o sarışın bayanın eşi kim 2 oğlunuz oldu demiş babası kendi annesini kucagına almış çevirmiş heyecandan
tabi uykusuz geceleri sonra anlatırım eşim hep sona kalıyomuş onu babası pışpışlıyomuş kardeşi emerken
Oglum 4. Ay asılarını oldu 2. Vurulunca cok agladı tavuk alerjı yapmıs olabılır dedı bıngıldak ıyıce kuculmus dra sor d vıtamınını verım mı dıye dedı dr ızne cıkmıs 31 ekımde donuyomus randevu aldım ogun hem alerjı hem pıhtılasma hemde kansayımı tahlıllerı yapılcak ateslenmedı ılk asılarda ates olmadıysa bundada olmaz dedı ılkınde olmamıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?