Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

canım ne güzel az kalmış kavuşmana
rabbim sağ salim kavuştursun
zor bir dönem seni bekliyor iki bebekle

Allah yardimcin olsun kuzuuuuuu

korkma bak ne guzel en guzel zamanina geldin

Esraaaaaaaaaa ozledım ben sennnııı

ketenım helvammmm 29 ekımde cıfte bayram yapcaz topıkcene hayırlısıyla gelsın kuzular

ferda ferro sanol verdı ama kullanmıcam 9 damla dedı bıde yuhhh ruzgar 7500 geldı saglık ocagında alerjı testını ben ıstıycem canım hastanenın labla konustum pıhtılasma ve alerjı merkeze gıdıyomus kan oyle yapılıyomus bıkac gun sonra cıkıyomus d vıt kes dıyebılır bıze cok kuculmus ısallah sorun yaratmaz :26:

sağol tatlım inşallah öyle olur:)

iyiym tatlım sen nasılsın oğlumu banyo yaptırdık ancak geldim

canım ne güzel az kalmış kavuşmana
rabbim sağ salim kavuştursun
zor bir dönem seni bekliyor iki bebekle

amin canım hayırlısı olsun artıkbu arada doğumum nasipse spinal olucak drumda onyaladı zaten...artık annem kavınvalidem ben bi şekilde ayarlıcaz canım
Allah yardimcin olsun kuzuuuuuu

korkma bak ne guzel en guzel zamanina geldin

darısı başına ztarımmm sende yolu yarıladın maşşallah

esracım nerdesin senya :) özlendin öptüüüüüüük

gamzemmm canım ben sana msj atarım sen kızlara anlatırsın artık doğum anını kuzummmbu arada banada dua et ev bulayımmmmm acilllll

inşlh benim rahim filmimdede bişe çıkmaz yaa korktum şimdi :18:

etmezmiyiz hiç o gün kalbimiz sennle atıcakk

teyzesinin kuzusu inşallah hiç bişeye alerjisi olmaz Rüzgarımızın

ay ne kadan guzel bissuru kisi var asada heyo
:124: pıtırcık napıyorküçük mercimekk

sağol tatlım inşallah öyle olur:)

iyiym tatlım sen nasılsın oğlumu banyo yaptırdık ancak geldim
amaaa o şimdi banyodan çıkmış miissss ördekkk

gamzemmm canım ben sana msj atarım sen kızlara anlatırsın artık doğum anını kuzummmbu arada banada dua et ev bulayımmmmm acilllll

tabıykııııııııııııııı oyle olacakkkk ısallah kuzum saglıkla gelıcekler ben doguran gebe sapıgı olaraktan haberdar edıcem herkesııı

kızlarrr bende bazı bebelerın dogum anında tlfon annesı oluyorum demıııı

aynen öyle olucak kuzummm
süpermiş yaaaaaawalla ben uykusuz geceleri hiç düşünmek istemiyorum ya hadi hayırlısı
esracım pericim ztarcım çooook dua edin banaaaaa beni doğum korkusu sardıııı:18:

korkma bebeğim, her şey kolaycana olup bitecek, bu kadarcıkmıymış diyeceksin Allah'ın izni ile dualarım seninle, böyle zamanlarda yanınızda olamamak vicdanımı çok sızlatıyor ama az kaldı döncem aranıza.

gamzemuuu özledim, paşamın çığlıklarınıda özledim ben ((

esracım nerdesin senya :) özlendin öptüüüüüüük

kuzum yaa doğurdun bir hayırlı olsun bile diyemedim. nasıl yavrucuğun, sen nasılsın, merak ediyorum.

ferdam benim erkek adam kuzeyim nasıl, onun kırt edilmiş pipisini yerim.

eminem kocanla alışverişe gitmişsiniz dün demekki baya baya toparladı maşallah, Allah hep sağlıklı kılsın sizi kuşum.

perim sanada kocaman

ya kızlar seviyom sizi, kaçıcam birazdan, dikkat edin kendinize

inşlh benim rahim filmimdede bişe çıkmaz yaa korktum şimdi :18:

belki istemez dr. canım ben öyle tahmin ettim bence eşinin tahlilini ve senin hormonlarını yaptırın acelede etmeyin ama yaptırıncada en azından biraz rahatlıyor insan ayy inşallah dr.a bile gitmeden gelir yaa
korkulucak bişey yok sonuçta anne olucaz herşeye değer

ferro sanolun inanılmaz yan etkisi var kabızlık da yapıyor bir de kiloya göre verilmesi gerekiyor rüzgara 7 damla olacak o zaman
bizde kansızlık çıktı 6*2 12 damla veriyorum
ilk ferrum verdim o karın ağrısı yaptı galiba
dr santafer ile değiştirdi bunda sorun yaşamadık

bizimki de baya küçülmüş canım
ama dr kafası büyüyor sorun olmaz dedi

alerji testi için acele etme istersen
çünkü alerji bikaç ay sonra değişiyor
6 aydan sonra tam belli olur
bir de bünye ilk defa yediği şeye alerji üretmezmiş bikaç kez karşılaşması gerekirmiş bilgin olsun
tavuk değildir yani

özledim canım seni
kuzeyin pipisi iyi de huyu kötü

özledim canım seni
kuzeyin pipisi iyi de huyu kötü

pipinin gidişi yaramadı herhalde paşama, kızmış size sanırsam, zaten ufacıktı pipim iyice bamya ettiniz triplerinde olabiler :)
şaka bir yana arada bakıyorum biraz üzüyor seni belli. yoluna girer annesi bahar depresyonu yaşıyor benim paşam ondan böle :)

esrammm canımm hoşgeldinnnn
Eşim iy canım çok şükür herşey moralda bitiyo moralin iyiyse iysin kötüyse kötü

Esrammm cansın sen
Ferda benim eşimde sünnet olunca çok üzülmüş çok etkilenmiş hala tavuklu pilav yemez bikere şakadan demişler senin pipinden yaptık diye kazık kadar adam hala mevlüt pilavı yiyemiyor Kuzeyde mi ona kızdı acaba bu arada iyki senin gibi bi arkadaşımız var hamile kalsam seni ne sorularla boğucam kimbilir hoş şuanda bile boğuyorum kendimi engellemesem sana sorucak milyonlarca sorum çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…