canım ne güzel az kalmış kavuşmanaaynen öyle olucak kuzummm
süpermiş yaaaaaawalla ben uykusuz geceleri hiç düşünmek istemiyorum ya hadi hayırlısı
esracım pericim ztarcım çooook dua edin banaaaaa beni doğum korkusu sardıııı:18:
aynen öyle olucak kuzummm
süpermiş yaaaaaawalla ben uykusuz geceleri hiç düşünmek istemiyorum ya hadi hayırlısı
esracım pericim ztarcım çooook dua edin banaaaaa beni doğum korkusu sardıııı:18:
sağol tatlım inşallah öyle olur:)Moon anneden destek süper bişey ama sen yalnızda halledersin
Hilalcim hadi tatile devam bizde Kıbrısta klimaylaısınıyorduk elektrik dünya kadar geliyordu yanında ısıtıcıda açıyorduk ve Kıbrıs çok soğuk olmaz dedikleri halde donuyorduk :26:
Ferdacım diş filan mı çıkartıyor bi zoumu var acaba kıyamam yaa
Huzur da meleğini sağlıcakla büyütsün inşallah şuanda kavuşmuştur gözleri
Lovely bebeklerin kısmetle geldiklerine hep inanmışımdır inşallah ev gönlünzce olur fiyatta
ahhh o kuzey verceksin onu bana nasıl bakıcam bilmiyorum ama nasıl ısırılır biliyorum
moon um nasılsın?
melissa hoşgeldin,okudum kese için 31 de gitcekmişsin bencede daha erken gözükür
sabredebilirsen bekle
canım ne güzel az kalmış kavuşmana
rabbim sağ salim kavuştursun
zor bir dönem seni bekliyor iki bebekle
Allah yardimcin olsun kuzuuuuuu
korkma bak ne guzel en guzel zamanina geldin
bende durramıyorum ama meyve kemiriyorum allahtan
canım 1 yıl dolmadan yapmıyorlar zaten onu isterse şimdi ister ben çok zırlıyorum diye erken yaptı dr. çok şükür temiz çıktı bi onu kafama takmıyorum zaten gerisini biliyorsun
ayy kayınvalidene özendim benide öyle bi sürprz beklese keşke
etmezmiyiz hiç o gün kalbimiz sennle atıcakkaynen öyle olucak kuzummm
teyzesinin kuzusu inşallah hiç bişeye alerjisi olmaz RüzgarımızınOglum 4. Ay asılarını oldu 2. Vurulunca cok agladı tavuk alerjı yapmıs olabılır dedı bıngıldak ıyıce kuculmus dra sor d vıtamınını verım mı dıye dedı dr ızne cıkmıs 31 ekımde donuyomus randevu aldım ogun hem alerjı hem pıhtılasma hemde kansayımı tahlıllerı yapılcak ateslenmedı ılk asılarda ates olmadıysa bundada olmaz dedı ılkınde olmamıstı
:124: pıtırcık napıyorküçük mercimekkay ne kadan guzel bissuru kisi var asada heyo
amaaa o şimdi banyodan çıkmış miissss ördekkksağol tatlım inşallah öyle olur:)
iyiym tatlım sen nasılsınoğlumu banyo yaptırdık ancak geldim
gamzemmm canım ben sana msj atarım sen kızlara anlatırsın artık doğum anını kuzummmbu arada banada dua et ev bulayımmmmm acilllll
aynen öyle olucak kuzummm
Oglum 4. Ay asılarını oldu 2. Vurulunca cok agladı tavuk alerjı yapmıs olabılır dedı bıngıldak ıyıce kuculmus dra sor d vıtamınını verım mı dıye dedı dr ızne cıkmıs 31 ekımde donuyomus randevu aldım ogun hem alerjı hem pıhtılasma hemde kansayımı tahlıllerı yapılcak ateslenmedı ılk asılarda ates olmadıysa bundada olmaz dedı ılkınde olmamıstı
esracım nerdesin senya :) özlendin öptüüüüüüük
inşlh benim rahim filmimdede bişe çıkmaz yaa korktum şimdi :18:
Esraaaaaaaaaa ozledım ben sennnııı
ketenım helvammmm 29 ekımde cıfte bayram yapcaz topıkcene hayırlısıyla gelsın kuzular
ferda ferro sanol verdı ama kullanmıcam 9 damla dedı bıde yuhhh ruzgar 7500 geldı saglık ocagında alerjı testını ben ıstıycem canım hastanenın labla konustum pıhtılasma ve alerjı merkeze gıdıyomus kan oyle yapılıyomus bıkac gun sonra cıkıyomus d vıt kes dıyebılır bıze cok kuculmus ısallah sorun yaratmaz :26:
korkma bebeğim, her şey kolaycana olup bitecek, bu kadarcıkmıymış diyeceksin Allah'ın izni ile dualarım seninle, böyle zamanlarda yanınızda olamamak vicdanımı çok sızlatıyor ama az kaldı döncem aranıza.
gamzemuuu özledim, paşamın çığlıklarınıda özledim ben((
kuzum yaa doğurdun bir hayırlı olsun bile diyemedim. nasıl yavrucuğun, sen nasılsın, merak ediyorum.
ferdam benim erkek adam kuzeyim nasıl, onun kırt edilmiş pipisini yerim.
eminem kocanla alışverişe gitmişsiniz dün demekki baya baya toparladı maşallah, Allah hep sağlıklı kılsın sizi kuşum.
perim sanada kocaman
ya kızlar seviyom sizi, kaçıcam birazdan, dikkat edin kendinize
özledim canım seni
kuzeyin pipisi iyi de huyu kötü
ketenhelvam hoşgeldin hayırlı olsun 29 ekim tam bir cumhuriyet çocugu olcak ne güzel
Ben sana komik bişey anlatayım benim eşimde tek yumurta ikizi annesinin zamanında yokmuş ultrason
hatta aldırmayı bile düşünmüş çünkü ablası var 1,5 yaş farkla neyse doktor ikna etmiş
doğuma üniversite hastanesine gitmiş ıkınıyo fln dogum başlamış doktorun etrafında asistanlar
öğrenciler fln varmış neyse doğurmuş yok diyo sancılar bitmedi sonra doktor dönmüş öğrencilere demişki;
bakın çocuklar tek yumurta ikizi vakası
orda öğrenmiş elini karnına atmış sağı boş solu şişmiş şok geçirdim diyo
dışarda eşi ve kayınvalidesi bekliyormuş doktor hemen koştura koştura başka hastaya gitmiş,hemşirelerden biri demişki
o sarışın bayanın eşi kim 2 oğlunuz oldu demiş babası kendi annesini kucagına almış çevirmiş heyecandan
Tabi uykusuz geceleri sonra anlatırım eşim hep sona kalıyomuş onu babası pışpışlıyomuş kardeşi emerken
esrammm canımm hoşgeldinnnnkorkma bebeğim, her şey kolaycana olup bitecek, bu kadarcıkmıymış diyeceksin allah'ın izni ile dualarım seninle, böyle zamanlarda yanınızda olamamak vicdanımı çok sızlatıyor ama az kaldı döncem aranıza.
Gamzemuuu özledim, paşamın çığlıklarınıda özledim ben((
kuzum yaa doğurdun bir hayırlı olsun bile diyemedim. Nasıl yavrucuğun, sen nasılsın, merak ediyorum.
Ferdam benim erkek adam kuzeyim nasıl, onun kırt edilmiş pipisini yerim.
Eminem kocanla alışverişe gitmişsiniz dün demekki baya baya toparladı maşallah, allah hep sağlıklı kılsın sizi kuşum.
Perim sanada kocaman
Ya kızlar seviyom sizi, kaçıcam birazdan, dikkat edin kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?