Esrammm cansın sen
Ferda benim eşimde sünnet olunca çok üzülmüş çok etkilenmiş hala tavuklu pilav yemez bikere şakadan demişler senin pipinden yaptık diye kazık kadar adam hala mevlüt pilavı yiyemiyor Kuzeyde mi ona kızdı acababu arada iyki senin gibi bi arkadaşımız var hamile kalsam seni ne sorularla boğucam kimbilir hoş şuanda bile boğuyorum kendimi engellemesem sana sorucak milyonlarca sorum çıkar
belki istemez dr. canım ben öyle tahmin ettim bence eşinin tahlilini ve senin hormonlarını yaptırın acelede etmeyin ama yaptırıncada en azından biraz rahatlıyor insan ayy inşallah dr.a bile gitmeden gelir yaa
korkulucak bişey yok sonuçta anne olucaz herşeye değer
etmezmiyiz hiç o gün kalbimiz sennle atıcakk
teyzesinin kuzusu inşallah hiç bişeye alerjisi olmaz Rüzgarımızın
:124: pıtırcık napıyorküçük mercimekk
amaaa o şimdi banyodan çıkmış miissss ördekkk
kizlar simdi size birsey sorcam bu kadar insanken litfen bana cevap verin bende anlim olayi tamam mi?
simdi bu bebis seyirme gibisi birsey nerde olur ? karnin sag ya da sol tarafinda mi? gobek deliginin hemen altinda ya da civarinda mi ya da nasil olur:44:
inşallah geçici bir durumdurpipinin gidişi yaramadı herhalde paşama, kızmış size sanırsam, zaten ufacıktı pipim iyice bamya ettiniz triplerinde olabiler :)
şaka bir yana arada bakıyorum biraz üzüyor seni belli. yoluna girer annesi bahar depresyonu yaşıyor benim paşam ondan böle :)
sağol kuzum ne zaman istersen sor cvplarımEsrammm cansın sen
Ferda benim eşimde sünnet olunca çok üzülmüş çok etkilenmiş hala tavuklu pilav yemez bikere şakadan demişler senin pipinden yaptık diye kazık kadar adam hala mevlüt pilavı yiyemiyor Kuzeyde mi ona kızdı acababu arada iyki senin gibi bi arkadaşımız var hamile kalsam seni ne sorularla boğucam kimbilir hoş şuanda bile boğuyorum kendimi engellemesem sana sorucak milyonlarca sorum çıkar
kuzum sen 4 aylık olmamış bebeğe kelle paça tavuk ciğeri yedirirsen tabi biyerinde bişey olurEsram pasanın yenı cıglıklarını duyma bence mahalle ınlıyo artık
ferda daha oncede kelle paca tattırdıgımızda boyle olmustu hem damagı hemde bunyesı hassas bu cocugun yaaa napıcam ben bunla :26:
her tarafta olabilir kuzum o bebeğin duruşuna bağlı sanırsamkizlar simdi size birsey sorcam bu kadar insanken litfen bana cevap verin bende anlim olayi tamam mi?
simdi bu bebis seyirme gibisi birsey nerde olur ? karnin sag ya da sol tarafinda mi? gobek deliginin hemen altinda ya da civarinda mi ya da nasil olur:44:
aynı benanne olmak için herşeye değer ama
benim onu kesin yaptırmam lazım takarım yoksa kafaya
rahim filmide temiz çıkarsa bakalım sonra neye takıcam kafayı
ben onun ellerini öperim önce yumuş avucunun içini koklarım mmmm miss kokuluperi teyzesi buyuyor zilli insaallahelleirnden oper
evettçatlak gacı milyonlarca soru haaaa, güldürdün beni
tabıykııııııııııııııı oyle olacakkkk ısallah kuzum saglıkla gelıcekler ben doguran gebe sapıgı olaraktan haberdar edıcem herkesııı
kızlarrr bende bazı bebelerın dogum anında tlfon annesı oluyorum demıııı
kizlar simdi size birsey sorcam bu kadar insanken litfen bana cevap verin bende anlim olayi tamam mi?
aynı ben
aslında takıcak bişey yok salsak olucak galiba nasıl salıcam onu takıyorum artık kafaya ne yapsam aklıma geliyor
ben onun ellerini öperim önce yumuş avucunun içini koklarım mmmm miss kokulu
evettbak Ferda nasıl biliyor kaçtı
ilk gebeliğimde tam 16 haftalıkken göbeğimin alt kısmına sanki içerden biri minicik bi fiske vurmuş gibi olmuştu..bu gebeliğimde daha geç hissettim.5. ayıma doğru yaklaşmıştım karnımın içinden bişey ard arda pıt pıt etmeye başladısaolun kizlar yaaaaaa can kurtaranimsinizzzz
diger tecrubelo hamilelerden de cevap bekliyorum
ayhhh uykum var yatsam uyuyabilir miyimkine :44:
maaaşallah o ne içten ,sevgi dolu ,sıcakkanlı ve samimi bi hoşgeldindi öylehoşgeldin didim lenn anlamadınmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?