B: göbek deliğnin hemen altında ve civarında
ilk gebeliğimde tam 16 haftalıkken göbeğimin alt kısmına sanki içerden biri minicik bi fiske vurmuş gibi olmuştu..bu gebeliğimde daha geç hissettim.5. ayıma doğru yaklaşmıştım karnımın içinden bişey ard arda pıt pıt etmeye başladı
ikisininde ilk hareketlerini asla unutmam..rabbim her kuluna tattırır inşallah..
maaaşallah o ne içten ,sevgi dolu ,sıcakkanlı ve samimi bi hoşgeldindi öyle
:44ben böyle samimi içten vee candan karşılarım işteee
pufymde geleydi eyyiydii özledim onu pataklamayıı
ben dinlemekten usanmadım beğenen herkese hediyem olsun.....eminem bizzat sana[video=youtube;yzWGdECeylM]http://www.youtube.com/watch?v=yzWGdECeylM&feature=related[/video]
ben dinlemekten usanmadım beğenen herkese hediyem olsun.....eminem bizzat sana[video=youtube;yzWGdECeylM]http://www.youtube.com/watch?v=yzWGdECeylM&feature=related[/video]
yaa inanırmısın youtube a da aynı yorumu yapmışlar....ya blue cum ben kendimi bildim bileli bu sarkidaki su cumleyi anlamadim..
severek ayrilalim (ok)
aska hasret kalalim ( ok )
eger mutlu olursak yeniden barisalim ??
yani severek ayrildiysam nasil mutlu olayim.. hadi unuttum mutlu oldum niye yeniden barisayim :44::44:
yaa inanırmısın youtube a da aynı yorumu yapmışlar....
diyeceğim tek şey var...
allahım sevdiğimden ayırma
aşka ki aşk ta kendisi-eşim- olur hasret bırakma..
ondan ayrı olunca zaten mutsuz olacağım için......
uzun lafın kısası allah kimseyi sevdiğinden ayırmasınbiraz karışık oldu ama toparladım sanırım...
bende kulağa hoş geldiği için dinliyorum zaten
dediğin klipmi orasını bilemem ama bu şarkının eşimle hayatımızdaki yeri ayrı...[video=youtube;d_ajcVKdc7U]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=d_ajcVKdc7U[/video]
bulum buda benim dinlemedn bıkmadığım bir şarkıdır
bu klibi ilkkez görüyorum seside duymuyorum inşallah dediğim kliptir:44:
:44uffy nerede kine...hakikaten ben geldiğimden beri hiç karşılaşamadık onunla:44:
dediğin klipmi orasını bilemem ama bu şarkının eşimle hayatımızdaki yeri ayrı...
salladınmı bilmem ama çok beğendim...tutmayın beniiiiiiiiiiiiiöpücem
valla allah yardımcısı olsun...ben evdeki veledimle akşama kadar kumalı karılar gibi didişiyoruz...pufyy bebişi doğurduktan sonra pek uğrayamadı anneliğe adapte olmaya çalışıyo sanırım
tab işe başlayınca mecburen gelicekk
dediğin klipmi orasını bilemem ama bu şarkının eşimle hayatımızdaki yeri ayrı...
salladınmı bilmem ama çok beğendim...tutmayın beniiiiiiiiiiiiiöpücem
öp ama bugün değilhımmmm damardan girdimm desenneee
gülü susuz seni aşksızz bırakmamm bayılıyorum bu şarkıya
öp kızz öpp çekinmee bende seni öpiyimmi
huzur ile rumuzyoktan benim bi haberim yokhuzurdan hber yok mu kızlar:44:
ketenhelvam hoşgeldin hayırlı olsun 29 ekim tam bir cumhuriyet çocugu olcak ne güzel
ben sana komik bişey anlatayım benim eşimde tek yumurta ikizi annesinin zamanında yokmuş ultrason
hatta aldırmayı bile düşünmüş çünkü ablası var 1,5 yaş farkla neyse doktor ikna etmiş
doğuma üniversite hastanesine gitmiş ıkınıyo fln dogum başlamış doktorun etrafında asistanlar
öğrenciler fln varmış neyse doğurmuş yok diyo sancılar bitmedi sonra doktor dönmüş öğrencilere demişki;
bakın çocuklar tek yumurta ikizi vakası
orda öğrenmiş elini karnına atmış sağı boş solu şişmiş şok geçirdim diyo
dışarda eşi ve kayınvalidesi bekliyormuş doktor hemen koştura koştura başka hastaya gitmiş,hemşirelerden biri demişki
o sarışın bayanın eşi kim 2 oğlunuz oldu demiş babası kendi annesini kucagına almış çevirmiş heyecandan
tabi uykusuz geceleri sonra anlatırım eşim hep sona kalıyomuş onu babası pışpışlıyomuş kardeşi emerken
valla allah yardımcısı olsun...ben evdeki veledimle akşama kadar kumalı karılar gibi didişiyoruz...hangimiz anne hangimiz çocuk anlamadım gitti... kardeşi olucağını algılamaya başlayalı daha bi hırçın ,aksi,valla şaştım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?