oldu olacak yanına bi tasad kuru pilav versinler....aminn canımmm senin oğlan kuma istemiyo bana kalırsa allah yardımcın olsun inşallah
kızlar yeni doğum yapacaklar gebeler yeni birşey öğrendim paylaşayım dedim bebek doğar doğmaz memelre soğan sürülürse çatlama olmuyomuş :44:
denemekte fayda var zararlı birşeyde değil hatta bazı hemşireler doğuma soğanla giriyomuş memeucna sürmek için :26:
bende duyduğumun yalancısıyım denemekte fayda var
hadi selametle bebeğim..bende kaçıyorum herüfcüğümün gelmesine son 5 dakika kaldıbanane önce benn öpücemmm gel bakalım yanımaaaa Eki Görüntüle 535146
neyse ben kaçarr akşama hürrem varr
Kızlaaaarrrr huzurun kızı 3000 gr 50 cm dogmus annesını emmıs huzurun agrısı varmıs dınlenıyomus
Kızlaaaarrrr huzurun kızı 3000 gr 50 cm dogmus annesını emmıs huzurun agrısı varmıs dınlenıyomus
kizlar cok kotu kusuyorumilk defa oldu bunca zaman sonra
umarim gecer boyle devam etmez
bugun bas agrisi ogleden sonra bu durum gecmiyor
birsey yiyemiyorum su icemiyorum
sabahtan beri bulantim vardi yiyemiyordum hicbir seyacaba üşüttn mü cnm ya baş agrısı da deynce
bi dra gt istersen
bnm de dvm edıo bulantılar bu ara yne coştu
alştm artık oklda tuttu bugun o kotu işte
Allahtan çıkarmadım...
Kızlar topiği kalabalık yakalamışken benimde bir sorum var.
Benim arada bir makatımda bir ağrı oluyor hafif ve anlık geliyor bunu yaşayan varmı?
Eskidende olurdu arada ama şimdi hamilelik sebbiyle her şey korkutuyor.
Birde arada bir vajinanın içinde anlık bir ağrı gibi birşey giriyor ama saniyelik hemen geçiyor günde birkaç kez oluyor.Bu önemli birşeymi sizdede oluyormu?
Haftaya kontrolüm var tüm kafamdakileri sorucam ama merak işte sabredemiyorum.
kıslar cig kofte zararlımı en acılısından. ya benim hödük doktorum elime hiç liste vermedi yemem ve uzak durmam gerekenleri onu bırakın sigara içiyonmu bile demedi ya la.
meganm bence normal bunlar
bnm de oluo kasgma bıcak gibi gecıo sonra
zaten rahm buyudugu için oluo boyle şeyler ...
benim ara ara oluyor vajinama agri sokuluyor anlik
alttan ice dogru geciyor
7. haftadan bei oluyor bu
enfeksiyon yok simdi ama o his hep oluyor
bir de arada vajinanin sag tarfina sol tarafina anlik agri vuruyor
korkma bebeğim, her şey kolaycana olup bitecek, bu kadarcıkmıymış diyeceksin Allah'ın izni ile dualarım seninle, böyle zamanlarda yanınızda olamamak vicdanımı çok sızlatıyor ama az kaldı döncem aranıza.
gamzemuuu özledim, paşamın çığlıklarınıda özledim ben((
kuzum yaa doğurdun bir hayırlı olsun bile diyemedim. nasıl yavrucuğun, sen nasılsın, merak ediyorum.
ferdam benim erkek adam kuzeyim nasıl, onun kırt edilmiş pipisini yerim.
eminem kocanla alışverişe gitmişsiniz dün demekki baya baya toparladı maşallah, Allah hep sağlıklı kılsın sizi kuşum.
perim sanada kocaman
ya kızlar seviyom sizi, kaçıcam birazdan, dikkat edin kendinize
Benimde bulantılarım devam ediyor bugün yine birşey yiyemedim öğürmekten ama kusmam yok benim sadece öğürme oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?