Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın herkese
bize gün 6da olduğundan artık
huzurun iyi olmasına çok sevindim
ilknur defne sana da geçmiş olsun
maalesef kimse kimse için karşılıksız bişey yapmıyor artık
dinlenmeye çalış nasıl olacak bilmiyorum da

huzur maşallah sana ve bebişine

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben eskilerden zeynepmeynep (şimdi nickimi değiştirdim)
gebe listesinde 22. sıradaydım

nasılsınız bakalımmm?

kizlar bu topicte kedi besleyen coktu diye hatirliyorum
toksoplazmasi negatif olup hamileliginde kedi besleyen oldu mu?

ben varım cnm benim pozitif çıktığı için dr bişey demedi hoş negatif çıksada kuzumdan ayrılamazdım. kedine test yaptıra bilirsin vetler yapıyor. eğer ondada negatif se sorun yok birde kedin evdemi sadece yoksa dışarıda çıkıyormu . ?kuru mamayla besleniyorsa aşıları tamsa sorun çıkmaz. kedinin kumunuda ellemezsen sıkıntı olmaz oğlum nerdeyse 40 çıkcak allaha şükürler olsun hiç sıkıntı çekmedik pisi yönünden.

senin cok iyiymis canim
ben de pozitif ciksin cok isterdim
ama malesef
ama dedigin gibi kedimden ayrilamayacagima gore ben de yasiycaz bebegim insallah sorunsuz buyur
kuru mama yas mama yiyor ama evde
asilari tam
kedime test yaptirin diye soyledim babama bulundugumuz yerde o testi yapani bulamadilar bir turlu, veterineri yapmiyormus
umarim onun da negatiftir
ben simdi onun yaninda degilim ama 4. aydan sonra hep yanimda olacak
aramizda inanilmaz bir bag var uzak dur dese doktorum bile beceremem sanirim boynumdan ayrilmiyor ama dedigin gibi temizlik isiyle zaten annem ilgileniyor

günaydın
huzurun iyi haberi gelmiş çok sevindim darısı başımıza inşallahhh
bende bugün oğluşumu görmeye gittim herşey yolunda çok şükür
3.lü test yaptırmamızı istedi ve 1 ay sonrada tedaylı ultrasyon için çağırdı
kan pıhtılaşmasıyla ufak bir sorun varmış rahim damarlarında şimdilik yapılacak birşey yokmuş 5 aydan sonra kendiliğinden düzelebilir dedi inşallah geçer tek isteğim oğlumu sağlıkla kucağıma almak

neysemm tekrar hoşgeldin aramızaa
kızçen ne yapıyo bakalım herşey yolundamı

iyi napsın, benim önce iş ve ev olan tempom arttı,
artık iş ev deniz temposu başladı, deniz 7 aylık oldu ek gıdalara geçti
ben mutfağa girmeye ve çorba, yoğurt,peynir, tarhana yapmaya başladım
evcimen oldum yani heheheh

onun dışında hayat aynı hayat valla...

sen neler yapıyosun? oyy özledim yaaa hepinizi

hülyammm canım herşeyin yolunda olmasına sevindim canım rabbim sağsalim kucağına almak nasip etsin yawrunu
inşallah o sorunda neyse bir an önce geçer gider

offf tam sevilecek olmuş senin zilli şimdi onu böyle öpüm sıkıcaksın
senin hamile kaldığın ay camdan dışarı bakarken bebeğimizin olduğunu felan hayal ediyorum dediğini unutmuyorum
ve şimdi bebeğin 7 aylık maşallah diyorum sizee

ben aynıyım işle ev arasında mekik dokuyorum kızım okula gidip geliyo eşim rahatsızlanmıştı yazın başında onun sağlık problemleriyle birz canımız sıkıldı çok şükür şimdi daha iyi

İNŞALLAH seninde sorunsuz geçer tatlım kediye gelene kadar neler varya çiğ sebze et herşeyden bulaşabilir. kedin çiğ et yeseydi gene olabilir derdim ama sanmam kedinde büyük olasılıkla negatiftir. ama testi yaptrabilirsen süper olur cnm için rahat etmiş olur.çoğu gebe evcilini hamişken yolluyor ama sonra ruhen çöküntüye giriyor cnm yani alışmışsan ayrılmak imkansız gibi geliyor insana

kızlar karaca ve pınarın reklamlarını izleyipte ağlayan varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…