Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

aa çok geçmiş olsun canım yaaaa
sorna çok zilli oldu yavrucuk ama dün biz bir eşşeklik ettik eşim beni işe bıraktıktan sonra denizi yavaş yavaş giderken kayınvalideme (çocuğa o bakıyor)
pusetten düşmüş koltuğun altına girmiş, dün çok moralimiz bozuktu, kemerini ihmal etmiştik, puset terletiyor diye battaniye serdim altına dedim böyle olmaz bugünlük git de bişeyler yapalım dedim eşime, olan oldu...

eve çıktık kızlar dün aksam dogumum zorun zorunun zoru oldu evde sancılarım basladı gece2:30 gibi farklı aralıklarla devam etti 4:30da sancılar düzene girdi 5 dk da bir sonra 7 dk bir duşa girdim sancılar hafifledi eşim 6da işe gidiyor gitmicem dedi baska kimse yoktu yanımda ama ablam alt katımda oturuyor yok sengit sancım hafifledi dedim eşim gitti sancılar arttı ablama mesaj attım uyanınca gel diye 9bucukda ablam geldi sancım durmustu yegenimi kucagıma aldım ateşi cok aglıyo diye bian karnım agrıdı kucagımdn cocugu zor biraktım ishal gibi hissettim tuvalete oturdum bian karnımın gerginliği gitti balon batlarda sönerya tuvalete bi baktım kan boşalmış suyum gelmiş ayaga kalktım parça gelmeye basladı kanla birlikte hemen giyindim doktorumu aradık hastaneye gittim suyum gelmiş 1.5 cm acılma var ama sancı yok suni sancı takıldı annemler gelmiş eşimi aradım suni sancıyı anlatmıcam ölmek daha iyi gelicekti oan ebeler çok kötüydü mahvettiler beni 4 saat suni sancı yedim acılma olmadı elleriyle yırttılar bagırdım bırak beni doktorumu arıycam diye aradım ve beni sezeryana aldılar çok şükür bebeğim iyi bnde iyi olucam dogumdan sonra burnum tıkanmıştı bogazım gıcklanıyodu gamzeyi arayamadım narkozdan zor kalkmışım mesaj atabildim kızım 2850 biliyodum ama 2640 gram 49 cm dogdu adını DOĞA koyduk yakında foto göndericem hepinizden allah razı olsun yanımda oldugunuz için...

hayırlı olsun inşallah, Allah analı babalı büyütsün...
ultrasonda fark olabiliyor
bendede 3500 görünüyordu 3000gr doğdu...

canım çok geçmiş olsun gerçekten zor bi doğum olmuş ama şükür ki bebeğini kucağına aldın sağıkla büyütün analı babalı inşallah uzun güzel ve şanslı bir ömrü olsun inşallah bizim için kokla meleğini

Kızlar günaydınnnn
Emine Karaca reklamı beni benden alıyor inşallah daha fazla vermezler o reklamı reklamı izledikçe kızım olursa evlendirmem istediği gibi yaşasın gelsin diyorum aneciğimi düşündükçe çok üzülüyorum

sizede çokk geçmiş olsun canımm yaa rabbim korusun meleklerimizi inşallah
ayyy bende firuzeyi mehmete göndermek istediğinde midem bulandı
firuze onun için büyük yahuu...

hee canım ben varım, anlamasın eşim diye reklam çıkınca odayı terkediyorum :2::2:
bende yaaa çok üzülüyorum o reklamları izleyince
canım benim çoook geçmiş olsun doğum hikayen tüylerimi ürpertti
neyseki siz iyisiniz rabbim yawrunu hayırlı bir evlat olarak büyütmeni nasip etsin ALLAH a emanet olun

prensesimm sormaa akşam bende eşime diyorum ben kızımı kimseye vermicem diyee
oda diyo sen neden evlendin ozaman diye

cnm tbrk ederim sağlık sıhatle büyüt evladını inşallah.foto bekleriz.

Ferdacım bizde de durum aynıydı ama kundak ve emzik kurtarıyor kuzey emzik almıyor biliyorum bunun için önce serçe parmağımı damağına değdir bak nasıl söylene söylene emecek sonra kauçuk damaklı bi emzik verirsen bence alabilir.. Kundak yapıp gözlerini örter ve emziği verip biraz kollarınla sallarsan sakinleşebilir umarım işe yarar canım

cok gecmis olsun
saglikla buyusun bebisin

rumuzyok canım bununla geçmiş olsun
iyi olmanıza çook sevindim
zor bir doğum olmuş ama hepsi unutluyor
kızınla güzel ve mutlu bir ömür dilerim
kilosuna falan da takılma hiç, toparlar hemencik

bir de şu ultrason bitek bende tuttu heralde ya
3300 dedi 3270 doğdu

kauçuk da denedim canım almadı
ama dediğini yapayım bakalım belki işe yarar
kundak yapıp sallıyorum zaten
bazen sakinliyor bazen bir işe yaramıyor
gündüz neyse de gece sık sık uyanıyor
kundaklayıp yatırdığımda da değişmiyor

prensesimm sormaa akşam bende eşime diyorum ben kızımı kimseye vermicem diyee
oda diyo sen neden evlendin ozaman diye
seninki yine iyimiş benim ki hemen aradı anneme söyledi gıcık Bade yikocaya vermiekmiş dedi kız olursa Bade olucak ya belki o zamana kadar evlenme filan kalmaz

rumuzyok canım bununla geçmiş olsun
iyi olmanıza çook sevindim
zor bir doğum olmuş ama hepsi unutluyor
kızınla güzel ve mutlu bir ömür dilerim
kilosuna falan da takılma hiç, toparlar hemencik

bir de şu ultrason bitek bende tuttu heralde ya
3300 dedi 3270 doğdu

kauçuk da denedim canım almadı
ama dediğini yapayım bakalım belki işe yarar
kundak yapıp sallıyorum zaten
bazen sakinliyor bazen bir işe yaramıyor
gündüz neyse de gece sık sık uyanıyor
kundaklayıp yatırdığımda da değişmiyor

kızlar birşey sorucam benim nerdeyse 1 aydır sol göğsüm ağrıyo ilk zamanlar çok önemsemedim ama gitgide kendini daha çok hissettirmye başladı :26:
yarın dr gitmeyi düşünüyorum sol göğüs koltuk altına doğru ağrıyo sizde böyle bir durum oldumu:44:
kolumu oynatırken felan hatta şuan kolum dirseğime kadar ağrıyo:26:

çocuk büyütmenin her evresi zor ve meşakatli yaaa,
ilk zamanlarda uyku ve gaz problemi
sonra diş ve ek gıda problemi
sonra 2 yaş sendromu...

[/COLOR]

yabi tabii evlenme kalmazz turşu yaparız kızları nedersinn
kızım olursa eğer kurarım turşusunu ohh mis Bade turşusu
sende kur hatta sen şimdiden kur şuan en sevimli zamanları oyyy gelsin teyzesi ona ojeler sürsün

mutlaka git ihmal etme benim her adetten önce olur ama öyle değil hassaslaşır bu ayda bi tuhaf oldu ama dostinexten galiba
sen git içimiz rahat etsin aslında her kadın gitmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…