offf tam sevilecek olmuş senin zilli şimdi onu böyle öpüm sıkıcaksın
senin hamile kaldığın ay camdan dışarı bakarken bebeğimizin olduğunu felan hayal ediyorum dediğini unutmuyorum
ve şimdi bebeğin 7 aylık maşallah diyorum sizee
ben aynıyım işle ev arasında mekik dokuyorum kızım okula gidip geliyo eşim rahatsızlanmıştı yazın başında onun sağlık problemleriyle birz canımız sıkıldı çok şükür şimdi daha iyi
ya çok sinir oldum izlerken içim içimi yedi hacceyi süloyu çalı süpürgesi(firuzeyi) ezip geçmek istedim resmen
kızlar karaca ve pınarın reklamlarını izleyipte ağlayan varmıı
eve çıktık kızlar dün aksam dogumum zorun zorunun zoru oldu evde sancılarım basladı gece2:30 gibi farklı aralıklarla devam etti 4:30da sancılar düzene girdi 5 dk da bir sonra 7 dk bir duşa girdim sancılar hafifledi eşim 6da işe gidiyor gitmicem dedi baska kimse yoktu yanımda ama ablam alt katımda oturuyor yok sengit sancım hafifledi dedim eşim gitti sancılar arttı ablama mesaj attım uyanınca gel diye 9bucukda ablam geldi sancım durmustu yegenimi kucagıma aldım ateşi cok aglıyo diye bian karnım agrıdı kucagımdn cocugu zor biraktım ishal gibi hissettim tuvalete oturdum bian karnımın gerginliği gitti balon batlarda sönerya tuvalete bi baktım kan boşalmış suyum gelmiş ayaga kalktım parça gelmeye basladı kanla birlikte hemen giyindim doktorumu aradık hastaneye gittim suyum gelmiş 1.5 cm acılma var ama sancı yok suni sancı takıldı annemler gelmiş eşimi aradım suni sancıyı anlatmıcam ölmek daha iyi gelicekti oan ebeler çok kötüydü mahvettiler beni 4 saat suni sancı yedim acılma olmadı elleriyle yırttılar bagırdım bırak beni doktorumu arıycam diye aradım ve beni sezeryana aldılar çok şükür bebeğim iyi bnde iyi olucam dogumdan sonra burnum tıkanmıştı bogazım gıcklanıyodu gamzeyi arayamadım narkozdan zor kalkmışım mesaj atabildim kızım 2850 biliyodum ama 2640 gram 49 cm dogdu adını DOĞA koyduk yakında foto göndericem hepinizden allah razı olsun yanımda oldugunuz için...
canım çok geçmiş olsun gerçekten zor bi doğum olmuş ama şükür ki bebeğini kucağına aldın sağıkla büyütün analı babalı inşallah uzun güzel ve şanslı bir ömrü olsun inşallah bizim için kokla meleğinieve çıktık kızlar dün aksam dogumum zorun zorunun zoru oldu evde sancılarım basladı gece2:30 gibi farklı aralıklarla devam etti 4:30da sancılar düzene girdi 5 dk da bir sonra 7 dk bir duşa girdim sancılar hafifledi eşim 6da işe gidiyor gitmicem dedi baska kimse yoktu yanımda ama ablam alt katımda oturuyor yok sengit sancım hafifledi dedim eşim gitti sancılar arttı ablama mesaj attım uyanınca gel diye 9bucukda ablam geldi sancım durmustu yegenimi kucagıma aldım ateşi cok aglıyo diye bian karnım agrıdı kucagımdn cocugu zor biraktım ishal gibi hissettim tuvalete oturdum bian karnımın gerginliği gitti balon batlarda sönerya tuvalete bi baktım kan boşalmış suyum gelmiş ayaga kalktım parça gelmeye basladı kanla birlikte hemen giyindim doktorumu aradık hastaneye gittim suyum gelmiş 1.5 cm acılma var ama sancı yok suni sancı takıldı annemler gelmiş eşimi aradım suni sancıyı anlatmıcam ölmek daha iyi gelicekti oan ebeler çok kötüydü mahvettiler beni 4 saat suni sancı yedim acılma olmadı elleriyle yırttılar bagırdım bırak beni doktorumu arıycam diye aradım ve beni sezeryana aldılar çok şükür bebeğim iyi bnde iyi olucam dogumdan sonra burnum tıkanmıştı bogazım gıcklanıyodu gamzeyi arayamadım narkozdan zor kalkmışım mesaj atabildim kızım 2850 biliyodum ama 2640 gram 49 cm dogdu adını DOĞA koyduk yakında foto göndericem hepinizden allah razı olsun yanımda oldugunuz için...
sizede çokk geçmiş olsun canımm yaa rabbim korusun meleklerimizi inşallahaa çok geçmiş olsun canım yaaaa
sorna çok zilli oldu yavrucuk ama dün biz bir eşşeklik ettik eşim beni işe bıraktıktan sonra denizi yavaş yavaş giderken kayınvalideme (çocuğa o bakıyor)
pusetten düşmüş koltuğun altına girmiş, dün çok moralimiz bozuktu, kemerini ihmal etmiştik, puset terletiyor diye battaniye serdim altına dedim böyle olmaz bugünlük git de bişeyler yapalım dedim eşime, olan oldu...
ayyy bende firuzeyi mehmete göndermek istediğinde midem bulandı
firuze onun için büyük yahuu...
bende yaaa çok üzülüyorum o reklamları izleyincehee canım ben varım, anlamasın eşim diye reklam çıkınca odayı terkediyorum :2::2:
canım benim çoook geçmiş olsun doğum hikayen tüylerimi ürperttieve çıktık kızlar dün aksam dogumum zorun zorunun zoru oldu evde sancılarım basladı gece2:30 gibi farklı aralıklarla devam etti 4:30da sancılar düzene girdi 5 dk da bir sonra 7 dk bir duşa girdim sancılar hafifledi eşim 6da işe gidiyor gitmicem dedi baska kimse yoktu yanımda ama ablam alt katımda oturuyor yok sengit sancım hafifledi dedim eşim gitti sancılar arttı ablama mesaj attım uyanınca gel diye 9bucukda ablam geldi sancım durmustu yegenimi kucagıma aldım ateşi cok aglıyo diye bian karnım agrıdı kucagımdn cocugu zor biraktım ishal gibi hissettim tuvalete oturdum bian karnımın gerginliği gitti balon batlarda sönerya tuvalete bi baktım kan boşalmış suyum gelmiş ayaga kalktım parça gelmeye basladı kanla birlikte hemen giyindim doktorumu aradık hastaneye gittim suyum gelmiş 1.5 cm acılma var ama sancı yok suni sancı takıldı annemler gelmiş eşimi aradım suni sancıyı anlatmıcam ölmek daha iyi gelicekti oan ebeler çok kötüydü mahvettiler beni 4 saat suni sancı yedim acılma olmadı elleriyle yırttılar bagırdım bırak beni doktorumu arıycam diye aradım ve beni sezeryana aldılar çok şükür bebeğim iyi bnde iyi olucam dogumdan sonra burnum tıkanmıştı bogazım gıcklanıyodu gamzeyi arayamadım narkozdan zor kalkmışım mesaj atabildim kızım 2850 biliyodum ama 2640 gram 49 cm dogdu adını DOĞA koyduk yakında foto göndericem hepinizden allah razı olsun yanımda oldugunuz için...
Kızlar günaydınnnn
Emine Karaca reklamı beni benden alıyor inşallah daha fazla vermezler o reklamı reklamı izledikçe kızım olursa evlendirmem istediği gibi yaşasın gelsin diyorum aneciğimi düşündükçe çok üzülüyorum
eve çıktık kızlar dün aksam dogumum zorun zorunun zoru oldu evde sancılarım basladı gece2:30 gibi farklı aralıklarla devam etti 4:30da sancılar düzene girdi 5 dk da bir sonra 7 dk bir duşa girdim sancılar hafifledi eşim 6da işe gidiyor gitmicem dedi baska kimse yoktu yanımda ama ablam alt katımda oturuyor yok sengit sancım hafifledi dedim eşim gitti sancılar arttı ablama mesaj attım uyanınca gel diye 9bucukda ablam geldi sancım durmustu yegenimi kucagıma aldım ateşi cok aglıyo diye bian karnım agrıdı kucagımdn cocugu zor biraktım ishal gibi hissettim tuvalete oturdum bian karnımın gerginliği gitti balon batlarda sönerya tuvalete bi baktım kan boşalmış suyum gelmiş ayaga kalktım parça gelmeye basladı kanla birlikte hemen giyindim doktorumu aradık hastaneye gittim suyum gelmiş 1.5 cm acılma var ama sancı yok suni sancı takıldı annemler gelmiş eşimi aradım suni sancıyı anlatmıcam ölmek daha iyi gelicekti oan ebeler çok kötüydü mahvettiler beni 4 saat suni sancı yedim acılma olmadı elleriyle yırttılar bagırdım bırak beni doktorumu arıycam diye aradım ve beni sezeryana aldılar çok şükür bebeğim iyi bnde iyi olucam dogumdan sonra burnum tıkanmıştı bogazım gıcklanıyodu gamzeyi arayamadım narkozdan zor kalkmışım mesaj atabildim kızım 2850 biliyodum ama 2640 gram 49 cm dogdu adını DOĞA koyduk yakında foto göndericem hepinizden allah razı olsun yanımda oldugunuz için...
canım bence ağır gelmiştir yaa verme ciğer falan çok küçük daha
tavuk pek alerjik bişey değil
valla canım şimdi çok zorlanıyorum ben
oğlum aşırı huysuz oldu
gündüz gece hiç uyumuyor uyutmaya çalışınca ağlıyor ama uykusuzluktan da ağlıyor
uyanık olduğu zamanlarda da sürekli onla ilgileneyim oynayım istiyor
odadan bile çıkarmıyor
yemek de yemiyor emmiyor da doğru dürüst
napıcam bilmiyorum
dün kriz geçirdim zaten sinirden stresten
2 haftadır gece gündüz uyumuyorum ben de doğru dürüst
allah sana da yardım etsin canım
tek başına bakmak cidden çok zor
Ferdacım bizde de durum aynıydı ama kundak ve emzik kurtarıyor kuzey emzik almıyor biliyorum bunun için önce serçe parmağımı damağına değdir bak nasıl söylene söylene emecek sonra kauçuk damaklı bi emzik verirsen bence alabilir.. Kundak yapıp gözlerini örter ve emziği verip biraz kollarınla sallarsan sakinleşebilir umarım işe yarar canım
seninki yine iyimiş benim ki hemen aradı anneme söyledi gıcıkprensesimm sormaa akşam bende eşime diyorum ben kızımı kimseye vermicem diyee
oda diyo sen neden evlendin ozaman diye
Ferdacım bizde de durum aynıydı ama kundak ve emzik kurtarıyor kuzey emzik almıyor biliyorum bunun için önce serçe parmağımı damağına değdir bak nasıl söylene söylene emecek sonra kauçuk damaklı bi emzik verirsen bence alabilir.. Kundak yapıp gözlerini örter ve emziği verip biraz kollarınla sallarsan sakinleşebilir umarım işe yarar canım
seninki yine iyimiş benim ki hemen aradı anneme söyledi gıcıkBade yikocaya vermiekmiş dedi kız olursa Bade olucak ya belki o zamana kadar evlenme filan kalmaz
rumuzyok canım bununla geçmiş olsun
iyi olmanıza çook sevindim
zor bir doğum olmuş ama hepsi unutluyor
kızınla güzel ve mutlu bir ömür dilerim
kilosuna falan da takılma hiç, toparlar hemencik
bir de şu ultrason bitek bende tuttu heralde ya
3300 dedi 3270 doğdu
kauçuk da denedim canım almadı
ama dediğini yapayım bakalım belki işe yarar
kundak yapıp sallıyorum zaten
bazen sakinliyor bazen bir işe yaramıyor
gündüz neyse de gece sık sık uyanıyor
kundaklayıp yatırdığımda da değişmiyor
kızım olursa eğer kurarım turşusunu ohh mis Bade turşusu[/COLOR]
yabi tabii evlenme kalmazz turşu yaparız kızları nedersinn
mutlaka git ihmal etme benim her adetten önce olur ama öyle değil hassaslaşır bu ayda bi tuhaf oldu ama dostinexten galibakızlar birşey sorucam benim nerdeyse 1 aydır sol göğsüm ağrıyo ilk zamanlar çok önemsemedim ama gitgide kendini daha çok hissettirmye başladı :26:
yarın dr gitmeyi düşünüyorum sol göğüs koltuk altına doğru ağrıyo sizde böyle bir durum oldumu:44:
kolumu oynatırken felan hatta şuan kolum dirseğime kadar ağrıyo:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?