Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

benimde adet öncesi hassaslaşır ve büyür ama kaç aydır ne büyüyo nede hassalaşıyo:26:
son 1 aydan berde bu durumdayım acaba sütyendemi diyorum ama herzamanki sütyenlerden:44:
eşimde kaç gündür git diyo ama ihmal ediyorum işte

doktora bir grün canım
belki istemeden kasını zorlamışsındır
bazen gerinirken sol göğüsüm kasılır benim 1-2 hafta çekerim o ağrıyı ben...

etme canım bence yarın tam zamanı git mutlaka
kötü bişey değildir içimiz rahat etsin

hayırlı olsun inşallah, Allah analı babalı büyütsün...
ultrasonda fark olabiliyor
bendede 3500 görünüyordu 3000gr doğdu...

cnm tbrk ederim sağlık sıhatle büyüt evladını inşallah.foto bekleriz.

hepiniz çok saolun kızlar güzel dilekleriniz için rabbim evlat isteyenlere evlat versin evladı olanlarada saglık sıhatle büyütmeyi nasip etsin ikide bir kızımı kokluyorum sanki önceden koklama hissim yokmuş agrılarımda azalır inşalla rahatca kucagıma alırım.dogum hikayemin tamamını yazmak istemedim hayatımdan cıkarmak istediğim anlardı en güzeli eşimin ellerimi tutumasıydı allahım herkese kolay dogumlar ve sonrasında kolay büyütmeyi nasip etsin

aminnn huzurla mutlulukla büyütün meleğinizi anne ve babası olarak

Hoşgeldin canımmm mahşplalah kızzz bune hız çabuk toparlamışsın Allah sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin miniğine yokmu bebeişiin resmi

Selam kızlar
rumuz yok cnm hayırlı olsun zor olmuş ama sonucu deger onu bi koklamak dünyalara bedeldir,allah saglık sıhhat versiz size

Hoşgeldin canımmm mahşplalah kızzz bune hız çabuk toparlamışsın Allah sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin miniğine yokmu bebeişiin resmi

toparlıcam canım inşallah kaburgalarım kırık gibi ama sizleri habersiz bırakmakda istemedim resim eklicem daha pcye atmadık

Canım çok geçmiş olsun Çok şükür bitti gitti şuan sende kızında iyisiniz.Ben sezeryan oldu sanıyordum.

selam herkese
ben işe başlayınca sapıttım resmen iş yerinden bile giremiyorum
beklenen bebişlerimiz gelmiş hosgelgelmişler Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah
maşallah hepsine

Nennnnn ıcım sokuluyo benım ya adet olmamamk menapoza gırmek ıstıyorum artım

selam herkese
ben işe başlayınca sapıttım resmen iş yerinden bile giremiyorum
beklenen bebişlerimiz gelmiş hosgelgelmişler Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah
maşallah hepsine

evet bellı oluyooo dıdemlı gunlerı ozledım ben

Canım çok geçmiş olsun Çok şükür bitti gitti şuan sende kızında iyisiniz.Ben sezeryan oldu sanıyordum.

4 saat suni sancı verdiler acılma olmadı suni sancıyla elleriyle yırta yırta ebeler 4 cm oldu beni sezeryana alın kimse elini sürmesin dedim mahvettiler bni hemen doktorumu aradım ve sezeryana alındım allahıma şükürler olsun

daha ne olsun

unutmadım kuzummmm bız fakırız artık kntrm yok
sen buzluğa onuda atmışsındır
Gamze bende adet olmak istemiyorum hemde 2 gün sonra hiç istemiyorum hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…