kızım olursa eğer kurarım turşusunu ohh mis Bade turşusu
sende kur hatta sen şimdiden kur şuan en sevimli zamanları oyyy gelsin teyzesi ona ojeler sürsün
mutlaka git ihmal etme benim her adetten önce olur ama öyle değil hassaslaşır bu ayda bi tuhaf oldu ama dostinexten galiba
sen git içimiz rahat etsin aslında her kadın gitmeli
kızlar birşey sorucam benim nerdeyse 1 aydır sol göğsüm ağrıyo ilk zamanlar çok önemsemedim ama gitgide kendini daha çok hissettirmye başladı :26:
yarın dr gitmeyi düşünüyorum sol göğüs koltuk altına doğru ağrıyo sizde böyle bir durum oldumu:44:
kolumu oynatırken felan hatta şuan kolum dirseğime kadar ağrıyo:26:
etme canım bence yarın tam zamanı git mutlakabenimde adet öncesi hassaslaşır ve büyür ama kaç aydır ne büyüyo nede hassalaşıyo:26:
son 1 aydan berde bu durumdayım acaba sütyendemi diyorum ama herzamanki sütyenlerden:44:
eşimde kaç gündür git diyo ama ihmal ediyorum işte
hayırlı olsun inşallah, Allah analı babalı büyütsün...
ultrasonda fark olabiliyor
bendede 3500 görünüyordu 3000gr doğdu...
cnm tbrk ederim sağlık sıhatle büyüt evladını inşallah.foto bekleriz.
rumuzyok canım bununla geçmiş olsun
iyi olmanıza çook sevindim
zor bir doğum olmuş ama hepsi unutluyor
kızınla güzel ve mutlu bir ömür dilerim
kilosuna falan da takılma hiç, toparlar hemencik
bir de şu ultrason bitek bende tuttu heralde ya
3300 dedi 3270 doğdu
kauçuk da denedim canım almadı
ama dediğini yapayım bakalım belki işe yarar
kundak yapıp sallıyorum zaten
bazen sakinliyor bazen bir işe yaramıyor
gündüz neyse de gece sık sık uyanıyor
kundaklayıp yatırdığımda da değişmiyor
aminnn huzurla mutlulukla büyütün meleğinizi anne ve babası olarakhepiniz çok saolun kızlar güzel dilekleriniz için rabbim evlat isteyenlere evlat versin evladı olanlarada saglık sıhatle büyütmeyi nasip etsin ikide bir kızımı kokluyorum sanki önceden koklama hissim yokmuşagrılarımda azalır inşalla rahatca kucagıma alırım.dogum hikayemin tamamını yazmak istemedim hayatımdan cıkarmak istediğim anlardı en güzeli eşimin ellerimi tutumasıydı allahım herkese kolay dogumlar ve sonrasında kolay büyütmeyi nasip etsin
bilmiyorumki zeynepim inşallah kas ağrıs felandır:44:doktora bir grün canım
belki istemeden kasını zorlamışsındır
bazen gerinirken sol göğüsüm kasılır benim 1-2 hafta çekerim o ağrıyı ben...
etme canım bence yarın tam zamanı git mutlaka
kötü bişey değildir içimiz rahat etsin
Hoşgeldin canımmm mahşplalah kızzz bune hız çabuk toparlamışsın Allah sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin miniğine yokmu bebeişiin resmi
eve çıktık kızlar dün aksam dogumum zorun zorunun zoru oldu evde sancılarım basladı gece2:30 gibi farklı aralıklarla devam etti 4:30da sancılar düzene girdi 5 dk da bir sonra 7 dk bir duşa girdim sancılar hafifledi eşim 6da işe gidiyor gitmicem dedi baska kimse yoktu yanımda ama ablam alt katımda oturuyor yok sengit sancım hafifledi dedim eşim gitti sancılar arttı ablama mesaj attım uyanınca gel diye 9bucukda ablam geldi sancım durmustu yegenimi kucagıma aldım ateşi cok aglıyo diye bian karnım agrıdı kucagımdn cocugu zor biraktım ishal gibi hissettim tuvalete oturdum bian karnımın gerginliği gitti balon batlarda sönerya tuvalete bi baktım kan boşalmış suyum gelmiş ayaga kalktım parça gelmeye basladı kanla birlikte hemen giyindim doktorumu aradık hastaneye gittim suyum gelmiş 1.5 cm acılma var ama sancı yok suni sancı takıldı annemler gelmiş eşimi aradım suni sancıyı anlatmıcam ölmek daha iyi gelicekti oan ebeler çok kötüydü mahvettiler beni 4 saat suni sancı yedim acılma olmadı elleriyle yırttılar bagırdım bırak beni doktorumu arıycam diye aradım ve beni sezeryana aldılar çok şükür bebeğim iyi bnde iyi olucam dogumdan sonra burnum tıkanmıştı bogazım gıcklanıyodu gamzeyi arayamadım narkozdan zor kalkmışım mesaj atabildim kızım 2850 biliyodum ama 2640 gram 49 cm dogdu adını DOĞA koyduk yakında foto göndericem hepinizden allah razı olsun yanımda oldugunuz için...
selam herkese
ben işe başlayınca sapıttım resmen iş yerinden bile giremiyorum
beklenen bebişlerimiz gelmiş hosgelgelmişler Allah analı babalı büyütmeyi nasip eder inşallah
maşallah hepsine
toparlıcam canım inşallah kaburgalarım kırık gibi ama sizleri habersiz bırakmakda istemedim resim eklicem daha pcye atmadık
Hilal mesaj kutun dolu
Gamzeee beni unuttun sen
evet bellı oluyooo dıdemlı gunlerı ozledım ben
Canım çok geçmiş olsun Çok şükür bitti gitti şuan sende kızında iyisiniz.Ben sezeryan oldu sanıyordum.
daha ne olsunbi düzene sokamadım daha işleri
bugün bi hızla yemek yeptım bulaşıkları yıkadım çarşafları değiştim salonu toparladım
küçük hanım uyansın anneme gidiicez yeter bugünlük yoruldum şimdiden
sen buzluğa onuda atmışsındırunutmadım kuzummmm bız fakırız artık kntrm yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?