Sagol zeynebim allahtan hayırlısı diyorum bende
lovely cnm benim annem 2kat merdivenden düşmüş hemde karnı burnundayken karnı mosmor olmuş ama kardeşime hiç bişey olmamış,rabbim koruyor onları merak etme
perim bu hissettikleri o kadar iyi anlıyorum üstüne birde yitirdiklerim var ama umut her zmn olmalı her zmn istiycez,belki en umutsuz anımızda kabul olcak duamız gelcek meleklerimiz
Ferdacım adet yarın yani yarında böyle olurum bıktınız bendende ama çok yalnızımbisüre insan kendini çok çaresiz hissediyor ama sonra yine sil baştan yine umutla yeniden başlıyor
ayrıca testin negatif çıkması çok da fazla bişey ifade etmiyor bence
kaç gün var adete
lovelycim beni en iyi siz anlıyorsunuz en iyi arkadaşlarıma sorun bebek istediğimi bile bilmiyorlar Ferdanın dediği gibi çok çaresiz hissediyorum çokCanım seni o kadar iyi anlıyorumki.Bende yaşadım aynı şeyleri ömrümde ağlamadığım kadar ağladım günlerce yataktan çıkmadığım günler oldu ne denir nasıl teslli edilir bilmiyorum ama umudunu yitirme gelecek bak benim 8 yılın sonunda kendiliğinden geldi demekki bir zamanı varmış.Herşeyi denemeden umudunu yitirme çareler tükenmiş değil
Kızlar bu saatte beni uyanık görmek imknasızdır ama uyuyamıyorum.
Sbah uyurken birden hapşırma geldi yatarken hiç hapşırmamıştım hapşırmamla anlık karnıma öyle bir kasılma girdiki öldüm sandım ama 2 sn bile sürmeden geçti şuan hiçbir ağrı yok ama çok korktum bebeğe birşey olmuşmudur oturdum ağladım şuandada gözüme uyku girmiyor.
günaydın kızlar
hepiniz için iyi bir gün olsun inşallah
gamzecim güle güle giyinsin rüzgar
biz de bu bayram papyon gömlek ve salopet tulum giyicez
onları kirletirse bikaç alternatif daha çıkardım 3 bayramlık kombin yaptım
şimdilerde ek gıda tattırmaya başlayınca her beslenmeden sonra üst değiştiriyoruz
sanırım benim daha fazla kıyafet almam gerekiyor
çünkü ağzından püskürtüp heryeri mahvediyor
gamze ayrıca bugün başka doktora gittim
bıngıldağına baksın diye
doktor bi sorun olmadığını açık olduğunu söyledi (rutin gittiğimiz iki doktordan biri)
sen de başka birine daha göster bence
d vitaminine devam dedi
Ferdacım adet yarın yani yarında böyle olurum bıktınız bendende ama çok yalnızım
şuraya yazıyorum ama hiçbiri aslında yürekten değil hepsi o bianlık öfke Allahım beni affetsin verdiklerinede vermediklerinede şükürler olsun eğer istemeden yanlış bişey yazıyorsamda sizde beni affedin nolur
lovelycim beni en iyi siz anlıyorsunuz en iyi arkadaşlarıma sorun bebek istediğimi bile bilmiyorlar Ferdanın dediği gibi çok çaresiz hissediyorum çok
inşallah beni yanlış anlamamışsındır bence kaygılarını besliceğine meleğini besle çünki senin yapabiliceğin çok bişey yok o Allaha emanet tüm dualarımız sağlıkla gelmerinde
Sagol zeynebim allahtan hayırlısı diyorum bende
lovely cnm benim annem 2kat merdivenden düşmüş hemde karnı burnundayken karnı mosmor olmuş ama kardeşime hiç bişey olmamış,rabbim koruyor onları merak etme
perim bu hissettikleri o kadar iyi anlıyorum üstüne birde yitirdiklerim var ama umut her zmn olmalı her zmn istiycez,belki en umutsuz anımızda kabul olcak duamız gelcek meleklerimiz
tamam topluyorum kendimi hemen ve özür diliyorum herkestencanımm benim rabbine inan güven o senin için en güzelini biliyor
o vereceği en güzel zamanı biliyor belki şuan hamile olsan sorunlar yaşıcaksın
ozaman dahamı mutlu olacaksın daha yaşımız kaçki benide çok üzüyorsun böyle yaparak
inan ki... lütfenn lütfenn vede lütfennn
Ferdam mesajım buydu sabah 8 civarı yazmıştım belki okuyunca saçma gelcek ama bende böyleyim işte normal olmadığımı kabul ediyorum.
Ferdacım adet yarın yani yarında böyle olurum bıktınız bendende ama çok yalnızım
şuraya yazıyorum ama hiçbiri aslında yürekten değil hepsi o bianlık öfke Allahım beni affetsin verdiklerinede vermediklerinede şükürler olsun eğer istemeden yanlış bişey yazıyorsamda sizde beni affedin nolur
lovelycim beni en iyi siz anlıyorsunuz en iyi arkadaşlarıma sorun bebek istediğimi bile bilmiyorlar Ferdanın dediği gibi çok çaresiz hissediyorum çok
inşallah beni yanlış anlamamışsındır bence kaygılarını besliceğine meleğini besle çünki senin yapabiliceğin çok bişey yok o Allaha emanet tüm dualarımız sağlıkla gelmerinde
hiçbişey olmaz canımFerdam mesajım buydu sabah 8 civarı yazmıştım belki okuyunca saçma gelcek ama bende böyleyim işte normal olmadığımı kabul ediyorum.
canım bızım drumuzda gecen ay akranlarına gore cok kucuk dedı kafa buyuyo problem yok d vıte devam demıstı ama bu ay bı kere daha danısıcam
ben onlluk takıyorum ek gıda verırken agzımın payını aldım 2. Bı gomlek daha almıstım sıyah bu kırlenırse onu gıyıcez eger onuda kırletırse baska spor bı takım gıyıcez artık yarında ayakkabı alıcam sıyah ayakkabımız yok :)
Ferdam mesajım buydu sabah 8 civarı yazmıştım belki okuyunca saçma gelcek ama bende böyleyim işte normal olmadığımı kabul ediyorum.
Sağol gamzem ben hamile kaldığımdan beri hep hapşırıyorum ama bu uyku arasonda geldi çok korktum ama nasıl bir ağrıydı tarif edemem biri beni bıçakladı sanki ama geçti çok şükür.hıcbısey olmaz canım korkma ben alerjık bırı oldugumdan hep hapsırırım ama ogluma gectı sanırım dogdugundan berı hapsırıyo sıpa hemde arka arkaya 3 kere hapsırıyo her seferde
ne oldu kızlar olaya biraz fransız kaldım:26:
tamam topluyorum kendimi hemen ve özür diliyorum herkesten
tamam topluyorum kendimi hemen ve özür diliyorum herkesten
hiçbişey olmaz canım
o kramplar bana çok girerdi
ben alerjik olduğumdan çok haplururdum doğal olarak
hiçbişey olmaz hiç korkma
allaha emanet
hiçbişey olmaz canım
o kramplar bana çok girerdi
ben alerjik olduğumdan çok haplururdum doğal olarak
hiçbişey olmaz hiç korkma
allaha emanet
önemli olan kafanın büyümesi zaten
ben araştırdım biraz da kemiklerin içinde beynin büyümesine yetecek kadar boşluk olurmuş
sıkıntı olmaz yani kapansa da diyolar da
sen yine de öğren tabi detayını
ben de önlük takıyorum tabi ki
üstüne de peçete koyuyorum
ama yine de boynundan sızıp kıyafetini batırıyor
dün de demir damlası değdi bi kıyafetine
daha ilk kez giydirmiştim
çıkmadı tabi ki lekesi yalan oldu kıyafet
Sağol hilalim cevabın için .
İnan en umutsuz anda kabul oluyor dualar hatta kendine kızacaksan neden bıraktım umud etmeyi diye.
Ben hamile kaldığımı öğrenmeden önceki hafta paylaştığım mesajı aradım ama bulamadım
yeterki sağlıklı bir bebeğim olsun sabretmek boynumun borcu bizim sınavımızda buymuşgeçecek canım gerçekten
rabbimin herkese ayrı bir sınavı var emin ol
geç olsun da sağlıkla sıhhatle gelsin önemli olan o
bende bebeği olmayan birini duyayım hüngr hüngür ağlarım hem ona hem kendime bebği olan birinede imkanımca yardım ediyorum zaman zaman belki allah sanada bebek versin der diyeHemde o kadar iyi anlıyorumki hiç tanımadığım bebek istediğini bildiğim biri için bile gözyaşı dökebilirim ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum keşke elimden birşey gelse.Ama dediğim gibi çareler tükenmiş değil inşallah olcak.
Benim en büyük çaresizliğim aşılamaların negatif olup tüp bebek yaptıracak imkanımın olmamasıydı birde üstüne iş bulamayınca iyice çıkmaza girmiştim.Yok canımneden yanlış anlayım seni inan ben şuan senin yerine daha sağlıklı düşünebiliyorum ama kendim için düşünemiyorum o yüzden dışarıdan adıma sağlıklı düşüncelere ihtiyacım oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?