Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Sağol hilalim cevabın için .

İnan en umutsuz anda kabul oluyor dualar hatta kendine kızacaksan neden bıraktım umud etmeyi diye.
Ben hamile kaldığımı öğrenmeden önceki hafta paylaştığım mesajı aradım ama bulamadım

bisüre insan kendini çok çaresiz hissediyor ama sonra yine sil baştan yine umutla yeniden başlıyor
ayrıca testin negatif çıkması çok da fazla bişey ifade etmiyor bence
kaç gün var adete
Ferdacım adet yarın yani yarında böyle olurum bıktınız bendende ama çok yalnızım
şuraya yazıyorum ama hiçbiri aslında yürekten değil hepsi o bianlık öfke Allahım beni affetsin verdiklerinede vermediklerinede şükürler olsun eğer istemeden yanlış bişey yazıyorsamda sizde beni affedin nolur

lovelycim beni en iyi siz anlıyorsunuz en iyi arkadaşlarıma sorun bebek istediğimi bile bilmiyorlar Ferdanın dediği gibi çok çaresiz hissediyorum çok
inşallah beni yanlış anlamamışsındır bence kaygılarını besliceğine meleğini besle çünki senin yapabiliceğin çok bişey yok o Allaha emanet tüm dualarımız sağlıkla gelmerinde

Ferdam mesajım buydu sabah 8 civarı yazmıştım belki okuyunca saçma gelcek ama bende böyleyim işte normal olmadığımı kabul ediyorum.

canım bızım drumuzda gecen ay akranlarına gore cok kucuk dedı kafa buyuyo problem yok d vıte devam demıstı ama bu ay bı kere daha danısıcam
ben onlluk takıyorum ek gıda verırken agzımın payını aldım 2. Bı gomlek daha almıstım sıyah bu kırlenırse onu gıyıcez eger onuda kırletırse baska spor bı takım gıyıcez artık yarında ayakkabı alıcam sıyah ayakkabımız yok :)

geçecek canım gerçekten
rabbimin herkese ayrı bir sınavı var emin ol
geç olsun da sağlıkla sıhhatle gelsin önemli olan o

tamam topluyorum kendimi hemen ve özür diliyorum herkesten

Ferdam mesajım buydu sabah 8 civarı yazmıştım belki okuyunca saçma gelcek ama bende böyleyim işte normal olmadığımı kabul ediyorum.

hıcbısey olmaz canım korkma ben alerjık bırı oldugumdan hep hapsırırım ama ogluma gectı sanırım dogdugundan berı hapsırıyo sıpa hemde arka arkaya 3 kere hapsırıyo her seferde

Hemde o kadar iyi anlıyorumki hiç tanımadığım bebek istediğini bildiğim biri için bile gözyaşı dökebilirim ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum keşke elimden birşey gelse.Ama dediğim gibi çareler tükenmiş değil inşallah olcak.

Benim en büyük çaresizliğim aşılamaların negatif olup tüp bebek yaptıracak imkanımın olmamasıydı birde üstüne iş bulamayınca iyice çıkmaza girmiştim.Yok canımneden yanlış anlayım seni inan ben şuan senin yerine daha sağlıklı düşünebiliyorum ama kendim için düşünemiyorum o yüzden dışarıdan adıma sağlıklı düşüncelere ihtiyacım oluyor.

hiçbişey olmaz canım
o kramplar bana çok girerdi
ben alerjik olduğumdan çok haplururdum doğal olarak
hiçbişey olmaz hiç korkma
allaha emanet

önemli olan kafanın büyümesi zaten
ben araştırdım biraz da kemiklerin içinde beynin büyümesine yetecek kadar boşluk olurmuş
sıkıntı olmaz yani kapansa da diyolar da
sen yine de öğren tabi detayını

ben de önlük takıyorum tabi ki
üstüne de peçete koyuyorum
ama yine de boynundan sızıp kıyafetini batırıyor
dün de demir damlası değdi bi kıyafetine
daha ilk kez giydirmiştim
çıkmadı tabi ki lekesi yalan oldu kıyafet

canım öyle pamuk ipliğine bağlı değil merak etme rabbim o güzel meleğini korur
sen böyle yazdıkça kızıma hamileliğim aklıma geliyo bende senin gibi endişeli ve korkaktım haklı olarak

kızlar size kendi hikayemi yazayım bende

ilk evlendiğim zamanlarda evliliğim çok sallantılı gidiyordu benim,
severek isteyerek evlenmemize rağmen evlenince devran değişti kayınvalidemlerle falan anlaşamadım
o yüzden ilk günden beri hep doğum kontrol hapı kullandım 12 yada 15 ay tam hatırlamıyorum
eşim çocuk diye yalvarıyordu bana
bende ne malum boşanırız belki diye istemiyordum açıkçası
o sürede ortam iyileşmeye başladı eşimle bazı şeyleri aştık, eşim tamam artık yapalım çocuk dedi, ama benim içimde hep bir sıkıntı vardı, bir müddette eşimden gizli hapa devam ettim.
sonra taşındık kayınvalidemlerin aradan çekilmesiyle herşey düzelince ben çocuk istemeye başladım
bu sefer eşimden ters tepki aldım... o istemiyordu eve girelim bakalım araba alalım sonra yaparız dedemye başladı bir müddette öyle korunduk

sonra tabi karar verdik ben hapı bıraktım maraton başladı
ben sandım ki hemet tutacak bir heyecan bir sevinç,
2 ay geçti 5 ay geçti 6 ay geçti
yavaş yavaş umudum da bitti , artık her ay regl olduğumda olmayacak diye ağlamaya başlamıştım
10 geçti yok eşime baskı yapmaya başladım doktora gidelim diye
bekleyelim dedi, 12 ay geçti yok..
artık en son ramazan ayında umudumum kalmmıştım, yeni bel fıtığı ameliyatı olmuştum.
zaten ameliyattan dolayı halvet yoktu, birde ramazan girince araya hiç umudum yoktu...
2 ay içinde tek bir halvetle oldu, tuttu...
inanamadık, demek ki olacağı varsa oluyordu, yoksa ne kadar yırtın olmayacaksa olmuyormuş....
o yüzden kendinizi yıpratmayın diycem size ama insan üzülüyor... biliyorum ve çok iyi anlıyorum....

şimdi ikinciyi istesem ve denesem yine olmasa yine üzülürdüm biliyomusunuz...
yine neden olmuyor diğe ağlardım...
yapımız bu... oluşumuzda var annelik ...

Son düzenleme:
hıcbısey olmaz canım korkma ben alerjık bırı oldugumdan hep hapsırırım ama ogluma gectı sanırım dogdugundan berı hapsırıyo sıpa hemde arka arkaya 3 kere hapsırıyo her seferde
Sağol gamzem ben hamile kaldığımdan beri hep hapşırıyorum ama bu uyku arasonda geldi çok korktum ama nasıl bir ağrıydı tarif edemem biri beni bıçakladı sanki ama geçti çok şükür.
ne oldu kızlar olaya biraz fransız kaldım:26:

Birşey yok eminem herşey bir hapşırıktan ibaret aslında ama ben duygusala bağladım.

Kızlar bende herkesten özür diliyorum sizi üzdüysem affedin

Son düzenleme:
tamam topluyorum kendimi hemen ve özür diliyorum herkesten

nıye ozur dılıyosun bıtanem akısına bırak bır sure anı yasa cıdden kafana takma bu bebek olayı benım evlılıgımde hıc cıcım ayı yada heyecan bıseylerı zamanla ogrenmenın mutlulugu ve hazzını bırakmadı evet ruzgar var ama hayatımda yıpranan kırılan cok seyde var zamanı ıyı degerlendır hıc bır gun dk sn gerı gelmıyo uzulmekle harcama

hiçbişey olmaz canım
o kramplar bana çok girerdi
ben alerjik olduğumdan çok haplururdum doğal olarak
hiçbişey olmaz hiç korkma
allaha emanet

Sağol canımHiç bu zamana dek öyle bir kramp olmamıştı ilk olduğundan bu kadar korktum belkide uykumda biri beni bıçakaldı sanki öyle bişiydi

gamze oğlun 4 ayını doldurmuş mahşlalah diyorum rüzgara
Benim bebişimle aralarında 12 gün var benimde bebeişimde 12 gün sonra 4 ayını doldurucak ama tek fark seninki dışarda benimki içerde büyüyor

canm ben boyuna baglanan onluk almadım kafadan gıyıyo kazak gıbı boynuda uzun onlugun tasmıyo boylece

onlar içeride pamuklarda yatıyor annesi
hemen bişey olmaz o kadarla...

bende o kadarken gece uykumda gardorapın aynası yerinden kopup üstüme düşmüştü hemde yalnızdım evde...
nasıl bir çığlık attım nasıl korktum anlatamam
aklımı kaçırıcam sandım korkudan
çok şükür birşey olmadı...
Yaradanın korumasında onlar...

geçecek canım gerçekten
rabbimin herkese ayrı bir sınavı var emin ol
geç olsun da sağlıkla sıhhatle gelsin önemli olan o
yeterki sağlıklı bir bebeğim olsun sabretmek boynumun borcu bizim sınavımızda buymuş

bende bebeği olmayan birini duyayım hüngr hüngür ağlarım hem ona hem kendime bebği olan birinede imkanımca yardım ediyorum zaman zaman belki allah sanada bebek versin der diye
o günlerde neler hissettin kim bilir ama şimdi kavuştun ya şükür
ben eşimi ikna etsem hemen tüp bebek yaptırak isterim hoş fiyatlarını bilmiyorum ama eşim zaten henüz sıcak bakmıyor malesef buda beni çok üzüyor önümde uzun yıllar var korkarım aşılamayıda istemez birde sanırım ihtimal düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…