Kızlar benim dr. randevum bayramın ilk günü yani dr. um o gün nöbetçi o zaman çağırdı ama bu kasılmalr için ilaç verirmi acaba çünkü verirse bayramda 4 gün açık eczane bulamam ne diyorsunuz erkenmi gideyim ilaç verirmi bu haftada kasılma için?
Sağol denizimonlar içeride pamuklarda yatıyor annesi
hemen bişey olmaz o kadarla...
bende o kadarken gece uykumda gardorapın aynası yerinden kopup üstüme düşmüştü hemde yalnızdım evde...
nasıl bir çığlık attım nasıl korktum anlatamam
aklımı kaçırıcam sandım korkudan
çok şükür birşey olmadı...
Yaradanın korumasında onlar...
Canım bence ciddi ciddi konuş ve ne kadar üzüldüğünü anlat zaten görüyordur ikna et bekleme.yeterki sağlıklı bir bebeğim olsun sabretmek boynumun borcu bizim sınavımızda buymuş
bende bebeği olmayan birini duyayım hüngr hüngür ağlarım hem ona hem kendime bebği olan birinede imkanımca yardım ediyorum zaman zaman belki allah sanada bebek versin der diye
o günlerde neler hissettin kim bilir ama şimdi kavuştun ya şükür
ben eşimi ikna etsem hemen tüp bebek yaptırak isterim hoş fiyatlarını bilmiyorum ama eşim zaten henüz sıcak bakmıyor malesef buda beni çok üzüyor önümde uzun yıllar var korkarım aşılamayıda istemez birde sanırım ihtimal düşük
evliliğimizin ilk yılı çok güzeldi herkesten uzak ayrı bi ülkede bebek fikri yok ama buraya bi döndük herkes yakınımızda olmayan bebek yıltı geçti hayatımızı o günler geri gelmicek bende bugünleri harcıyorum galibanıye ozur dılıyosun bıtanem akısına bırak bır sure anı yasa cıdden kafana takma bu bebek olayı benım evlılıgımde hıc cıcım ayı yada heyecan bıseylerı zamanla ogrenmenın mutlulugu ve hazzını bırakmadı evet ruzgar var ama hayatımda yıpranan kırılan cok seyde var zamanı ıyı degerlendır hıc bır gun dk sn gerı gelmıyo uzulmekle harcama
bende hep sana dua ediyorum canım çok saolözür dilenecek bişe yapmadım canımm benimm
sadece senin bukadar üzülmeni istemiyorumm ben
kulun kula ettiği duanın kabulüne çok inanıyorum senin içinde hep dua edicem
Hee benimkide içerde rüzgarlan yarışıyorLovely senınkı ıcerde ha
Hilalim sana ne verdi dr. bana miko penetran verdi kullandım bir tane fitil iyileşti aradan bir iki hafta geçti eşimle bişiler oldu hayddaaa yine tekrarladı yine aynı fitili kullandım yine geçti ama artık yanıma yanaştırmıyorumBahçeyi sularken kendimide suladım her tarafımı batırdım ıslattım kesin üşütcem,bu arada dün akşam halvet ediyorken içim yanmaya başladı nasıl bir yanma kaşıntı devam edemedik,dr.un verdigi ilaçları kullandım neden gecmediki bu ?bu akşam dönüyoruz pztsi kontrol randevusu alcam
evettt annemde dedim oda yemdi zaten nöbetçi eczane bıuluruz ilaç verise didibahaneeeeecocugunu erken gormek ıcın neler uyduruyo bak nobetcı eczanelerın kokune kran mı gırdı
merhabalarrrrrrrr
Pericim gidin tabi bu zamanlarında tadını cıkarmalı
meganım ben şimdi yazlıktayım ilacın adını hatırlamıyorum ama bende de aynı fitil koydum agızdan tek hap verdi geçti,sonra halvet oldu bişey yoktu,dün akşam gene başladı,bakalım dr ne diycek fitil koymayada uyuz oluyorum
Moon ve duygu hoşgeldiniz
megan cnm agızdan olanın adı zolax dı onu hatırlıyorum çünkü gebe kalması muhtemel kadınlar kesinlikle kullanmasın diyordu ama eşime vermedi,gittigimde sorcam bide bnm böyle şikayetlerim hiç olmazdı uyuz oldum hatur hutur kaşıyasım var:)
Kızlar benim dr. randevum bayramın ilk günü yani dr. um o gün nöbetçi o zaman çağırdı ama bu kasılmalr için ilaç verirmi acaba çünkü verirse bayramda 4 gün açık eczane bulamam ne diyorsunuz erkenmi gideyim ilaç verirmi bu haftada kasılma için?
canım kasılmalar için ilaç mı alıyorsun?
erken değil mi ilaçlar için?
Yok henüz ilaç kullanmıyorum dr. agittiğimde söylicem kasılma oluyor diye dedim acaba ilaçmı verir bende bilmiyorum erkense vermez o zaman.Şuan sadece folikasid ve bulantı ilacı kullanıyorum bulantı ilacınıda 5 gün sonra bırakıcam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?