Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar benim dr. randevum bayramın ilk günü yani dr. um o gün nöbetçi o zaman çağırdı ama bu kasılmalr için ilaç verirmi acaba çünkü verirse bayramda 4 gün açık eczane bulamam ne diyorsunuz erkenmi gideyim ilaç verirmi bu haftada kasılma için?

Kızlar benim dr. randevum bayramın ilk günü yani dr. um o gün nöbetçi o zaman çağırdı ama bu kasılmalr için ilaç verirmi acaba çünkü verirse bayramda 4 gün açık eczane bulamam ne diyorsunuz erkenmi gideyim ilaç verirmi bu haftada kasılma için?

Bahçeyi sularken kendimide suladım her tarafımı batırdım ıslattım kesin üşütcem,bu arada dün akşam halvet ediyorken içim yanmaya başladı nasıl bir yanma kaşıntı devam edemedik,dr.un verdigi ilaçları kullandım neden gecmediki bu ?bu akşam dönüyoruz pztsi kontrol randevusu alcam

bahaneeeee cocugunu erken gormek ıcın neler uyduruyo bak nobetcı eczanelerın kokune kran mı gırdı

Sağol denizimİnsan anlık korkuyor ister istemez elimi karnıma koydum Allahım nolur birşey olomamış olsun bir kıpırtı olsun diye ağladım saatlerce bir hareketlense sanırım o zaman daha rahat olucam arada bir oynayıp varlığını iyi olduğunu belli etse
Canım bence ciddi ciddi konuş ve ne kadar üzüldüğünü anlat zaten görüyordur ikna et bekleme.

Ben gıderrrr buyuk evlat acıkmıs evlatlık verım dedım talıbıde yokkıl

evliliğimizin ilk yılı çok güzeldi herkesten uzak ayrı bi ülkede bebek fikri yok ama buraya bi döndük herkes yakınımızda olmayan bebek yıltı geçti hayatımızı o günler geri gelmicek bende bugünleri harcıyorum galiba

özür dilenecek bişe yapmadım canımm benimm
sadece senin bukadar üzülmeni istemiyorumm ben
kulun kula ettiği duanın kabulüne çok inanıyorum senin içinde hep dua edicem
bende hep sana dua ediyorum canım çok saol

Denizimucizem sanada teşekkürler hikayeni paylaştığın inşallah ikinci bebek istediğinde bekletmeden gelir

kızlar ben çıkıyorum eşmie söylemedim test yaptığımı bu akşama rezervasyon yaptırmıştı gidelim bari yarın zaten yeterince üzülücek bu akşam saf saf eğlensin ahh gönül isterdiki o yemeği ona kutlamaya dönüştürmeyi olmadı işte

Lovely senınkı ıcerde ha
Hee benimkide içerde rüzgarlan yarışıyor
Hilalim sana ne verdi dr. bana miko penetran verdi kullandım bir tane fitil iyileşti aradan bir iki hafta geçti eşimle bişiler oldu hayddaaa yine tekrarladı yine aynı fitili kullandım yine geçti ama artık yanıma yanaştırmıyorum
bahaneeeee cocugunu erken gormek ıcın neler uyduruyo bak nobetcı eczanelerın kokune kran mı gırdı
evettt annemde dedim oda yemdi zaten nöbetçi eczane bıuluruz ilaç verise didi
merhabalarrrrrrrr

Hoşgeldin moonumNasılsın.

Pericim gidin tabi bu zamanlarında tadını cıkarmalı

meganım ben şimdi yazlıktayım ilacın adını hatırlamıyorum ama bende de aynı fitil koydum agızdan tek hap verdi geçti,sonra halvet oldu bişey yoktu,dün akşam gene başladı,bakalım dr ne diycek fitil koymayada uyuz oluyorum

EWvet fitili kullanma şeklide çok sinir birde sonrasında ilaç akıp gidene kadar yakıyor çok rahatsız ediyor.Mantar için fluzole çok etkili hemen kesiyor onumu verdi acaba hap olarak ismine bak istersen o değilse bir onu dene bir tane içiyorsun geçiyor ama içinde iki tane olanını alı pbirinide eşine yuttur

Moon ve duygu hoşgeldiniz

megan cnm agızdan olanın adı zolax dı onu hatırlıyorum çünkü gebe kalması muhtemel kadınlar kesinlikle kullanmasın diyordu ama eşime vermedi,gittigimde sorcam bide bnm böyle şikayetlerim hiç olmazdı uyuz oldum hatur hutur kaşıyasım var:)

Biliyorum çok sinir birşey canım aslında fazla temizlemek vajinadaki yararlı bakterileri yok ediyormuş idrara çıktığında yıkamak lazım aslında ama insanın içi rahat etmiyor.Çamaşırlarını ütüle bir süre birde gümlük ped kullanma oda yapıyor.

canım kasılmalar için ilaç mı alıyorsun?
erken değil mi ilaçlar için?

canım kasılmalar için ilaç mı alıyorsun?
erken değil mi ilaçlar için?

Yok henüz ilaç kullanmıyorum dr. agittiğimde söylicem kasılma oluyor diye dedim acaba ilaçmı verir bende bilmiyorum erkense vermez o zaman.Şuan sadece folikasid ve bulantı ilacı kullanıyorum bulantı ilacınıda 5 gün sonra bırakıcam artık.

Evt meganım vajina temizliyici fln kullanmıyorum onlar cok zararlıymış ama günlük ped kullanıyorum ondan da şüphelendim hatta bakalım işte dr ne diycek

muhtemelen magnezyum vericak canım ama bir iki ay sonra...
ben 6. ayımda başlamıştım kasılma için magnezyum içmeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…