Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Evt meganım vajina temizliyici fln kullanmıyorum onlar cok zararlıymış ama günlük ped kullanıyorum ondan da şüphelendim hatta bakalım işte dr ne diycek

oyy günlük pedden kurtul canım, ben bıraktım kurtuldum mantardan ve idrar yolu iltihabından canım....
şimdi bir de önemli bir dönem
mantar veya iltihabik bir durum varsa
tutunamıyor bebişler ortam sağlıksız diye..

Denizim ama dışarı fln cıktıgımda rahatsız oluyorum %100 pamuklu kokusuz ped kullanıyorum ama bundan oluyasa kullanmam tabi,cnm ben kürtajdan sonra hala korunmadayım önümüzdeki ay hsg cekilcem ondan sonraki ay anca dönerim sahalara

Evt meganım vajina temizliyici fln kullanmıyorum onlar cok zararlıymış ama günlük ped kullanıyorum ondan da şüphelendim hatta bakalım işte dr ne diycek

fazla temzilikten oluyor mantar birde nemli kalmaması lazım günlük ped kullanma hava almasını engelliyor bakteri ürüyor.

Son düzenleme:
canım dr sana magnezyum verdi mi:26:

Bana vermedi henüz sadece folik aside devam ediyorum
Kan hapı calsiyum ve magnezyum vericek sanırım ama 20. haftada vericek sanırım öyle diyordu belki şimdi kasılmalarım var diye erken verirmi bilmiyorumşuan sadece folik asid ve bulantı hapı içiyorum.

sigara gibi bişey günlük ped, alışınca ben zor bıraktım. Ama bıraktığımdan beri oh be diyorum dünya varmış....
Bunlar hep ticarı meseleler markaların, sağlığımızdan ediyorlar aslında bizi

ooo ne güzel o zamana kadar iyi olursun inşallah.....

Aslında zararı yoksa keşke daha erken verse rahat ederdim

ayyy son zamanlarda kasılmalarına yetmeyecek bile
ben günde 4 tane içiyodum yine de yarım saattebir kasılıyordum

ben folik asidi bıraktım canım bana dr elevit verdi vitamin olarak
kan hapı ve magnezyum verdi magnezyuma 16.haftada başlamamı söyledi
bugün dr telefonla arayıp sorucam başla derse başlıcam
3.lü testimizide yaptırmamızı söyledi.yarın yada çarşamba onuda yaptırıcam..
sana da bu defa gittiğinde veriri bekli
birde seni sağlık ocağından çağırdılar mı:26::26::26:

Son düzenleme:

Alışırsam bebeişe birşey olmadığını bilsem hertürlü ağrısına razıyım ama ilk oldu korktum.

Buarada dr. u aradaım
Ve aklımı kemiren saçma sorumu sordum

ben hapşırdım şiddetli kasılmam oldu birşey olurmu geleyimmi dedim

hayır birşey olmaz dedi

Adama benden bıktı iki üç günde bir aramak için bir sebep buluyorum

yakında telefonla dr. luk hizmeti için ekstra ücret talep edicek.

Son düzenleme:

Benim çok bulantım olduyemek yiyemedim ağır gelir diye vermedi sanırım bu defa gittiğimde verir banada
Canım dr. bana hangilerini yazacak merak ediyorum seninkilerin ismini bana özelden yazabilirmisin ilaçların adlarını.

Ben zeka testlerini istemediğimi söyledim dr. ayaptırmıcam.

Sağlık ocağına ben kendim gitmiştim dosya açtırdım bana 6 kasıma gün verdi gel diye.

Senide aradılarsa git bence dosya açsınlar tetanoz aşısınıda orada olursun

size komik bişey anlatayım (inşallah komik olarak kalır gerçek falan olmaz)
sabah eşimle kahvaltı ediyoz
dedim ki eğer haftasonu da hastalanmazsam ptesi gebelik testi alacam
kocam resmen ağzındakini püskürdü
saçmalama bişey yapmadık bile, bişey çıksa bile benden değil orası kesin dedi
adam haklı ayda 1-2 kez ancak olmuştur

İlk bebeiş o kadar uğraştırdı ikinci tek halvetle gelirmiş
AMan gelmesin dediğin gibi şaka olarak kalsın.

ya müşteri bir bilgisayr getirdi 1 kaç ay evvel tamir yapıldı verdik tekrar getirdi 1 2 3 4 derken sonunda değişim yapıldı kurtulduk dedim
geçen hafta yine getirdi tamir tamamlandı dün verdik bugün yine getirmiş ya hiper aktif bir oğlu var ne yapıyosa yapıyo kabak bana patlıyo
valla bıktımm

Canım nerede çalışıyorsun nasıl bir kaç kez tamir olan blgisayar değişimmi yapıldı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…