Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

küçük kardeşim hamile :):):)

hamileye hediye alınır ya ben de bunu aldım ona baksanıza ya çok güzel değilmi? vermesem de kendim mi kullansam :/ bayıldım resmen

yaa hamile kalanlardan çok duyuyorum genelde hep o ay bikaçkez halvetten sonra hamile kaldıklarını söylüyorlar
bu ay olmassa bende önümüzdeki ay bunu deneyim olmazsa bak lovelyninde öyle olmuş
tamam kesin bende deniyorum (benim koca bu duruma ne der tabi onu bilemiyorum)

ilaçları yazdım özelden canım
bende yaptırmak istemiyordum ama dr önemli bunlar dedi allah korusun birşey çıkarsa bazıların için önelem alıcak şeyler varmış.bizde yaptıralım o zaman dedik...kandan daha önemli olanın ilerleyen aylarda bakılacak 4.boyutlu ultrasyon falan daha önemliymiş onları da yaptırıcaz tabiyki...
beni aradılar canım gittim ilk kan testimizi falan da yaptılar

hahhaha ben gecen ay 2 tane yaptım benımkıde negatıf cıkınca depresyona gırdı kızım gelıyo dıye oynamaya baslamıstı

Bizimde öyle oldu yanlış hatırlamıyorsam bir ay içinde ya tek yada iki ama kesnlikle üç değildir yani o dönem eşim babasını yeni kaybetmişti bir defa uyku arasında farkında olmadan olmuştu onu hatırlıyorum ama başka oldumu emin bile değilim

Son düzenleme:
benimde tek halvetle idi,
aynı muhabbeti biz de dün yaptık

eminecimmm
az daha sabret akşam oldu bakkkk....

sabredeyim değilmi sanki eve gidince birşey değişece evde heryer heryerde
mutfak temizlencek faliyet yok yerde halıyok hepsini pazara naklettim bakalım ne olacak

sağol canımmBenim dr yapılabilecek hiçbirşey yok dedi bende o zaman yaptırma gereği duymadım Allah aemanet hepimizin bebeişi inşallah sağlıklı sıhhatli doğsunlar.4 boyutlu ultrasona bende giricem ultrasondan çok daha net görünüyor bebeğimi öyle görmeyi çok isterim.Ben bu defaki kontrolde flaşdisk götürücem dr. dedi isterseniz bebişin ultrason görüntülerini atayım diye aklında olsun sende dr. a danış istersen eve gelnce izlersiniz eşinle ben çok heyecanlandım şimdiden.

başını sağ olsun canım
tamam karar verdim birde bunu deneyim
bana geçen yıl bir büyüğümde bunu demişti fazla ilişki gebelik oluşmasını engeller diye ,
bakalım bende ne sonuç verecek
eşimde katlanacak arttık bebek için herşeye değer napim...

Sağol canım.Dostlar sağolsun mu denir.

Deneyin inşlalah sonuç bebeiş olurr

sabredeyim değilmi sanki eve gidince birşey değişece evde heryer heryerde
mutfak temizlencek faliyet yok yerde halıyok hepsini pazara naklettim bakalım ne olacak

o zaman moral olarak gelde bizim evi gör canım
yetişemiyorum, iş , ev, bebek

bir dünya yıkanacak çamaşırım ve dağ gibi ütüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…