Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

size bi kötlük yapasım var
çok fena bi lezzet keşfettim
genelde şok migros gibi yerlerde satılıyor yalnız
alamayacak olan gebeler bakmasın lütfen
gerçi migrosun online alışverişi var ama
yemeyip yanında yatıyorum
spoiler fiskobirlik fındık ezmesi

keşke benimde canım çekeydi eyiydii
Afiyet olsun

o zaman moral olarak gelde bizim evi gör canım
yetişemiyorum, iş , ev, bebek

bir dünya yıkanacak çamaşırım ve dağ gibi ütüm var
yardımlaşalım ozamannn

pek severim kendilerini benden selam söyleyi verrr

Geleneksel bayram temizliğii başladııı benim evdeHalılarımı yıkattımmm mis gibi kokuyor ama evv göçüyor açmaya kıyamadım halılarımıııİnşallahh kalkabilirsem yapıcam temizliğimi siz ne alemdesiniz bayram temizliğine başladınız mı?:119::119:

Gamzee benide şikayet etsenee reklama girmiyordur umarım şaka yaparkennnn gerçek olmasında

berbat birşekilde temizlikle uğraşmaya çalışıyorum evde olmayıncaa bitmiyo bende boş ver deyip halıları sericem bu gidişle
uffss yanağııımmmmmm kızarttın bee emoşşşş

senin yanağını öpiyim emiii

bende gidiyorummm koltukları silmem lazımmm bir sürü işim varrr hepiniziii öpüyorum kocamannn

kızlar bugün bulumm gelmedi doğurdumu yoksaaaa:18::18::18::18::18::18::18:

berbat birşekilde temizlikle uğraşmaya çalışıyorum evde olmayıncaa bitmiyo bende boş ver deyip halıları sericem bu gidişle

senin yanağını öpiyim emiii

gel en iyisi kahve yapıp içelim boşşverelim temizliğiiii

hoşgeldin canım
benim bayram temizliğini eşim yapacak

Neyy biri bayram temizligimi dedi:|geçen bayram kadın geldide noldu kendimi sinir ettim düzgün yapamadı sonra ben gene kendimi paraladım sonra bütün bayram yazlıkta kaldık ne gelen ne giden var bu bayram saldım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…