Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hoşgeldin canım
benim bayram temizliğini eşim yapacak
ohh vallaa şanslısınnn maşallah benimkidee görevdee ne vardıı gelsede yapsaa...
Neyy biri bayram temizligimi dedi:|geçen bayram kadın geldide noldu kendimi sinir ettim düzgün yapamadı sonra ben gene kendimi paraladım sonra bütün bayram yazlıkta kaldık ne gelen ne giden var bu bayram saldım ondan

İvett biri bayram temizliğii dediii ama o biri bir türlü kalkmadı gittiii ne yapacğım konusunda kararsızımmmm

valla bende yapamiycim bayram temizliği arife günü bir süpürür silerin o kadar...
enerjim yok bu aralar öyle şeylere...

Kızlar topiğe takı resimlerei ekleyip reklam yapan kişi tahmin ettiğimiz gbi iki üyede aynı kişiymiş kazen bey üyeliklerini iptal etmiş şimdi gördüm

ohh vallaa şanslısınnn maşallah benimkidee görevdee ne vardıı gelsede yapsaa...

İvett biri bayram temizliğii dediii ama o biri bir türlü kalkmadı gittiii ne yapacğım konusunda kararsızımmmm

bebek torpili canım bunlar eskiden benimki elini hiç bir işe sürmüyordu
bari bu günlerin kıymetini bileyim bende
bebek doğduktan sonra çok beklersin diyo ikinci olana kadar birşey yapmaz artık

pisim sen var ya sennnnn,süpersinnn
ajanım pisim

Hoşgeldin canımmmmBen bişi yapmadımki Zaten başka topiktede yatak reklamı yapmış kazen sağolsunBurada yaptığı reklamın ve kötü içerik bildirmelerin üzerine yatak reklamıda tuz biber olmuştur

Son düzenleme:
Hoşgeldin canımmmmBen bişi yapmadımki Zaten başka topiktede yatak reklamı yapmış kazen sağolsunBurada yaptığı reklamın ve kötü içerik bildirmelerin üzerine yatak reklamıda tuz biber olmuştur

tespit ve kötü içerik butonu süperdi pisim

Kızlar ben soru sormayalı birkaç saat oldu biliyorum özlediniz
Benim makatımda cız cız eden bir ağrı var kabızlıktanmıdır çok rahatsız ediyor

Biz senin küçük ajancıklarınız
Ben kk nın uslu kızı oldum artıkın ban yok ceza yok

bende tam tersi yaramzlaştım ama haklı yere
geçen ban yediğim topiğin sahibi bugün yine bir konu açmış gelde yazma deli ediyolar adamı
burada az önceki reklamcılar grilenmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…