bizde pazar günü aldık 2 tanee onlar kovalaşıyolar habire dertleri neyse
Kızlar ben soru sormayalı birkaç saat oldu biliyorum özlediniz
Benim makatımda cız cız eden bir ağrı var kabızlıktanmıdır çok rahatsız ediyor
bende tam tersi yaramzlaştım ama haklı yere
geçen ban yediğim topiğin sahibi bugün yine bir konu açmış gelde yazma deli ediyolar adamı
burada az önceki reklamcılar grilenmişler
ben ne diyim sana şimdiii
Kahvemi aldım geldim nereye kaçtınız yaaaaa
Kızlar ben soru sormayalı birkaç saat oldu biliyorum özlediniz
Benim makatımda cız cız eden bir ağrı var kabızlıktanmıdır çok rahatsız ediyor
istiyoruz bebek diye deli oluyoruz ama yok işte.Bana sürpriz mi yapacaksın, hadi gel ne olur bebeğim, daha fazla bekletme beni...
şöyle bi silkelendim bi alışveriş yaptım eşim bana maaş veriyor kredi kartımı ve harçlığımı ordan çıkartıyorum kredi kartım çok gelince çözümü böyle buldubu ay battım
Ferda favorim migros sanal alışveriş alışverişe gidip poşetti parktı eve taşımaktı derdi yok mis
arada gidiyoruz markete ama tamamen iş olsun diye
inşallah test yanlış çıkmıştır aklım hala ordayarın ateşim yüksek çıksın :18: dua edin hamişler anneler
pazartesi kadın gelirse ev temizlenicek yoksa banane modundayım
kimleri attınız siz topikten öyle
Lovely geçen gün bi kabızlık çektim halada tam atlatamadım bana hiçolmazdıda Allah yardımcın olsun heleki hamilelikte
çok sağol cvpladığın için. söylesem gülersiniz belki de ben henüz 4 aylık evliyim ama çılgınlar gb bebek istiyorum.korunmuyorum en başından beri, en büyük isteğim eşimden bebek sahibi olmak çünkü. amin canım inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir Allah'ım.. ama dediğin gb bekleme zor, yorucu, bi gebelik testi aldım 3 ay önce,testi yapmama fırsat kalmadan adet oluyorum zaten. bu ay ümitliydim 2 gün önce yine geldi kırmızılar. offf ne diyim bilmiyorum artık yaa..
ahh sorma yaa alışverişi yapıyorum geliyor ve bakıyorum yemeklik hiç bişey yokpericim testi düşünmemeye çalış olur mu
inşallah günü gelince güzel haberi vereksin bize
belki yarın belki yarından da yakın
migros sanal market fena bişey ama
onu dabunu da hazır getirmişken şunu da derken 100tl civarı ödüyorum ıvır zıvıra
bir de benim evin altı market,karşısı market,yanı bim falan derken hergün bişeyler alıp geliyorum saçma sapan
ztar kuzum gitmişsin gerçi ama sizin gebelik hassasiyetinizi yerim
bizde de yemek yok, temizlik desen hak getire
vahim haldeyim
oğlum uyudu şimdi de ne yemek yapacamı da bilemiyorum
sanırım dışarda yicez
bazen çok karamsar oluyorum bi inansam eninde sonunda anne olucağıma bu kadar üzülmücem belkide içimdeki korkunun tarifi yok :18:canim once hosgeldin topikimize
uzulme lutfen bak bu topikte ilk baisndan beri bir suru insan neler yasadi.. Ama zamani gelince bir bakiosun tek bir iliskiden melekler konabiliyor rahimlere..
Allah en hayirli zamanda hayirli ve saglikli olan, gozunuzun nuru, evinizin nesesi bir bebek bagislar size de insaallah.. hepimize..
yeterki sabirli olalim.. zamanini bekleyelim.. kendimizi ona hazirlayalim..
biliyorum beklemek en zoru, ama zahmet olmadan rahmet olmuyor ne yazikki..
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..
aferim kendine gel tabisi karamsar olma perim benim.. senin zamanin cok yaklasti gibi hissediyorum ben nedense.. lutfen hep ne diyorum ben.. olmayan bir ay da bir ay daha bebeginize yaklastigini dusun.. boyle kendini daha iyi hissedersin canim..
sabir en zor sey.. herkesin sabirla imtihani farkli farkli.. ama sonu cok tatli olur insaallah..
uzulme bebisin daha da gecikmesin annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?