Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bizde pazar günü aldık 2 tanee onlar kovalaşıyolar habire dertleri neyse

Kovalaşırken burnuyl diğer balığın arkasını dürtekliyorsa biri erkek biri dişidir benimkilerin mahşlalahı var yüzlerce yumurta bıraktılar yavrular çıktı ama hep öldü yaşatmayı beceremedim.Link eklemek yasak eklemiyorum ama merak edersen benim açtığım konularda var japon bebelerim.

Kızlar ben soru sormayalı birkaç saat oldu biliyorum özlediniz
Benim makatımda cız cız eden bir ağrı var kabızlıktanmıdır çok rahatsız ediyor

evet ozledık kabızlıktanmıdır bılmem ama hamıleyken benımde oluyodu ben hemoroıdım oldugu ıcın ondandır dedım hep :26:

yahu canim cok datlusun yaaa

seni o kadar iyi anliyorum ki..

arkadaslarin gozunden kaciyor, ya da herkes gecmisi okumuyor coluklu cocuklu tabii.. yine senin annen yaninda ben her bi seyi annemi arayip sormuyorum dolayisiyla buraya yaziyorum ve cevap bekliyorum.. alamadigim zaman bende cok bozuluyorum ne yalan soyleyim .. ama bu bizim hassasligimizdan kaynaklaniyor tabisi.. neyse..

makatindaki ciz ciz agri kabizlikta zorlanmandan oturu olabilir.. benimki sanci bile veriyordu birak cizi falan..

ikincisi de o hapsirirkenki aci sey bende de oluyor arada.. kasigina bicak saplanmis gibi oluyor biliyorum. bisey olmaz Allahin izniyle.. O korusun yavrularimizi..

bir arada hapsirirken o aciyi hissetmeyince korkuyordum neden olmuyor diye :))

boyle isler iste..

nerdesiniz kizlar

kahvaltimi yaptim , vitaminlerimi iceyim.. bi ton isim var ama hiicc canim yapmak istemiyor..

bir de canim bol sekerli , ya da az sekerli ama yaninda cikilotayla turk kahvesi istiyor,. en son saliydi heralde ictigim.. bu aralar kafeinden uzak dirmaya calisiyorum ya guya.. neyse..

ztar kacar

istiyoruz bebek diye deli oluyoruz ama yok işte.Bana sürpriz mi yapacaksın, hadi gel ne olur bebeğim, daha fazla bekletme beni...

şöyle bi silkelendim bi alışveriş yaptım eşim bana maaş veriyor kredi kartımı ve harçlığımı ordan çıkartıyorum kredi kartım çok gelince çözümü böyle buldu bu ay battım
Ferda favorim migros sanal alışveriş alışverişe gidip poşetti parktı eve taşımaktı derdi yok mis
arada gidiyoruz markete ama tamamen iş olsun diye
inşallah test yanlış çıkmıştır aklım hala orda yarın ateşim yüksek çıksın :18: dua edin hamişler anneler
pazartesi kadın gelirse ev temizlenicek yoksa banane modundayım
kimleri attınız siz topikten öyle
Lovely geçen gün bi kabızlık çektim halada tam atlatamadım bana hiçolmazdıda Allah yardımcın olsun heleki hamilelikte

pericim testi düşünmemeye çalış olur mu
inşallah günü gelince güzel haberi vereksin bize
belki yarın belki yarından da yakın

migros sanal market fena bişey ama
onu dabunu da hazır getirmişken şunu da derken 100tl civarı ödüyorum ıvır zıvıra
bir de benim evin altı market,karşısı market,yanı bim falan derken hergün bişeyler alıp geliyorum saçma sapan

ztar kuzum gitmişsin gerçi ama sizin gebelik hassasiyetinizi yerim

bizde de yemek yok, temizlik desen hak getire
vahim haldeyim
oğlum uyudu şimdi de ne yemek yapacamı da bilemiyorum
sanırım dışarda yicez

istiyoruz bebek diye deli oluyoruz ama yok işte.Bana sürpriz mi yapacaksın, hadi gel ne olur bebeğim, daha fazla bekletme beni...

canim once hosgeldin topikimize

uzulme lutfen bak bu topikte ilk baisndan beri bir suru insan neler yasadi.. Ama zamani gelince bir bakiosun tek bir iliskiden melekler konabiliyor rahimlere..

Allah en hayirli zamanda hayirli ve saglikli olan, gozunuzun nuru, evinizin nesesi bir bebek bagislar size de insaallah.. hepimize..

yeterki sabirli olalim.. zamanini bekleyelim.. kendimizi ona hazirlayalim..

biliyorum beklemek en zoru, ama zahmet olmadan rahmet olmuyor ne yazikki..

Rabbim hepimizin yardimcisi olsun..

aferim kendine gel tabisi karamsar olma perim benim.. senin zamanin cok yaklasti gibi hissediyorum ben nedense.. lutfen hep ne diyorum ben.. olmayan bir ay da bir ay daha bebeginize yaklastigini dusun.. boyle kendini daha iyi hissedersin canim..

sabir en zor sey.. herkesin sabirla imtihani farkli farkli.. ama sonu cok tatli olur insaallah..

uzulme bebisin daha da gecikmesin annesi

çok sağol cvpladığın için. söylesem gülersiniz belki de ben henüz 4 aylık evliyim ama çılgınlar gb bebek istiyorum.korunmuyorum en başından beri, en büyük isteğim eşimden bebek sahibi olmak çünkü. amin canım inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir Allah'ım.. ama dediğin gb bekleme zor, yorucu, bi gebelik testi aldım 3 ay önce,testi yapmama fırsat kalmadan adet oluyorum zaten. bu ay ümitliydim 2 gün önce yine geldi kırmızılar. offf ne diyim bilmiyorum artık yaa..

canim daha 4 ay olmus oyle normalki bu sure..

kendini fazla yipratma, sakin, huzurlu olmaya calis.. hemde yeni evliymissin zaten.. hem bebek icin calisirken hem de evliliginin ve esinin tadini cikar.. sadece ebbege odaklanma esin de bozulabilir bu duruma cunku..

ahh sorma yaa alışverişi yapıyorum geliyor ve bakıyorum yemeklik hiç bişey yok
benimde caddeden bi in heryer mağaza alıp giymediğim şeylere çok üzülüyorum okadar evcimenim ki düşün aldıklarım gezmelerimden daha çok nerse şimdi bakıcam yine bu akşama bişey bulamam
ben o spoiler közlenmiş patlıcanlardan çok alıyorum sarımsaklı yoğurtla çeşit oluyor hemen
aklım geldi yine uyuz test :26:

bazen çok karamsar oluyorum bi inansam eninde sonunda anne olucağıma bu kadar üzülmücem belkide içimdeki korkunun tarifi yok :18:

off aynen bende korkuyorum, her ay olmazsa korkusu. eşimin ailesine gidiyoruz, anneannesi başlıyo bebek yok mu falan hepten bozuluyorum. eşimin ailesi makul insanlar erken diye düşünüyorlar ama yaşlılar böle işte. kimi ilk geceden hamile kalıyo sende nie olmadı diyo bana.. sinirlerim hepten bozuluyor. bide konuyla alakasız ama cvpları böle renkli olarak yada sonunda simgeli nasıl yazıyorsunuz ? ben daha yeni üyeyim bilemiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…