Yok kuzum buraya yazardın ben zaten doktorun kapısının önünde oturuyordum,evt cnm bizde hep konusuyoruz toplanalım diye ama bi kısmet olmadı,tmm cnm ben sorarım kuaföre aciliyeti varmı bayramdan öncemi? Bide gölge fln riskli degilmi mennun kalmış biri söylese yani sonra tırt cıkmasın ,bide sen gebe degilmiydin?boya gölge fln?
Trsekkur ederim kizlar valla anlamadim bu hamilelik ne degisik biseymis. Gece ister istenez hemen gideremiyirum wc ihtiyacimi uyku halinde oldugum icin onun icinde genel bi rahatsizlik hali olur geceleri oda etkilemis olabilir.
Beklemedeyim simdi devam ederse bi dr a goruncem sanirim
Kızlar geldim eve ama oynatmaya az kaldı,oyyyy oyyyy tam evden cıktım artık geç kalcam hastaneye saat olmuş 4 20 ben geldim diyo,dedim ben cıktım söylemiştim size doktora gltmem lazım,neyse cigdem hnma girdim 6 farklı ilaç birden 2 ilaca düstü,iyiki gitmisim ama bu sefer recete de problem cıktı gene bi yukarı bi asagı neyse haloldu.
Ama simdi tv ci aradı gene gelcem diyo ,eczaneden ilaçları almam lazım bekliyorum inş gelcek
Kızlar geldim eve ama oynatmaya az kaldı,oyyyy oyyyy tam evden cıktım artık geç kalcam hastaneye saat olmuş 4 20 ben geldim diyo,dedim ben cıktım söylemiştim size doktora gltmem lazım,neyse cigdem hnma girdim 6 farklı ilaç birden 2 ilaca düstü,iyiki gitmisim ama bu sefer recete de problem cıktı gene bi yukarı bi asagı neyse haloldu.
Ama simdi tv ci aradı gene gelcem diyo ,eczaneden ilaçları almam lazım bekliyorum inş gelcek
canım merak ettim test yaptın mı
Kızlarr hepinizee selamm 2 gün iş yerinden izin almıştımm sayfalarr nasıl birikmişş oku oku bitiremedim size tebrik koyuyorum ( bu arada evde türk malını izlemektenn onlar gibi oldumm )
Yarın da izinliyim şeker yükleme testim yapılacakk bakalımm nasıl olacakk
lovely cicimm aynı kasılmaları bende hapşırıken yaşadımm yatarken oluyor o yaa ben hapşırığım gelince hemen ayağa kalkıyorum ama uyku halinde tabi çok zor oluyor nasıl bi ağrı oo ölee ama geçiyor çok sürmedenn sende merak etme
gamzeee bayramlığınıı gördümm rüzgarınnnn maşallahhhh annemmm giydiriptee çekkk
benimde karnım kocamann olmaya başladııı otobüste bile yer veriyorlarr artıkkk
ben az daha kalan sayfaları okuyayım
kızlar hepinizi çok çok çok özledim. şimdiden hepinizi bayramı kutlu olsun. hevuk teşekkürler canım özlemin bebişin fotoyu yollamışın.
topikde böyle gelişme oldukça ne olur bana yazın
hoşgeldin canım.
maşallah bebişi büyüttün sende..
nasılsın bebiş nasıl
ofşu sağol canım valla haftanı gördüm şok oldm. zaman ne çabuk geçiyor. 50 gün kalmış doğuma
allah sağlıklı hayırlı evlat naasip etsin canım
aynen canım zaman çabuk geçiyor.
benimki biraz sabırsız olacak sanırım.
karnım aşağı düştü bile şimdiden normal mi acaba..
sanırım artık ters döndü.
hareketleri de artık yavaşladı gibi..
arada da kasıklarımda sancı hissediyorum..
şeyime çok kötü baskı yapıyo..
korkmaya başladım bugün :18:
maşallah bu arada oğluşuna pek tatlı
ben 32. haftada doğuruyorum sanmıştım ama 39da sezeryanla doğurdum
gerçi normal doğum başlamış sayılırdı ama olsun ynede gayet zamanlı oldu yani
panik yapma onlar geliceği zamanı gayet iyi bilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?