Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar geldim eve ama oynatmaya az kaldı,oyyyy oyyyy tam evden cıktım artık geç kalcam hastaneye saat olmuş 4 20 ben geldim diyo,dedim ben cıktım söylemiştim size doktora gltmem lazım,neyse cigdem hnma girdim 6 farklı ilaç birden 2 ilaca düstü,iyiki gitmisim ama bu sefer recete de problem cıktı gene bi yukarı bi asagı neyse haloldu.
Ama simdi tv ci aradı gene gelcem diyo ,eczaneden ilaçları almam lazım bekliyorum inş gelcek

Evet ins yakin zamanda ayarlayip toplanabiluriz.Canım rofleyi ilerleyen zamanlar icin soruyorum boyayı Dr yaptirabilirsin dedi.kendi Dr dısında iki Dr daha sordum onlarda yaptirabilirsin dediler.

ztarcım canım ne zamandır hissetmiyorsun bebişini . bence doktora gidebilirsen git sancılarıda önemsemek lazım

Hilalcim sen neden ilaç kullanıyorsun sorun ne?kusura bakma on sayfaları cok takip edemedim ben aranıza sonradan katıldığım icin biraz franszım konulara:)İns önemli birsey yoktur.

Cnm ben 28 yasındayım 2012 yılında 2 defa düşük yaptım işte yazın genetik fln testlerle geçti,kromozom boz.birde kan pıhtılaşması cıktı,şu anda korunuyoruz bi dahaki ay hsg cekilcem sonrasında bırakcaz heralde korunmayı dr ne derse o,hafif mantar olmusum fitil kullanıyorum benim hikayem kısaca bu

sende bi gebelik stikeri yapta görelim hafta hafta yoksa hep sorarız

Yoğun bir gün olmuş senin için ve halada devam ediyor gibi.

Canım çok teşekkür ederim çok şükür bir daha o kadar şiddetli tekrarlamadı ama gün içinde hafif ani giren kasılmalarım oluyor ama 2-3 saniye bile sürmüyor.Hassasiyetin için çok teşekkür ederim üzerinden kaç gün geçti ama yinede cevap yazmışsın sağol.Perşembe günü kontrolüm var inşlalah o zaman içim çok daha rahat edecek ultrasona girince.

kızlar hepinizi çok çok çok özledim. şimdiden hepinizi bayramı kutlu olsun. hevuk teşekkürler canım özlemin bebişin fotoyu yollamışın.
topikde böyle gelişme oldukça ne olur bana yazın

kızlar hepinizi çok çok çok özledim. şimdiden hepinizi bayramı kutlu olsun. hevuk teşekkürler canım özlemin bebişin fotoyu yollamışın.
topikde böyle gelişme oldukça ne olur bana yazın

hoşgeldin canım.
maşallah bebişi büyüttün sende..
nasılsın bebiş nasıl

Huzurun kızı asel'ın resımlerını yolladım dagıt ısteyene bende yollarım eksık kalanlaraaa

ofşu sağol canım valla haftanı gördüm şok oldm. zaman ne çabuk geçiyor. 50 gün kalmış doğuma
allah sağlıklı hayırlı evlat naasip etsin canım

aynen canım zaman çabuk geçiyor.
benimki biraz sabırsız olacak sanırım.
karnım aşağı düştü bile şimdiden normal mi acaba..
sanırım artık ters döndü.
hareketleri de artık yavaşladı gibi..
arada da kasıklarımda sancı hissediyorum..
şeyime çok kötü baskı yapıyo..
korkmaya başladım bugün :18:
maşallah bu arada oğluşuna pek tatlı

ben 32. haftada doğuruyorum sanmıştım ama 39da sezeryanla doğurdum
gerçi normal doğum başlamış sayılırdı ama olsun ynede gayet zamanlı oldu yani
panik yapma onlar geliceği zamanı gayet iyi bilirler

ben 32. haftada doğuruyorum sanmıştım ama 39da sezeryanla doğurdum
gerçi normal doğum başlamış sayılırdı ama olsun ynede gayet zamanlı oldu yani
panik yapma onlar geliceği zamanı gayet iyi bilirler

aman ne biliyim karnım düştü iyice :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…