Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

seni cok ozledim canim yaaaa daha sIk gelsene buralara..

oglusuna bayildim bayildim cok tatli olmus.. masallah barekallah..

İns biran once duzelir prob .canim mantarida takma kafana o fitil cok iyi geliyor.gecer uzun surmeden.tum sorunkar cozulur seninde civcivini gun gun takip ederiz buradan ins.Hilal cim bu arada ekledim görebilirsiniz artık :)

Puffyymm maşallahhhh çok tatlı bir bebeğin var.Allah nazarlardan saklasınnnn .Musmutlu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin Rabbimmm..

hUZURUN bebişinin resmini banada gönderinnnnnnnn

ztarcım canım ne zamandır hissetmiyorsun bebişini . bence doktora gidebilirsen git sancılarıda önemsemek lazım

canim dr u aradim sanirim gaz sancisiydi hic birsey demedi hic onemsemedi.. simdi daha iyiyim.

ya bebegi hissetmiyorsun derken ben hissettigim zamanda zaten bebek mi dgeil mi gaz mi emin olamadan hissediyordum.. yani ben daha tam bebek hareketlerini belirgin bir sekilde hissetmedim zaten. ama sanirim bugun de hafif hissettim o dedigim seyden ama dedigim gibi daha belirgin oluodu. gaz mi ne anlamiyorum tam olarak

Pufyim özledik tatlum

aksu cnm olmuş cok güzel hemde

tv geldi,ben kendimi mutfaga verdim fırında bişeyler yapıyorum

Puffym bebeişin büyümüş çok tatlı mahşallah subhanallah.

Gamzem rüzgarda çok tatlı ve çok obuy çıkmışMahşallah subhanallah.

Puffym bebeişin büyümüş çok tatlı mahşallah subhanallah.

Gamzem rüzgarda çok tatlı ve çok obuy çıkmışMahşallah subhanallah.

bızle beraber barbunya yedı de ve tatlı yemıyo kek verdı babası agzından cıkardı ama acı eksı bayıla bayıla yıyıyo

selam kızlar geçmişi anca bitirdim walla...gamzemmm resim bende isterim ferdacım test negatif çıkmış...komik bi durum ama hayırlı olsun ne diyim:13:hilalcim senin çocuğun oluyor..sadece tutunamıyor bununda sebebini öğrendin hayırlısyla bundan sonra sağlıklı bi bebeiş doğuracaksın..ztarcım telaş yapma zamanla ne tekmeler yiyceksinnn daha:13:eminecim kimse için üzülmeye değmez boşverrr sen ailene sımsıkı sarıl yeterşu yatak meselesi bizdede sıkıntı olmuştu ben kırkı çıkana kadar tek beşikte yanımda yatırıcam daha sonra kendi odalarına yatırıcam hayırlısıyla...bayram sonu taşınma telaşı bendede varrrrr artık bi yandan bebişler bi yandan toplanma ayarlıycaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…