maaşallah oku oku bitiremedim geçmişi amma da çeneniz düşmüş yine
yeni doğum yapan arkadaşlar olmuş rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin..huzurun kuzucuğu da çoook tatlı maaşallah
meganım teşekkürler yolladığın için..
ferda gözün aydın anavatan kan ağlıyor
bi sürü bebiş ve pisicik resmi gördüm bayıldım valla
özlem kuzu gelmiş kızı da çok çirkinnmiş
hı bende yedim
ama kafasına takmasın geçer inşallah..benim oğlum doğduğunda dr böbrekleri görünmüyor demişti çok şükür kendisi çok sağlıklı ve göğe taş atacak kadar yaramaz
dr lar vicdansız bu anne üzülürmü canı yanar mı sütü kesilirmi diye düşünmüyorlar
dan dan herşeyi söylüyorlar...
beste bebek allaha emanet üzülme özlem
eminemmmmmmmmm
bebeğim okudum yazdıklarını takma kafana diyeceğim ama nafile biliyorum..allah insanları KUL hakkından korkan insanlarla karşılaşmak nasip etsin..anne ve babalarda buna dahil
iyi gün değil kötü gün dostu lazım insana..üzülme rabbim seni eşine eşini de sana bağışlasın huzurunuz sağlığınız yerinde olduktan sonra her zorluğun üstesinden gelirsiniz...rabbim o aç gözlü iyi gün dostu anne babanın gözünü doyursun senin zaten gönlün zengin
sen mükafatını fazlasıyla alacaksın canım arkadaşım
hilal senin yaşadığın şeyleri bende yaşadım ve daha 17 yaşımdaydım .benim bebeğim hiç olmuyordu belki bunlar boş laf gelebilir..
ama rabbimin biçtiği bir vakit var ve bu sefer inşallah hayırlı haberlerle geleceksin hele bir rahim hsg çekilsin korunmayı bırakın inşallah sağlıkla mucizene kavuşacaksın...
daha çok şey yazacaktım ama size derken çenem çok düşmüş utandım vaz geçtim