Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydınlarrrr

nasılsınız bakalımmmmm
cumadan beri gelemedim buraya
haftasonu çok yoğun geçti misafirim vardı
dünde çok rahatsızlandım

nasılsınız bakalım, geçmişi okumadım daha yeni geldim işe...
inşallah yaramaz bir şey yok iyisinizdir...

pazar gecesi çok rahatsızlandım doğum kontrol hapına başlamıştım
gece tansiyonum çok yükseldi gözlerim uyuştu wc ye giderken yığıldım kaldım gözüm görmedi resmen
geri bıraktım bende....

maaşallah oku oku bitiremedim geçmişi amma da çeneniz düşmüş yine
yeni doğum yapan arkadaşlar olmuş rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin..huzurun kuzucuğu da çoook tatlı maaşallahmeganım teşekkürler yolladığın için..
ferda gözün aydın anavatan kan ağlıyor
bi sürü bebiş ve pisicik resmi gördüm bayıldım valla
özlem kuzu gelmiş kızı da çok çirkinnmişhı bende yedimama kafasına takmasın geçer inşallah..benim oğlum doğduğunda dr böbrekleri görünmüyor demişti çok şükür kendisi çok sağlıklı ve göğe taş atacak kadar yaramaz
dr lar vicdansız bu anne üzülürmü canı yanar mı sütü kesilirmi diye düşünmüyorlar dan dan herşeyi söylüyorlar...beste bebek allaha emanet üzülme özlem
eminemmmmmmmmmbebeğim okudum yazdıklarını takma kafana diyeceğim ama nafile biliyorum..allah insanları KUL hakkından korkan insanlarla karşılaşmak nasip etsin..anne ve babalarda buna dahil iyi gün değil kötü gün dostu lazım insana..üzülme rabbim seni eşine eşini de sana bağışlasın huzurunuz sağlığınız yerinde olduktan sonra her zorluğun üstesinden gelirsiniz...rabbim o aç gözlü iyi gün dostu anne babanın gözünü doyursun senin zaten gönlün zengin sen mükafatını fazlasıyla alacaksın canım arkadaşım

hilal senin yaşadığın şeyleri bende yaşadım ve daha 17 yaşımdaydım .benim bebeğim hiç olmuyordu belki bunlar boş laf gelebilir..
ama rabbimin biçtiği bir vakit var ve bu sefer inşallah hayırlı haberlerle geleceksin hele bir rahim hsg çekilsin korunmayı bırakın inşallah sağlıkla mucizene kavuşacaksın...

daha çok şey yazacaktım ama size derken çenem çok düşmüş utandım vaz geçtim

ben aralığa kaynamayayım dedim
daha doğuramadım..sancı derseniz hiç yok
aslında bende doğuracak kılık yok
ama sürekli rüyamda bebeğimin doğduğunu ve emzirdiğimi görüyorum oğlumdada aynısı olmuştu
ne diyeyim allahım doğum sırası bekleyen arkadaşlarımın yardımcısı olsun..vakti zamanı gelince benide hayırlısıyla kurtarsın
ve inşallah hamile olarak geçirdiğim bu son günlerin hürmetine RABBİM OLMAYAN KARDEŞLERİMİZE DE BU DUYGUYU TATMAYI NASİP EYLESİN
hepiniz allaha emanet olun

Gunaydınnnnnn
naber kızlarrrr
dıdemmmm ozledımmmmm kız
blumummmm dogurursun anam gırdıgı gıbı cıkar emın ol

Dun yazmak ıstedım ama elım gıtmedı okuyunca agladım resmen
bızde aynı durumu yasıyoruz ama sımdı kımse 1 tlınız var mı demıyo sukur ayaktasın bıtanem az olur oz olur sen her turlu ayaga kalkarsın ıste anne baba bıle olsa el ınsanına donusuyo bır anda
senınkılerde benımkılerde bızlere yapıyolar ama torunlarına yaptıklarını nasıl vıcdan var kı tasıyabılıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…