ona ne şüphe doğmasa oğlum doğmazdı 41+4 haftalık
ah keşke girdiği gibi çıksa
aşkitom naparsın beyaaaaa
burada olupta yazmayanları akşama kocaları kovalasın emi
tamda senden beklediğim sözlerbulumgamzee
desteğiniz için sağolun kızlar boşver takmamaya çalışıyorum ama omuyo bazen taşıyorum dünkü taşdığım gibi ben çok fazkla dert yanmayı sevmem ALLAH başka dert vermesin
bunu yapan sevgili kaynanam ve kayınbabamkızlarına aylık yardıma başladılar neyse ALLAH onlara sağlılı uzun ömürler nasip etsin bizi onlara onları bize muhtaç etmesin yolları açık olsun ne diyim sonuçta yaptıklarını onaylamasamda anne baba
okudum hadi gözün aydın..ayy bende doğurmazsam bayramda görücem onlarıhehe gidiği gibi çıkar merak etme senn
iyim balım ya bayramı dört gözle bakliyorum annem babam gelicek inşallah çoook özledim anlatamam
amin rabbim can sağlığı versin her kötü gün gelir geçer kızım kocam yanımda olduktan sonra sırtım yere gelmez ALLAH ın izniyletamda senden beklediğim sözler
dediğin gibi allah uzun ömürler versin aynı şeyi bende yaşadım emin ol..kızlara daima öncelik tanınıyorallah hz.ömer adaleti versin onlara...tabiri caizse herkese şappır şuppur bize YA RABBİ şükür boşver canımız sağolsun
hadi bakalım bayramdan sonra bir avazda inşallahokudum hadi gözün aydın..ayy bende doğurmazsam bayramda görücem onları
bizde bayramı bekliyoz bi ton gözleşu bayram geçsede bu karı doğursa diyor bizim eş dost
eminem kuşum kaçmış gibi olucam ama kaynanam geldi malum bayram şimdi eltime gidip sarma saracağız ama önce ev işim yapayım jet hızıyla...
hadi allaha emanet ol..n kısa zamanda görüşürük
zeynebim geçmiş olsun canım doğum kontol haplarını doktorlar önermiyo kullanma boşvergünaydınlarrrr
nasılsınız bakalımmmmm
cumadan beri gelemedim buraya
haftasonu çok yoğun geçti misafirim vardı
dünde çok rahatsızlandım
nasılsınız bakalım, geçmişi okumadım daha yeni geldim işe...
inşallah yaramaz bir şey yok iyisinizdir...
pazar gecesi çok rahatsızlandım doğum kontrol hapına başlamıştım
gece tansiyonum çok yükseldi gözlerim uyuştu wc ye giderken yığıldım kaldım gözüm görmedi resmen
geri bıraktım bende....
2 dakka gittik hemen dağılın zaten
küstüm gidiyorum
zeynebim geçmiş olsun canım doğum kontol haplarını doktorlar önermiyo kullanma boşver
sen beni beğenmiyormusunn
kızlar bugün benim 40 ım çıkıyor :))) bebişi banyo yaptırcam kendim banyo etcem akşam gezmeye gitcez başka bişi yapıyormuuu acep
slm
artık kımse olmuyo ya
gelın de ıkı lafın belını kıralım be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?