Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bulum gamzee
desteğiniz için sağolun kızlar boşver takmamaya çalışıyorum ama omuyo bazen taşıyorum dünkü taşdığım gibi ben çok fazkla dert yanmayı sevmem ALLAH başka dert vermesin
bunu yapan sevgili kaynanam ve kayınbabam kızlarına aylık yardıma başladılar neyse ALLAH onlara sağlılı uzun ömürler nasip etsin bizi onlara onları bize muhtaç etmesin yolları açık olsun ne diyim sonuçta yaptıklarını onaylamasamda anne baba

ona ne şüphe doğmasa oğlum doğmazdı 41+4 haftalık
ah keşke girdiği gibi çıksa

aşkitom naparsın beyaaaaa

hehe gidiği gibi çıkar merak etme senn
iyim balım ya bayramı dört gözle bakliyorum annem babam gelicek inşallah çoook özledim anlatamam

tamda senden beklediğim sözler
dediğin gibi allah uzun ömürler versin aynı şeyi bende yaşadım emin ol..kızlara daima öncelik tanınıyor allah hz.ömer adaleti versin onlara...tabiri caizse herkese şappır şuppur bize YA RABBİ şükür boşver canımız sağolsun

hehe gidiği gibi çıkar merak etme senn
iyim balım ya bayramı dört gözle bakliyorum annem babam gelicek inşallah çoook özledim anlatamam
okudum hadi gözün aydın..ayy bende doğurmazsam bayramda görücem onları
bizde bayramı bekliyoz bi ton gözle şu bayram geçsede bu karı doğursa diyor bizim eş dost

Adettendır şimdi bu DOĞAAAA

son model gelin arabası mubarek
amin rabbim can sağlığı versin her kötü gün gelir geçer kızım kocam yanımda olduktan sonra sırtım yere gelmez ALLAH ın izniyle

eminem kuşum kaçmış gibi olucam ama kaynanam geldi malum bayram şimdi eltime gidip sarma saracağız ama önce ev işim yapayım jet hızıyla...
hadi allaha emanet ol..n kısa zamanda görüşürük

okudum hadi gözün aydın..ayy bende doğurmazsam bayramda görücem onları
bizde bayramı bekliyoz bi ton gözle şu bayram geçsede bu karı doğursa diyor bizim eş dost
hadi bakalım bayramdan sonra bir avazda inşallah
eminem kuşum kaçmış gibi olucam ama kaynanam geldi malum bayram şimdi eltime gidip sarma saracağız ama önce ev işim yapayım jet hızıyla...
hadi allaha emanet ol..n kısa zamanda görüşürük

tmm canım kolay gelsin sana öpüldün kocaman

zeynebim geçmiş olsun canım doğum kontol haplarını doktorlar önermiyo kullanma boşver
2 dakka gittik hemen dağılın zaten
küstüm gidiyorum

sen beni beğenmiyormusunn

herkese selamlar dicem kimse yokkkkkkk öptüm hepinizigelince görürsünüz

kızlar bugün benim 40 ım çıkıyor :))) bebişi banyo yaptırcam kendim banyo etcem akşam gezmeye gitcez başka bişi yapıyormuuu acep

Son düzenleme:

kimseler yok ama yine de heerkese slmlar

temizlikti alışverişti falan derken giremedim nete doğru dürüst ama sohbetler devam ne güzel ama suanda kimsecikler yok. bende kendi kendime yazıyorum işte.... kızlar ya çk karışığım çoookkk. regl günüm bu hafta olmam gerekio tabi düzenli deil günlerim arada bazen 5 yada 7 gün oynuo. ama inş bu defa olmam ya inş bu defa güzel haberler alırım canlar nolur dua edin rabbim tüm isteyenlere de bana da bian önce hayırlı evlatlar versin inş. tam da bayrama denk geldi ama olmam ya inş. hiç adet belirtisi de yok üstümde. karnım ağrımıo şişkinlik falan da yok. offffff yok ya ama kendimi de kandırmak istemiom sonunda çok üzülüom çünkü.ne bileyim ya rabbim inşallah bu bayram bizleri hayırlı evlat haberleriyle bayramlandırır inş.

kızlar bugün benim 40 ım çıkıyor :))) bebişi banyo yaptırcam kendim banyo etcem akşam gezmeye gitcez başka bişi yapıyormuuu acep

.

maşallah cnm ya maşallahhh. yerim ben o bebişi ya rabbim uzun ömürler versin acısını göstermesin inş. cnm ya misss kokulum. annesi havalar da soğudu artık dikkat edin sıhhatler olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…