Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

master maşallah pek tatlı oğluşun

.

maşallah cnm ya maşallahhh. yerim ben o bebişi ya rabbim uzun ömürler versin acısını göstermesin inş. cnm ya misss kokulum. annesi havalar da soğudu artık dikkat edin sıhhatler olsunnn

sağol tatlım darısı başınıza inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin cnm.

saol cnm benım
senın oglusun napıyo bakım bı de sız bır aylık aşı yı yaptırdınız heralde bebekte ates sancı falan yapıyo mu :26:

yaptırdık cnm yok yapmadı ateş ama 14 kasımda var aşımız o yapıcakmış sanırım.siz ne yaptınız yaptırdınızmı aşı bebiş nasıl

yaptırdık cnm yok yapmadı ateş ama 14 kasımda var aşımız o yapıcakmış sanırım.siz ne yaptınız yaptırdınızmı aşı bebiş nasıl

bızım bugun yaptırmamız lazım dı sancı falan yaparsa bayramda durmaz dıye bayramdan sonraya bırakmak ıstemıstım :26: gıtsek mı acaba:44: kıyamıyorm yavrum topuk kanı alırken nasıl cırpındı

ben yaptır derim cnm bayramda giden gelen olur zaten .ateş falan yapmadı bizde sadece vurulurken azıcık ağladı okadar topuk kanı zor oluyor cnm onun kadar zor olmuyor.

Gelınıne koc alman gerekıo hadı gorelım kocu adettır kız ıyıce susle

ben yaptır derim cnm bayramda giden gelen olur zaten .ateş falan yapmadı bizde sadece vurulurken azıcık ağladı okadar topuk kanı zor oluyor cnm onun kadar zor olmuyor.
kocama soylıyım de gelırse gıdelım barı
Gelınıne koc alman gerekıo hadı gorelım kocu adettır kız ıyıce susle

sus kız duymasın

Kızlarrrr evi tuttuk
Şimdi gittim anahtarı teslim aldım
Ev yeni olduğu için çok temizliğide yok
Bayram haftası temizliğini yapıp bayramdan sonraki haftada eşyamızı getiricez
Çok mutluyum.
İstediğimiz gibi bir ev bulamıycaz diye çok korkuyordum
Ama içimize sinnen biryer bulduk çok şükür bebeişim evine doğacak

hayirli olsun lovely, gule gule mutlulukla oturun, saglikla buyusun bebisin

kizlar ben bu soruya taktim biliyorum ama kedisine toksoplazma testi yaptiran yok mu hic?
kan icin tup vermisler babama eger kan getirirsen bakariz demisler bir ozel hastanede
ama kan alma konusu:44:icim acidi dusununce bile

kizlar selamm
nasilsinizz özlem dogum etmis cok sevindimm allah anali babali büyütsün
huzurumuz da dogum etmis allah onunkinide bagislasinn
baska gelismeler var mi bilmiyorum malum bir hafta girmeyince gecmisin hepsi okumaya kalksam gün boyu bitiremem.
benimde misafirlerim pazar günü gittiler ev kalabalik olunca zaman nasil gecti hic anlamadim cok güzeldi
kiz agladikca herkes degis tokus ediyordu insanin yaninda birileri olmasi ne güzelmis
simdi kaldik yine kizimla basbasa
bir hafta boyunca hergün biryerleri gezdik kizimda arabada misil misil uyudu
dünde kuaflre gittim kizlar saclarimi falan boyattim babasi bakti rümeysaya
bu arada ferdacim eger gelirde okursan bana bilgi verirsin insallah
ben kizim az daha büyüsün disari ciktigimda biberon vericem sadece evde emzirmeyi düsünüyorum
daha erken verirsem biberonu beni emmeyi birakirmis acaba dogruluk payi varmidir
herkes farkli birseyler söylüyor sen sanirim biberon vermeye hemen baslamisdin ama seni emmeyide birakmadi degil mi kuzey
birde biberon icin bebek termosu aldin mi sen?
sagdiktan sonra kac saat dayanir süt disarda?
umarim görürsün gelince.
bizde haberler böyle kizlar.
40 mizda cikti bu arada.

Buda oglumun haremgılı ıcın ozel besılettık masraftan kacınmadık

Ben dogdugundan berı bıberon verıyorum ama memeden hıc vazgecmedı oglum anne sutude hava sıcaklıgına baglı olarak degısır dayanma suresı cok sıcaksa eksır normal sut gıbı ama degılse 3-6 saat dayanır

disarda emzirmesi cok zor oluyor
emzirmek icin hep yer aramak zorunda kaliyorum
biberon daha pratik olcak disarda
sonucta pompa da aldim eve bosa almis almam
peki biberon icin hangi markayi alayim canim sence?
bebek termosu alayim mi sence yoksa sadece sagip biberona koyup cikcakmiyim disari:26:

dr browns mu ne adı bızım bıberon kolık ıcın olanlardan termosa gerek yok bence bız almadık

dr browns mu ne adı bızım bıberon kolık ıcın olanlardan termosa gerek yok bence bız almadık

tamam canim bakayim bir bulabilirim o biberondan insallah burda
eger onu bullamassam aventin antikolik biberonunu alicam oda iyidir sanirim
tesekkürler yardimin icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…