ayyyyy miniğim benimmm çok tatlı maşallah allah analı babalı büyütsün cnm
master maşallah pek tatlı oğluşun
.
maşallah cnm ya maşallahhh. yerim ben o bebişi ya rabbim uzun ömürler versin acısını göstermesin inş. cnm ya misss kokulum. annesi havalar da soğudu artık dikkat edin sıhhatler olsunnn
saol cnm benım
senın oglusun napıyo bakımbı de sız bır aylık aşı yı yaptırdınız heralde bebekte ates sancı falan yapıyo mu :26:
Moonum kırkın çıkıyormuş bugün mahşallah.
yaptırdık cnm yok yapmadı ateş ama 14 kasımda var aşımız o yapıcakmış sanırım.siz ne yaptınız yaptırdınızmı aşı bebiş nasıl
bızım bugun yaptırmamız lazım dı sancı falan yaparsa bayramda durmaz dıye bayramdan sonraya bırakmak ıstemıstım :26: gıtsek mı acaba:44: kıyamıyorm yavrum topuk kanı alırken nasıl cırpındı
kocama soylıyım de gelırse gıdelım barıben yaptır derim cnm bayramda giden gelen olur zaten .ateş falan yapmadı bizde sadece vurulurken azıcık ağladı okadar topuk kanı zor oluyor cnm onun kadar zor olmuyor.
Gelınıne koc alman gerekıo hadı gorelım kocu adettır kız ıyıce susle
Ben dogdugundan berı bıberon verıyorum ama memeden hıc vazgecmedı oglum anne sutude hava sıcaklıgına baglı olarak degısır dayanma suresı cok sıcaksa eksır normal sut gıbı ama degılse 3-6 saat dayanır
disarda emzirmesi cok zor oluyor
emzirmek icin hep yer aramak zorunda kaliyorum
biberon daha pratik olcak disarda
sonucta pompa da aldim eve bosa almis almam
peki biberon icin hangi markayi alayim canim sence?
bebek termosu alayim mi sence yoksa sadece sagip biberona koyup cikcakmiyim disari:26:
dr browns mu ne adı bızım bıberon kolık ıcın olanlardan termosa gerek yok bence bız almadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?