puffy len cevap verseneee
beni gömüyonmu cadııııııııııııııııııııııııı
kızım bi çınara bakıyorum bi sayfa yazı okuyorum
iyi patakladın bu arada beni, yirim senin beni pataklayan ellerini
kızlar kimler normal doğum yaptı merak ediyorum. bu arada ben hala iyiki sezeryan yapmışım diye dua ediyorum
bende senin o çınarıı yirim yeni fotosu yokmu koyda görüyim
karnındayken daha çok görüyoduk paşayı ama şimdi cıkkk
kuzum dün eklemiştim onlar var bu pcde. tekrar ekliyim onuda
Eki Görüntüle 538741 Eki Görüntüle 538742 Eki Görüntüle 538743 Eki Görüntüle 538744 Eki Görüntüle 538745
kızlar kimler normal doğum yaptı merak ediyorum. bu arada ben hala iyiki sezeryan yapmışım diye dua ediyorum
Selammm
bluuum canım sagol her seyin zamanı var bende kendi zamanımı bekliyorum işte,sanada hayırlı dogumlar
moon ve azranın bebişlerinin 40 cıkmış kocaman maşallah
lovely eviniz hayırlı ugurlu olsıun ama sen sakın yorma kendini
every ben yaptırdım hatta 2 defa ,annemlerin evindeyken köpegimiz vardı ama ona ragmen bagısıklıgım yokmuş,burda da sokak kedileri,köpekleriyle cok hasır neşirim ama gebeyken dikkat etmem gereecek
hayirli olsun lovely, gule gule mutlulukla oturun, saglikla buyusun bebisin
kizlar ben bu soruya taktim biliyorum ama kedisine toksoplazma testi yaptiran yok mu hic?
kan icin tup vermisler babama eger kan getirirsen bakariz demisler bir ozel hastanede
ama kan alma konusu:44:icim acidi dusununce bile
hayirli olsun lovely, gule gule mutlulukla oturun, saglikla buyusun bebisin
kizlar ben bu soruya taktim biliyorum ama kedisine toksoplazma testi yaptiran yok mu hic?
kan icin tup vermisler babama eger kan getirirsen bakariz demisler bir ozel hastanede
ama kan alma konusu:44:icim acidi dusununce bile
Canım ben yaptırdım hem gebelik oncesi hemde gecen hafta 2.kez tekrar istedi Dr yine yaptırdım.be soracaksın sen ??
Kızlar sezeryanı spinal anestezi ile yaptıranlar birşey hissediliyor mu?
o an ayık olmak çok gergin oluyormu ?
belden yapılan iğne ne kadar acıtıyor?
Birde spinal ile epudural sezeryan arasındaki fark nedir?
Bana henüz çok erken bunları düşünmek için ama sizin duygularınız tazeyken fiklir almak istedim
Özellikle puffym sen sezeryandan çok memnun kalmışsın ayrıntılı anlatma fırsatın olursa çok sevinirim
Kızlar sezeryanı spinal anestezi ile yaptıranlar birşey hissediliyor mu?
o an ayık olmak çok gergin oluyormu ?
belden yapılan iğne ne kadar acıtıyor?
Birde spinal ile epudural sezeryan arasındaki fark nedir?
Bana henüz çok erken bunları düşünmek için ama sizin duygularınız tazeyken fiklir almak istedim
Özellikle puffym sen sezeryandan çok memnun kalmışsın ayrıntılı anlatma fırsatın olursa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?