Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Selammm
bluuum canım sagol her seyin zamanı var bende kendi zamanımı bekliyorum işte,sanada hayırlı dogumlar
moon ve azranın bebişlerinin 40 cıkmış kocaman maşallah

lovely eviniz hayırlı ugurlu olsıun ama sen sakın yorma kendini

every ben yaptırdım hatta 2 defa ,annemlerin evindeyken köpegimiz vardı ama ona ragmen bagısıklıgım yokmuş,burda da sokak kedileri,köpekleriyle cok hasır neşirim ama gebeyken dikkat etmem gereecek

puffy len cevap verseneee
beni gömüyonmu cadııııııııııııııııııııııııı

kızlar kimler normal doğum yaptı merak ediyorum. bu arada ben hala iyiki sezeryan yapmışım diye dua ediyorum

kızım bi çınara bakıyorum bi sayfa yazı okuyorum
iyi patakladın bu arada beni, yirim senin beni pataklayan ellerini

bende senin o çınarıı yirim yeni fotosu yokmu koyda görüyim
karnındayken daha çok görüyoduk paşayı ama şimdi cıkkk

Sağol hilalim
yok temizliği ben yapmıycam
zaten ağır bir temziliği yok ev yeni herşey yeni ve önden bir temizliğini yaptırmış ev sahibi
annem ben yaparım dedi yengemle birlikte temizlicekler sağolsun.

Sağol everym bütün iyi dileklerin için teşekkür ederim

Ben böyle bir test yaptırmadım ama kediden nasıl kan alınacakki siz alamazsınız veterinere durumu izah edin o kanı alır götürürsünüz hastaneye.

Kızlar sezeryanı spinal anestezi ile yaptıranlar birşey hissediliyor mu?
o an ayık olmak çok gergin oluyormu ?
belden yapılan iğne ne kadar acıtıyor?
Birde spinal ile epudural sezeryan arasındaki fark nedir?
Bana henüz çok erken bunları düşünmek için ama sizin duygularınız tazeyken fiklir almak istedim
Özellikle puffym sen sezeryandan çok memnun kalmışsın ayrıntılı anlatma fırsatın olursa çok sevinirim

Son düzenleme:

Canım ben yaptırdım hem gebelik oncesi hemde gecen hafta 2.kez tekrar istedi Dr yine yaptırdım.be soracaksın sen ??

Eritrosit ---- Neg /µl------ - Negatif
Lökosit----- +++ Negatif -------- - Negatif
Renk ------ sarı
Berraklık------ bulanık
Eritro Mikroskobi------ 2 - Her Sahada
Lokost Mikroskobi------ bol - Her Sahada
Bakteri-------- AZ - Her Sahada
Yassı Epitel -------21

kızlar şu idrar tahlillerinden bişey anlayan varmı ?:26:

Hayır Belden Altını Uyuşturuyorlar Hiç Bir Şey Hissetmiyorsun..
Spinal 15 - 20 Dk. Etkili, Epidural Daha Fazla..
Uyuşturucu Spinal'de Kas İçersine Verilir, Gebe İlaç Verildiği Bi An Elektrik Çarpması Gibi Bir Şey Yaşar Ama Bu Geçicidir..
Epudiralde Sadece Deri Altına, Acı Vermez..

Spinal Anestezi İle Doğum Yaparsan Doğumdan Hemen Sonra Su Falan İçebiliyorsun..
Bebeğini Hemen Emzirebiliyorsun..

Ebe ve Hemşire Arkadaşlarımın Bana Anlattıkları Bunlar..

anladım sende gazeteci ruhu varr
benimde belden aşağı uyuşturdular ama tamamen uyumuş olmayı tercih edrim:26:
sıkıntısız geçirenlerde var puffy gibi ama ben tedirginlik yaşamıştım açıkçası :44:
belden yapılan iğnenin acısı hala aklımda benim
he ayık olmak gerginlik ister istemez oldu bende birde çok kötü mide bulantısı olmuştu
e tabi hastaneden çıktığım gün başalayan ve 3 gün devam eden enseden başlayan baş ağrısıda oldu bende
galiba ben bütün yan etkilerini yaşadımm

haaaaaaaa birde amaliyathanede başlayan ve 3 4 saat süren inanılmaz bir kaşıntı oldu hatta videosuda var görsen çokkomik uyuz gibi kaşnıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…