Hayır Belden Altını Uyuşturuyorlar Hiç Bir Şey Hissetmiyorsun..
Spinal 15 - 20 Dk. Etkili, Epidural Daha Fazla..
Uyuşturucu Spinal'de Kas İçersine Verilir, Gebe İlaç Verildiği Bi An Elektrik Çarpması Gibi Bir Şey Yaşar Ama Bu Geçicidir..
Epudiralde Sadece Deri Altına, Acı Vermez..
Spinal Anestezi İle Doğum Yaparsan Doğumdan Hemen Sonra Su Falan İçebiliyorsun..
Bebeğini Hemen Emzirebiliyorsun..
Ebe ve Hemşire Arkadaşlarımın Bana Anlattıkları Bunlar..
Eritrosit ---- Neg /µl------ - Negatif
Lökosit----- +++ Negatif -------- - Negatif
Renk ------ sarı
Berraklık------ bulanık
Eritro Mikroskobi------ 2 - Her Sahada
Lokost Mikroskobi------ bol - Her Sahada
Bakteri-------- AZ - Her Sahada
Yassı Epitel -------21
kızlar şu idrar tahlillerinden bişey anlayan varmı ?:26:
anladım sende gazeteci ruhu varr
benimde belden aşağı uyuşturdular ama tamamen uyumuş olmayı tercih edrim:26:
sıkıntısız geçirenlerde var puffy gibi ama ben tedirginlik yaşamıştım açıkçası :44:
belden yapılan iğnenin acısı hala aklımda benim
he ayık olmak gerginlik ister istemez oldu bende birde çok kötü mide bulantısı olmuştu
e tabi hastaneden çıktığım gün başalayan ve 3 gün devam eden enseden başlayan baş ağrısıda oldu bende
galiba ben bütün yan etkilerini yaşadımm
haaaaaaaa birde amaliyathanede başlayan ve 3 4 saat süren inanılmaz bir kaşıntı oldu hatta videosuda var görsen çokkomik uyuz gibi kaşnıyorum
Kızlar sezeryanı spinal anestezi ile yaptıranlar birşey hissediliyor mu?
o an ayık olmak çok gergin oluyormu ?
belden yapılan iğne ne kadar acıtıyor?
Birde spinal ile epudural sezeryan arasındaki fark nedir?
Bana henüz çok erken bunları düşünmek için ama sizin duygularınız tazeyken fiklir almak istedim
Özellikle puffym sen sezeryandan çok memnun kalmışsın ayrıntılı anlatma fırsatın olursa çok sevinirim
Napiosuunz bacilar deyin bakalim?
Artik bebegimin icime taklalar attigi , her hareketini hissettigim doneme girmek istiyorum.. Rabbim nasip etsin butun hamilelere insaallah..
Beklemedeyim olmadikca da moralim bozuluyor.
Bi ara sanki cokca birseyler hissediyordum. o da nerdeyse olmuyor gibi oldu simdi. Evde alet var kalp atislarina bakiyoruz esimle. ama hareketlerini soyle adam akillica hissetmiyorum..
Daha dogrusu asil kafama takilan ilkten tekme gibi hissettigim hafif seylerin su anda nerdeyse hic olmamasi. yoksa onlar bebegim degilmiydiki :44:
Aksam hissettim ama gazim da var mi. gaz mi ne anlamiyorumki..
bana da gazla mı karştrıorm hissi gelıo hep ama bu sabah içimde yne bşey pırrpırdı ya gazla da ilgli degl sanki
Kimler gelmiş kimler hoşgeldin canımmm
Eritrosit ---- Neg /µl------ - Negatif
Lökosit----- +++ Negatif -------- - Negatif
Renk ------ sarı
Berraklık------ bulanık
Eritro Mikroskobi------ 2 - Her Sahada
Lokost Mikroskobi------ bol - Her Sahada
Bakteri-------- AZ - Her Sahada
Yassı Epitel -------21
kızlar şu idrar tahlillerinden bişey anlayan varmı ?:26:
yani bu durum tahminim neyle karsilacagimi bilmedigimden kaynaklaniyor. ne bileyim iste. bak mesela hep alt gobegimin sag tarafinda olan sey su anda gobel deligimin cok altinda oluyor. sag taraftayken belki bebek diyordum ama simdi diyemiyorum. anlamiyorum , bilmiyorum, neyse Rabbim bebeklelrimize saglik versin de gerisi onemli degil.
ztarım nasl bi his oldgunu blemedgmz için boyle belrszlk oluo bu çok normal
onlar ii orda rahatlar da Allahın iziniyle tekmelerini de duycaz gun gelcek hem çok da kalmadı bi kaç hafta sonra başlar tekmeler de
dr ayagı tekmelemeye hazır duruo dedi en son ultrasonda
hepmzn bebşleri ii çok şükür cnm kalbimizi ferah tutalm
insaallah canim. bir de birsey sorcam duphalacin gunluk olcusu ne.. geldi ilacimm.. ac mi tok mu kutusunu atmis getiren arkadas
Bır daha dogurursam ve ıyı bı dra denk gelırsem ssvd yapmak ıstıyorum tıbbı adı bu sezeryan sonrası vajınal dogum normal dogum ıcımde kaldı yav
ölçüsü duruo mu içinde kapak gibi bşey onu tam doldurmadan içıorm ben yani yarıdan fazla olmş oluo
ya ne çok açken ne de çok tokken içıorm yemek arası içmek gayet ii ztarım
gecen 78 çıkıodm dra bi gttm 80 cıktım yedm tabi azarı ne bu klo die hemen almşsn die falan
kabzlk çok vardı işte içtm şurubu bugun yne 78im çok işe yarıo gerçekten
demr hapı daha bi kabz yaptı beni çok sıkşnca içıorm duphalacı ben
sen de oyle yap her gun içmene gerek yok gun aşırı iidr bence ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?