Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kimler gelmiş kimler hoşgeldin canımmm

ooooooooooooo oflu kız sen nerelerdesin valla unutturdun kendini iyice
ferda olsa yanıtlardı canım sorunu ama ben hiç anlamam

Kafam çok karışık genel anestezi ile spinal arasında kalıyorum.
Benim çok panik bir yapım var aşılamalar yapılırken kalbim duracaktı nefes alamıyordum bunları düşününce bana uygun değil gibi geliyor ama genel enestezide ayıldıktan sonraki ağrı çok oluyor deniyor ondan korktuğum için diğerinimi tercih etsem diyorum.

Birde bebeişimin o ilk çıktığı anki buruşuk çiykin halini görmeyi çok istiyorum şaşkın bir hali oluyorya

canım ben genel anestezi ile oldum. Çok gergin çok korkuyla ağlayarak girdim. 10 dakika hava bağlı kaldı düşün, ayılırken gülerek öperek uyandım. benim tek sorunum ben zaten ok fazla öksürükle girmiştim doğuma tabi dahada kötü oldu öksürüğüm doğum sonrası öksürdükçe dkişlerimden çok canım yandı ama ben cidden çok memmun kaldım. sadece 7 cm dikişim var..O da dikiş değil zaten, yapıştırma

Son düzenleme:
Napiosuunz bacilar deyin bakalim?

Artik bebegimin icime taklalar attigi , her hareketini hissettigim doneme girmek istiyorum.. Rabbim nasip etsin butun hamilelere insaallah..

Beklemedeyim olmadikca da moralim bozuluyor.

Bi ara sanki cokca birseyler hissediyordum. o da nerdeyse olmuyor gibi oldu simdi. Evde alet var kalp atislarina bakiyoruz esimle. ama hareketlerini soyle adam akillica hissetmiyorum..

Daha dogrusu asil kafama takilan ilkten tekme gibi hissettigim hafif seylerin su anda nerdeyse hic olmamasi. yoksa onlar bebegim degilmiydiki :44:

Aksam hissettim ama gazim da var mi. gaz mi ne anlamiyorumki..

Son düzenleme:
nedense dogum konusunda boyle pek korkasm gelmıo
yumrta toplama ve rahm filmnde de uyutldm kaç kez yattm masaya
ondan cesaret var biraz
aslnda aklmda normal dogum var ama illa normal deyp kendimi kasmak da istemıorm
çünkü saatlerce sancı çekp sezeyana gren de çok
hayırlısı ne ise hepmz için ayrı ayrı o olsn inşş
meganm saknlştrici bi igne varuolar pank atak için ameliyatlarda cesaret ignesi mi ne denıo
sen onu sorarsn dra dogumdan once bi
kalbimizi ferah tutalm korkulu rüya hayırador herşey ii olcak hepmz için inşş
bu aradaaa mrb herkese

Son düzenleme:

bana da gazla mı karştrıorm hissi gelıo hep ama bu sabah içimde yne bşey pırrpırdı ya gazla da ilgli degl sanki

bana da gazla mı karştrıorm hissi gelıo hep ama bu sabah içimde yne bşey pırrpırdı ya gazla da ilgli degl sanki

oyle duygum da benimki ne kelebek kanat cirpmasi , ne de icerde baloncuk patlamasi gibiydi. seyirmeye benziyor bzen belli araliklarla oluyordu bazen seyirme gibi birsey olup duruyordu. bazen direk tekme gibiydi sanki ne bilim iste emin olamiyorum. bir ara cok yogun bir sekilde hissettim.. simdi oyle degil ona takiyorum kafayi bu normal mi diye.

Lovely
canım ben epıdural aldım 4 dogumdan once 1 sezeryan masasında toplam 5 doz ama kesılınce butun acıyı hıssettım soyle kıderımın ustu uyusuktu ama ıc kısım acıyodu hemen 1 ıgne yaptılar en son allahım butun ısteyen arkadaslarıma evlat nasıp et dedım gerısı yok uyandıgım anda agladım cok soru sordum dra salak salak konustum
epıduralın bısıysı vardı sırtımda ucu omzumdaydı amelıyattan cıktım ayaklarımın uyusuklugu gecınce onuda ıstemedım agrı kesıcı kabul etmedım hıc benımkıde boyleydı bı daha sezeryan olsam genel anestezı ısterdım panık olmadım hatta acaba kesı nasıl ıcı nasıl gorunur dıye dusundum ama acıyı hıssettı ben

yani bu durum tahminim neyle karsilacagimi bilmedigimden kaynaklaniyor. ne bileyim iste. bak mesela hep alt gobegimin sag tarafinda olan sey su anda gobel deligimin cok altinda oluyor. sag taraftayken belki bebek diyordum ama simdi diyemiyorum. anlamiyorum , bilmiyorum, neyse Rabbim bebeklelrimize saglik versin de gerisi onemli degil.

ıltahap cıkmıs bol bol kuzum su ıc baska yapıcak bısıy yok dra gosterırsen antıbıyotıgı dayar yıne

ztarım nasl bi his oldgunu blemedgmz için boyle belrszlk oluo bu çok normal
onlar ii orda rahatlar da Allahın iziniyle tekmelerini de duycaz gun gelcek hem çok da kalmadı bi kaç hafta sonra başlar tekmeler de
dr ayagı tekmelemeye hazır duruo dedi en son ultrasonda
hepmzn bebşleri ii çok şükür cnm kalbimizi ferah tutalm

insaallah canim. bir de birsey sorcam duphalacin gunluk olcusu ne.. geldi ilacimm.. ac mi tok mu kutusunu atmis getiren arkadas

Bır daha dogurursam ve ıyı bı dra denk gelırsem ssvd yapmak ıstıyorum tıbbı adı bu sezeryan sonrası vajınal dogum normal dogum ıcımde kaldı yav

insaallah canim. bir de birsey sorcam duphalacin gunluk olcusu ne.. geldi ilacimm.. ac mi tok mu kutusunu atmis getiren arkadas

ölçüsü duruo mu içinde kapak gibi bşey onu tam doldurmadan içıorm ben yani yarıdan fazla olmş oluo
ya ne çok açken ne de çok tokken içıorm yemek arası içmek gayet ii ztarım

gecen 78 çıkıodm dra bi gttm 80 cıktım yedm tabi azarı ne bu klo die hemen almşsn die falan
kabzlk çok vardı işte içtm şurubu bugun yne 78im çok işe yarıo gerçekten
demr hapı daha bi kabz yaptı beni çok sıkşnca içıorm duphalacı ben
sen de oyle yap her gun içmene gerek yok gun aşırı iidr bence ...

Bır daha dogurursam ve ıyı bı dra denk gelırsem ssvd yapmak ıstıyorum tıbbı adı bu sezeryan sonrası vajınal dogum normal dogum ıcımde kaldı yav

varmış onu yapanlar ama çok egzersizi platesi ıvırı zıvırı var onn baya ugraşmak gerekıo ama duydm yapanları ...

saol canim ya ben dikkat etmedigimde haftada bir kilodan fazla kalio bana ya

ya ben gunluk hap seklinde lif aliyorum. gidadaki lifi gibi hapta toplamislar her gun aliyorum zarari yok. onunla birlikte skstgm zamanlarda duphalac alsam nolur acaba.. ikisi birlesince zarari olur mu ki:44:

Allahim neler dusunuyorum neler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…