saol canim ya ben dikkat etmedigimde haftada bir kilodan fazla kalio bana ya
ya ben gunluk hap seklinde lif aliyorum. gidadaki lifi gibi hapta toplamislar her gun aliyorum zarari yok. onunla birlikte skstgm zamanlarda duphalac alsam nolur acaba.. ikisi birlesince zarari olur mu ki:44:
Allahim neler dusunuyorum neler ya
hiçbşey olmaz bence cnm duphalac ilaç degl cunku ishal de yapmıo bi denersn ama yoktur bi zararı....
saol duygucum yaaa
Gittim ama bana gıcıklık yapan stantaki hemşire vardı gene gıcık etti beni giyincem cıkmıyo bari arkanı dönaltım cıplak sonuçta yok öyle boş boş bakınıyo
neyse hafif devam ediyomuş fitil ve agızdan ilaç verdi aynı gene bugün aldım baslıycam.ama digerlerine gereksiz dedi
ozimmmmmm çokk ozledmmm seniiiiiiiiiiiiii naslsnnnn
çok sevndm cnm yeni yer yeni hayat bebş de gelcek yeni evnze inşşşDuygum CANIM bende çok özlüyorum sizleri buradayım ama hep takipteyim telde sürekli online duruyorum ara arasa okuyorum sıkı tskıpteyım ama yazıcım bilet bulamıyorum anluyosunuz işte taşınıyorum Bayram sonu esta topluyorum heryerım heryerde bayramda geldi böle denk geldı napalım başka bili yok ana vatan kan ağlıyor aşılama istemiyorum sanırım ocaktan sonra dırek tüpe gidicem babamın tedavisi bi bitişinde bide eşimi ikna ediyim inş bakalım yeni yuvamızda gelir kuzum ecem napıyo tekmelere hazır demek ananesini maşallah kuzuma yerim ben onun minnak ayaklarını göniş çıktımı resim isterim
çok sevndm cnm yeni yer yeni hayat bebş de gelcek yeni evnze inşşş
drek tüp mantıklı cnm
bence de en iisi bu
babana sevndm cnm inşş bundan sonra da hızla toparlar kendini
Ece ii cnm maşallah onde gdıo kontrollerde
göbş resmm var aslnda şimdi yemege gdıorz gelnce eklerm
ii şeyler 0lacak ozim dualarm hep sennle opldnnnnnn
kızlar gelcne görşrz yarın tatl yuppi de yuppiopyrmmmmmm
Ne güzell inşallah bizlerinde kolay geçer.Benimde en korktuğum genel anesteziden şiddetli ağrılarla uyanmaktı ama sen gülerek uyanmışsın demekki herkeste aynı olmuyorcanım ben genel anestezi ile oldum. Çok gergin çok korkuyla ağlayarak girdim. 10 dakika hava bağlı kaldı düşün, ayılırken gülerek öperek uyandım. benim tek sorunum ben zaten ok fazla öksürükle girmiştim doğuma tabi dahada kötü oldu öksürüğüm doğum sonrası öksürdükçe dkişlerimden çok canım yandı ama ben cidden çok memmun kaldım. sadece 7 cm dikişim var..O da dikiş değil zaten, yapıştırma
Aslında bende korkmuyorum ama sezeryan sonrası ağrı olursa bebişimi doyasıya kucağıma alamam diye korkum.Evet o panik atak için sakinleştirici iğne varsa süper olur.nedense dogum konusunda boyle pek korkasm gelmıo
yumrta toplama ve rahm filmnde de uyutldm kaç kez yattm masaya
ondan cesaret var biraz
aslnda aklmda normal dogum var ama illa normal deyp kendimi kasmak da istemıorm
çünkü saatlerce sancı çekp sezeyana gren de çok
hayırlısı ne ise hepmz için ayrı ayrı o olsn inşş
meganm saknlştrici bi igne varuolar pank atak için ameliyatlarda cesaret ignesi mi ne denıo
sen onu sorarsn dra dogumdan once bi
kalbimizi ferah tutalm korkulu rüya hayırador herşey ii olcak hepmz için inşş
bu aradaaa mrb herkese
Hayırlısı olsun makaram senin az kaldı inşallahHoşbuldum canım.. Ben ısrarla tam anestezi istiyorum.. Bakalım hayırlısı..
O anda bile bizleri düşünmüşsün sağolLovely
canım ben epıdural aldım 4 dogumdan once 1 sezeryan masasında toplam 5 doz ama kesılınce butun acıyı hıssettım soyle kıderımın ustu uyusuktu ama ıc kısım acıyodu hemen 1 ıgne yaptılar en son allahım butun ısteyen arkadaslarıma evlat nasıp et dedım gerısı yok uyandıgım anda agladım cok soru sordum dra salak salak konustum
epıduralın bısıysı vardı sırtımda ucu omzumdaydı amelıyattan cıktım ayaklarımın uyusuklugu gecınce onuda ıstemedım agrı kesıcı kabul etmedım hıc benımkıde boyleydı bı daha sezeryan olsam genel anestezı ısterdım panık olmadım hatta acaba kesı nasıl ıcı nasıl gorunur dıye dusundum ama acıyı hıssettı ben
Bende duygu gibi günde bir ölçek tam dolunun biraz altında yarımın biraz üstünde içiyordum tok karına.Ama hala kabızım artık etki etmiyor bende bıraktım bol su ve bol meyve ile çözmeye çalışıyorum birde hergün açkarına gün kurusu yiyoruminsaallah canim. bir de birsey sorcam duphalacin gunluk olcusu ne.. geldi ilacimm.. ac mi tok mu kutusunu atmis getiren arkadas
Duygum CANIM bende çok özlüyorum sizleri buradayım ama hep takipteyim telde sürekli online duruyorum ara arasa okuyorum sıkı tskıpteyım ama yazıcım bilet bulamıyorum anluyosunuz işte taşınıyorum Bayram sonu esta topluyorum heryerım heryerde bayramda geldi böle denk geldı napalım başka bili yok ana vatan kan ağlıyor aşılama istemiyorum sanırım ocaktan sonra dırek tüpe gidicem babamın tedavisi bi bitişinde bide eşimi ikna ediyim inş bakalım yeni yuvamızda gelir kuzum ecem napıyo tekmelere hazır demek ananesini maşallah kuzuma yerim ben onun minnak ayaklarını göniş çıktımı resim isterim
Sabah:
annesutu
yarım yumurta sarısı
yarım dılım ekmek ıcı
oglen:
mama
6 etı cıcı bebe
aksamustu:
1 fıncan tarhana
1 dılım ekmek ıcı
aksam:
1 yemek kasıgı ıspanak
yarım dılım ekmek ıcı
saat 9dada 1 fıncan tarhana ve yarım dılım ekmek ıcı yıcek
oglum
İnş duygum inş o günleri gösterir Rabbim aşılama istemiyorum çünkü 3 kere oldum tama biri tuttu ama genede yeter ben ıkı tanersini klomenle olmuştum düşükten sonrakini iğne oldum gonol f diye cok yumurtam oldu Oshh tikim oldu erkenden adet oldum onu aşılamadan büke saymıyorum yazık oldu okadar para verdim bana 1 bin tl patladı gecmiş bile olabilir okadar hormon aldım tüpbebeklik yumurta oluşmuştu yazık oldu hem parana hem bana Ankara'ya gidicem koydum kafaya merkezlerde bi görüşücem bakalım çaktı şaştı gelmemiş demekki daha napalım hayırlı öptüm canımbenim silme fotoyu girince bakarım. Afiyet olsun banada kolay gelsin ev kaktı gidiyo taşınıyomuyum ne :))))
İnş duygum inş o günleri gösterir Rabbim aşılama istemiyorum çünkü 3 kere oldum tama biri tuttu ama genede yeter ben ıkı tanersini klomenle olmuştum düşükten sonrakini iğne oldum gonol f diye cok yumurtam oldu Oshh tikim oldu erkenden adet oldum onu aşılamadan büke saymıyorum yazık oldu okadar para verdim bana 1 bin tl patladı gecmiş bile olabilir okadar hormon aldım tüpbebeklik yumurta oluşmuştu yazık oldu hem parana hem bana Ankara'ya gidicem koydum kafaya merkezlerde bi görüşücem bakalım çaktı şaştı gelmemiş demekki daha napalım hayırlı öptüm canımbenim silme fotoyu girince bakarım. Afiyet olsun banada kolay gelsin ev kaktı gidiyo taşınıyomuyum ne :))))
Gamzem neden günde bir öğün emip bu kadar çok ek gıda bu konuda çok bilgim yok ama ek gıdaya erken geçti ve anane sütünün önüne geçmiş görünüyor ek gıda.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?