Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hiçbşey olmaz bence cnm duphalac ilaç degl cunku ishal de yapmıo bi denersn ama yoktur bi zararı....

saol duygucum yaaa

klo meselesi de dkkat edemıorm ben ya iice bogazm açk hep yiesm gelıo
ama bari bi dahaki ay da 80 olsam da azar yemesem
en fazla on dedi dr ama ben 90a yaklşçam sanrm
veririm yne ya emzrmede de çok dkkat edlmıo ama bulcz bakalm bi çaresini

Gittim ama bana gıcıklık yapan stantaki hemşire vardı gene gıcık etti beni giyincem cıkmıyo bari arkanı dönaltım cıplak sonuçta yok öyle boş boş bakınıyo
neyse hafif devam ediyomuş fitil ve agızdan ilaç verdi aynı gene bugün aldım baslıycam.ama digerlerine gereksiz dedi

çigdemn hemşresini dıon sen demi
allah allah ne garip git içerde dur drla ...
bnm de gelıo yanma ayarlasn die ultrasonu
baştaki muayneler orda olmadı benm ondan blmıorm
kabin gibi bşey de yok odalarnda aslnda olması lazm bence ...

neyse gecer cnm o da azalmş bak neye gereksz dedi dger ilaçlara mı?
film ne zaman şimdi senn?
nerde olcak?

Evt cnm yeni gelen aysen hnmın yazdıklarına gereksiz dedi zaten yırttılar receteyi
bir dahaki adete çekilcem ama daha var ay başı olurum ama nerde bilmiyorum konuscaz

ozimmmmmm çokk ozledmmm seniiiiiiiiiiiiii naslsnnnn

Duygum CANIM bende çok özlüyorum sizleri buradayım ama hep takipteyim telde sürekli online duruyorum ara arasa okuyorum sıkı tskıpteyım ama yazıcım bilet bulamıyorum anluyosunuz işte taşınıyorum Bayram sonu esta topluyorum heryerım heryerde bayramda geldi böle denk geldı napalım başka bili yok ana vatan kan ağlıyor aşılama istemiyorum sanırım ocaktan sonra dırek tüpe gidicem babamın tedavisi bi bitişinde bide eşimi ikna ediyim inş bakalım yeni yuvamızda gelir kuzum ecem napıyo tekmelere hazır demek ananesini maşallah kuzuma yerim ben onun minnak ayaklarını göniş çıktımı resim isterim

çok sevndm cnm yeni yer yeni hayat bebş de gelcek yeni evnze inşşş
drek tüp mantıklı cnm
bence de en iisi bu
babana sevndm cnm inşş bundan sonra da hızla toparlar kendini
Ece ii cnm maşallah onde gdıo kontrollerde
göbş resmm var aslnda şimdi yemege gdıorz gelnce eklerm
ii şeyler 0lacak ozim dualarm hep sennle opldnnnnnn

kızlar gelcne görşrz yarın tatl yuppi de yuppi opyrmmmmmm

İnş duygum inş o günleri gösterir Rabbim aşılama istemiyorum çünkü 3 kere oldum tama biri tuttu ama genede yeter ben ıkı tanersini klomenle olmuştum düşükten sonrakini iğne oldum gonol f diye cok yumurtam oldu Oshh tikim oldu erkenden adet oldum onu aşılamadan büke saymıyorum yazık oldu okadar para verdim bana 1 bin tl patladı gecmiş bile olabilir okadar hormon aldım tüpbebeklik yumurta oluşmuştu yazık oldu hem parana hem bana Ankara'ya gidicem koydum kafaya merkezlerde bi görüşücem bakalım çaktı şaştı gelmemiş demekki daha napalım hayırlı öptüm canımbenim silme fotoyu girince bakarım. Afiyet olsun banada kolay gelsin ev kaktı gidiyo taşınıyomuyum ne :))))

Sabah:
annesutu
yarım yumurta sarısı
yarım dılım ekmek ıcı

oglen:
mama
6 etı cıcı bebe

aksamustu:
1 fıncan tarhana
1 dılım ekmek ıcı

aksam:
1 yemek kasıgı ıspanak
yarım dılım ekmek ıcı

saat 9dada 1 fıncan tarhana ve yarım dılım ekmek ıcı yıcek
oglum

Ne güzell inşallah bizlerinde kolay geçer.Benimde en korktuğum genel anesteziden şiddetli ağrılarla uyanmaktı ama sen gülerek uyanmışsın demekki herkeste aynı olmuyor
Aslında bende korkmuyorum ama sezeryan sonrası ağrı olursa bebişimi doyasıya kucağıma alamam diye korkum.Evet o panik atak için sakinleştirici iğne varsa süper olur.
Hoşbuldum canım.. Ben ısrarla tam anestezi istiyorum.. Bakalım hayırlısı..
Hayırlısı olsun makaram senin az kaldı inşallahHayırlısıyla sağlıcakla gelsin öykümüz.
O anda bile bizleri düşünmüşsün sağol
insaallah canim. bir de birsey sorcam duphalacin gunluk olcusu ne.. geldi ilacimm.. ac mi tok mu kutusunu atmis getiren arkadas
Bende duygu gibi günde bir ölçek tam dolunun biraz altında yarımın biraz üstünde içiyordum tok karına.Ama hala kabızım artık etki etmiyor bende bıraktım bol su ve bol meyve ile çözmeye çalışıyorum birde hergün açkarına gün kurusu yiyorum

Canım bende taşınıyorum bayramdan sonraki hafta.İnşallah bu ev sana iyi gelecek bebişin yeni evinde gelecek.Bencede direk tüpe geçmen daha iyi olur aşılama seni çok yıprattı.Tüp bebeişle gelecek bebeişin ben inanaıyorum dua ediyorum tüp bebeiş zamnıda haber ver hep birlikte dua edelim senin için.

Gamzem neden günde bir öğün emip bu kadar çok ek gıda bu konuda çok bilgim yok ama ek gıdaya erken geçti ve anane sütünün önüne geçmiş görünüyor ek gıda.:44:

Canım inşalalh tüp bebişle gelecek bebişin ben aşılama sürecini bildiğim için sana hak veriyorum hem başarı şansı tüpe göre düşük hemde maddi manevi yıpratıcı oluyor.Ankarada bir yer vardı çok iyi deniyor orası için ama adını hatırlayamıyorum belki maya tüp bebek merkezi olabilir.

Canım inşalalh tüp bebişle gelecek bebişin ben aşılama sürecini bildiğim için sana hak veriyorum hem başarı şansı tüpe göre düşük hemde maddi manevi yıpratıcı oluyor.Ankarada bir yer vardı çok iyi deniyor orası için ama adını hatırlayamıyorum belki maya tüp bebek merkezi olabilir.

Gamzem neden günde bir öğün emip bu kadar çok ek gıda bu konuda çok bilgim yok ama ek gıdaya erken geçti ve anane sütünün önüne geçmiş görünüyor ek gıda.:44:

tatlım benım sutum zaten yetmedı hıc artık sadece gece ve sabah uykuluyken emıyo onun dıısnda hep mama alıyo memeyı sakınlesmek ıcın emıyo kg alımı azaldıgı ıcın ek gıdaya gectık yemegı cıkar o menu hep mama oluyodu eskıden malesef
ama sutumun boyle azalmasına sebeb olanlar benı beklesın ahırette hesabını sorucam hepsıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…