Sağol everym bütün iyi dileklerin için teşekkür ederim
Ben böyle bir test yaptırmadım ama kediden nasıl kan alınacakki siz alamazsınız veterinere durumu izah edin o kanı alır götürürsünüz hastaneye.
tatlım benım sutum zaten yetmedı hıc artık sadece gece ve sabah uykuluyken emıyo onun dıısnda hep mama alıyo memeyı sakınlesmek ıcın emıyo kg alımı azaldıgı ıcın ek gıdaya gectık yemegı cıkar o menu hep mama oluyodu eskıden malesef
ama sutumun boyle azalmasına sebeb olanlar benı beklesın ahırette hesabını sorucam hepsıne
senin toksoplazman pozitif senin yaptirmana gerek yok
kedinde varsa bile ne guzel sana zarari yok
yarin benim toks. bakilcak diliyorum ki gecirmis olayim 1 bucuk sene once negatifti belki sonr kapmisimdir insallahhhhh ve simdi bagisiklik vradir diye dua ediyorum
yoksa babama rica edicem veterinere gotursun kan alma islemi eger kolaysa yapilsin, eger zor bir islemse kedime kiyamam, yasiycam onla onda bu mikrop olmadigini dusunerek
maaşallah görülmeyecek gibi değilki..allahım nazarlardan saklasın...
yaw gamze senin bazı yorumlar beni deli ediyor resmen yaw...hayır bişey değil gülünce oğlum deli muamelesi yapmaya başlıyor...çocuğun gözündeki seviyem yerlebir oluyor......
ooooo kimleri görüyorum puffycik hoşgeldin...kızlar kimler normal doğum yaptı merak ediyorum. bu arada ben hala iyiki sezeryan yapmışım diye dua ediyorum
bende normal doğuracam inşallah..hemde en normalinden fırlattırıvericem inşallah kısmetse.....bennnnnormal dogurdum
azra moon bıblo da normaldı
makaram seni ben doğurtacam bacım..hemde en normalinden..senin prensesin ebesi ben olacam ...sonrada oğlumla beşiğini kertecem........Hoşbuldum canım.. Ben ısrarla tam anestezi istiyorum.. Bakalım hayırlısı..
pazar günü öyle bi antikaya bende denk geldim ..asistandan müsade istiyorum hazırlanmak için ..bana tren muamelesi yapıyor....türünün son örneği..öküz olduğunu belli ediyor işte......çigdemn hemşresini dıon sen demi
allah allah ne garip git içerde dur drla ...
bnm de gelıo yanma ayarlasn die ultrasonu
baştaki muayneler orda olmadı benm ondan blmıorm
kabin gibi bşey de yok odalarnda aslnda olması lazm bence ...
dimi yaaaaaaaaa.aha ben yine gidiyorum..eşim aradı kaynanamın yanına gidecekmişim..hedi herkese iyi akşamlar.allaha emanet olun...Bende burdayımAma kalabalıklaşsa güzel olurdu
dimi yaaaaaaaaa.aha ben yine gidiyorum..eşim aradı kaynanamın yanına gidecekmişim..hedi herkese iyi akşamlar.allaha emanet olun...
Şu tv de merhaba hayat dizisi varya izlerken gene agladım
ne bayram ne tatil hiç umrum degil böyle bir rehavet ,karamsarlık geldiki
canım benim oğlumun göbeği 3. gün düştü .göbeği düşene kadar sadece zıbın kullandım daha sonrada kırkı çıkana kadar zıbın ve çıtçıtlı atleti karışık kullandım...Kızlar bebeğe ilk doğduğunda zıbınmı kullandınız çıtçıtlı atletmi?
Göbek düşene kadar çıtçıtlı atlet kullanılsa zormu olur?
Eki Görüntüle 539082 Eki Görüntüle 539083
kız tişörtüne bayıldım ...benimde aynı öyle yumuırtalı içinden bebek çıkan altındada YAKINDA GELİYORUM yazan bi tişörtüm var..çok seviyorum...bu arada göbüşlerde çıkmış maaşallah datluma
Bende çıtçıtlı atleti daha çok seviyorum ama kullanışı zor olurmu diye bilemedim.Zıbına hiç ısınamadım niyeysecanım benim oğlumun göbeği 3. gün düştü .göbeği düşene kadar sadece zıbın kullandım daha sonrada kırkı çıkana kadar zıbın ve çıtçıtlı atleti karışık kullandım...
ama çıtçıtlı zıbın çok rahat oluyor..bebeğin sırtı beli güzel kapanıyor..
Ben geldimmmmmhadi yaaaaaaaaaaaa bi allahım kulu çıksın gelsin..bekle bekle ağaç oldum garular......
Ben burdayımyaa kızlarr gelnnn gelnnn nerdesnzzz
yarın tatil uykm da yok oturcamm
göbüş resmimi de koyayım açlş onnla olsun
kmse gelmzse otrp bebiş cicileri bakaym bari
Ayy mahşlalah ne güzel bir göbüş benim göbüşte şekil yok henüz sdece belim kalınlaştı göbek giyinikken belli değil çıplakken birazcık belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?