Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

senin toksoplazman pozitif senin yaptirmana gerek yok
kedinde varsa bile ne guzel sana zarari yok
yarin benim toks. bakilcak diliyorum ki gecirmis olayim 1 bucuk sene once negatifti belki sonr kapmisimdir insallahhhhh ve simdi bagisiklik vradir diye dua ediyorum
yoksa babama rica edicem veterinere gotursun kan alma islemi eger kolaysa yapilsin, eger zor bir islemse kedime kiyamam, yasiycam onla onda bu mikrop olmadigini dusunerek

Olsun sen bebeişini çok iyi besliyorsun zaten günde iki kez anne sütü almasıda ona çok şey katacaktır.Zaten mahşallah rüzgarın iştahı yerinde ek gıdayıda sevdi çabuk alıştı dünkü resimden belliydi
Üzülme artık taşınıyorsun onlardan uzak olacaksın.

Ben dr.a o tahlili yaptırmadan öncede demiştim evimde kedim var diye kedinin bakımını yaptırdığın sürece sorun olmaz demişti.İnşallah pozitif çıkar testin.Yinede dr una danışırsın ama bence koynuna alıp yatmazsan bir süre kumunuda başkası temizlerse sevdiğindede elini yıkadığın sürece sorun olacağını sanmam.

Geçen gün tutacağımız evi dolaşmaya giderken yolda minik bir pıtbull gördüm.
Yolda başı boş koşturuyordu ama minik ya çok komik koşuyordu
Peşinden gittim yakaldım kucağıma aldım sevdim çok tatlı bişeydi
Sıcacık birde yavruya burnunu boynuma doğru sokuluyor
Sonra sahibi geldi aldı.
Bugün evden dönerken yine gördüm aynı yerde
sahibi orada oturuyor heralde
gittim yanına yine sevdim görseniz çok tatlıydı
birde yavruya sıcacıktı benim olsa ona kıyafet giydirirdim oyuncak olurdu elimde
bebek gibi burnunu hırkamın arasına sokuyordu

sız benım kucuk oglusu gordunuz mu

Eki Görüntüle 538387
maaşallah görülmeyecek gibi değilki..allahım nazarlardan saklasın...

Buda oglumun haremgılı ıcın ozel besılettık masraftan kacınmadık
yaw gamze senin bazı yorumlar beni deli ediyor resmen yaw...hayır bişey değil gülünce oğlum deli muamelesi yapmaya başlıyor...çocuğun gözündeki seviyem yerlebir oluyor......
kızlar kimler normal doğum yaptı merak ediyorum. bu arada ben hala iyiki sezeryan yapmışım diye dua ediyorum
ooooo kimleri görüyorum puffycik hoşgeldin...
büyütmüşsün maaşallah paşayı..allah nazarlardan saklasın....

bennnn normal dogurdum
azra moon bıblo da normaldı
bende normal doğuracam inşallah..hemde en normalinden fırlattırıvericem inşallah kısmetse.....

Hoşbuldum canım.. Ben ısrarla tam anestezi istiyorum.. Bakalım hayırlısı..
makaram seni ben doğurtacam bacım..hemde en normalinden..senin prensesin ebesi ben olacam ...sonrada oğlumla beşiğini kertecem........

pazar günü öyle bi antikaya bende denk geldim ..asistandan müsade istiyorum hazırlanmak için ..bana tren muamelesi yapıyor....türünün son örneği..öküz olduğunu belli ediyor işte......

Son düzenleme:
kimsecikler yok yine
bende kendime bi şarkı armağan ediyorum...bu nazlı kız doğmadıkça benim hormonlar çıldırdı sanırım
aşk başıma vurdu ters tepki yaptı benim bünyeye
AŞK gönüle dolunca YAŞAMAK NE GÜZEL[video=youtube;4qW3XenUqGE]http://www.youtube.com/watch?v=4qW3XenUqGE&feature=endscreen&NR=1[/video]

Şu tv de merhaba hayat dizisi varya izlerken gene agladım
ne bayram ne tatil hiç umrum degil böyle bir rehavet ,karamsarlık geldiki

Şu tv de merhaba hayat dizisi varya izlerken gene agladım
ne bayram ne tatil hiç umrum degil böyle bir rehavet ,karamsarlık geldiki

İyi akşamlar hilal..kızlar hepinİze iyi akşamlar .
Vallahi aynen hilal yarın yola çıkicaz ve ne valiz hazırladım ne başka birsey oyle tv karşısında Malak gibi yatıyorum :))

Kızlar bebeğe ilk doğduğunda zıbınmı kullandınız çıtçıtlı atletmi?
Göbek düşene kadar çıtçıtlı atlet kullanılsa zormu olur?

canım benim oğlumun göbeği 3. gün düştü .göbeği düşene kadar sadece zıbın kullandım daha sonrada kırkı çıkana kadar zıbın ve çıtçıtlı atleti karışık kullandım...
ama çıtçıtlı zıbın çok rahat oluyor..bebeğin sırtı beli güzel kapanıyor..

yaa kızlarr gelnnn gelnnn nerdesnzzz
yarın tatil uykm da yok oturcamm
göbüş resmimi de koyayım açlş onnla olsun
kmse gelmzse otrp bebiş cicileri bakaym bari

ozim ankarada yaptrman çok daha ii olur bence de var mı aklnda hiç merkez ?
hayırlısı hangisi ise orası olsn inşşş ....

Bende çıtçıtlı atleti daha çok seviyorum ama kullanışı zor olurmu diye bilemedim.Zıbına hiç ısınamadım niyeyse
hadi yaaaaaaaaaaaa bi allahım kulu çıksın gelsin..bekle bekle ağaç oldum garular......
Ben geldimmmmm
yaa kızlarr gelnnn gelnnn nerdesnzzz
yarın tatil uykm da yok oturcamm
göbüş resmimi de koyayım açlş onnla olsun
kmse gelmzse otrp bebiş cicileri bakaym bari
Ben burdayım
Eki Görüntüle 539092

göbüşüm bi bi hafta oncesi şimdi daha bi çıkk
Ayy mahşlalah ne güzel bir göbüş benim göbüşte şekil yok henüz sdece belim kalınlaştı göbek giyinikken belli değil çıplakken birazcık belli.

bu kızlar yazmadıkça topiği video yağmuruna tutucam ona göre..[video=youtube;zVOaKYYBA08]http://www.youtube.com/watch?v=zVOaKYYBA08&feature=related[/video]ben diyorum bu cadı kızın doğmaya niyeti hiççç yokk
karnımın içinde fıldır fıldır dönüyor maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…